Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis knjiga Stava

knjiga Stava

Ravno sem prebrala knjigo Stava (avorica je Romana Berni). Gre za ljubezenski roman. Nisem je mogla odložiti, dokler nisem prišla do konca. Čisto sem padla noter, kot se temu reče. Ali jo je že kdo bral?

ja, jaz. se mi je zgodilo isto kot tebi. samo potem, ko sem zadevo malo prespala, se mi je vse skupaj zdelo malo za lase privlečeno. vsaka pametna bi poklicala policijo, ne pa da se je motencu pustila tako obračat. no, ampak to je roman. v literaturi je pa vse mogoče.

Bo kar držalo, da so v literaturi za razliko od resničnega življenja vse možnosti odprte. Sama sem Angelo vseeno dojela v tem smislu, da ni zmogla bolj odločnega ukrepanja (npr. policije) pravzaprav zato, ker jo je tip privlačil že od vsega začetka.

Živjo!
Po naključju sem zajadrala med “Knjižne molje”, prebrala že precej vaših mnenj, vprašanj, odgovorov, itd, vendar me glavnina še čaka (prebila sem se do začetka letošnjega leta).
Joana, tudi jaz sem pred kakšnim mesecem prebrala to knjigo. Meni je bila fuul dobra, prebrala sem jo na mah. Čeprav je vsebina lahkotna, pa ti nehote da mislit. Mene je presenetil konec – sem pričakovala, da bo drugačen. V naši knjižnici (Maribor) je ta knjiga zelo iskana, moraš imeti srečo, da jo dobiš.
Zelo primerna je za počitniško branje, tako da bi jo predlagala na tisti seznam predlogov!
Pozdrav

Moja mama je brala to knjigo, pa je komentirala, da je bolj “krneki” in da je tako lahko in hitro branje. Pozabila jo je pa tri minute za tem, ko jo je odložila.

No, prov dost za mislt mi glih ni dala, pa tud ne vrjamem, da je to njen namen. Je tak čist fajn lubeznski roman, dost napeta in tud izvirna zgodba. Se pa nism nč poglablala ne vanjo ne vanj – mi je pasal knjigo brat tko za sprostitev.

New Report

Close