Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Knjige v angleščini

Knjige v angleščini

Mene pa zanima, če ima kdo nove ali rabljene angleške knjige, in sicer drame, resnične zgodbe, avtobiografije… Rada bi jih brala, pa ne vem kako priti do njih.

No, preko Amazon.co.uk sem našla ti dve knjigi, ki se mi zdita zares zanimivi:
-Drowning Ruth
By Christina Schwarz
-The Measure of a Man
by Sidney Poitier
pa se mi zdi malo dosti 30€ s poštnino, to je, če bo zadnja knjiga na zalogi in bi mi ju skupaj poslali, drugače je še 7 funtov več.

Kupuje kdo angleško literaturo oz ima kaj za prodat?

Na angleskem eBay-u imas veliko rabljenih knjig, ki znajo biti zelo poceni.

Zakaj pa ne pogledaš v kateri od knjižnic?

Jaz prodajam knjige v angleščini. Avtorji so pa predvsem Grisham, pa Steel, pa taki romani. Če te kaj zanima, sporoči.

Tančka1, a maš slučajno kak seznam, zanimajo me predvsem knjige po resničnih dogodkih, avtobiografije, za romane pa bi mogla vedet malo zakaj se gre, ker me ne “pritegne” vsak 🙂 Tega od Sidney-a Poitier-a (The Measure of a Man) verjetno nimaš, ne?
Če maš kak seznam, bi te prosla zanj, izbrane odkupim.
Javi

V ljubljanskem Konzorciju imajo precej knjig v angleščini, kar pa nimajo, pa brez problema preko njih naročiš.
Sama sem že večkrat tam kaj naročila in vse tudi dobila, ponavadi v 3-4 tednih. Najprej si pogledaš po internetu, da najdeš kodo posamezne knjige, potem greš pa samo s tem seznamom v Konzorcij in ti takoj povedo, koliko bo stalo, če pri njih naročiš :).

Evo seznam:

John Grisham: The Broker
Cecelia Ahern: PS, I Love You
Nicholas Sparks: The Wedding
The Guardian
Danielle Steel: The Long Road Home
The Klone And I
Passions Promise
The Wedding
Leap of Faith
Sidney Sheldon: The Best Laid Plans
Barbara Delinsky: Three Wishes
Barbara Taylor Bradford: A Woman of Substance
A Secret Affair
Nora Roberts: Public Secrets
MBA in a Day

na http://www.abebooks.de dobiš oboje za 25 EUR s poštnino vred. (rabljene knjige)

kaj dosti ceneje pa verjetno ne boš mogla dobit

ariadne hvala za posredovanje spletne strani, sem se odločla, da bom kr tam naročila, pridem res najceneje skozi. Ti tudi tukaj naročaš? Zanima me samo, če so knjige 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v angleškem jeziku?

Tančka1 hvala za seznam, trenutno se ne bom odločla za nobeno knjigo, ker bom najprej prebrala zgoraj omenjeni, če pa se bom odločla, te pa poiščem.

Vanika, meni je malo daleč Ljubljana, nimam tja poti, sem bolj na tesnem s časom, tako da se mi za dve knjigi ne bi najbolj splačalo tja. Hvala vseeno.

ja, sem že naročevala preko abebooks
je bilo ok. če naročiš angleško knjigo, tudi tako dobiš 🙂

Spoštovani ali mi lahko kdo odstopi-proda knjige v ANGLEŠČINI avtorice Danielle Steel :

1) 44 Charles street 11) Big girl
2) Dating game 12) Friends forever
3) Matters of the heart 13) Rogue
4) H.R.H. 14) Honor thyself
5) Leap of fait 15) Amazing grace
6) Second chance 16) Johnny Angel
7) Coming out 17) Toxic Bachelors
8) Hotel Vendom 18) Impossible
7)

New Report

Close