Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek knjige v angleščini

knjige v angleščini

ker sem z angleščino vsak dan slabše, bi rada prebrala kakšno knjigo, da vsaj malo ohranjam znanje. nekaj lahkega bi na začetku, da ne izgubim volje in da bom tudi kaj razumela :).

kaj priporočate?

hvala

sophie kinsella, Susan Elizabeth Phillips, Julie Garwood…itd.

najlažje tako kot je rekla predhodnica: začni z lažjimi (kleypas, Phillips, Garwood, krentz,…), kasneje postopno prehajaš na težje

sama sem tudi kakšni dve leti nazaj začela z lažjimi knjigami, sedaj pa že berem kar vse po vrsti.

če te zanima nakup angleških romanov, jim imam doma nekaj viška, pa jih prodam ugodno. se mi javi na mail kafetarka@gmail.com

En super ljubezenski roman sem si kupila za 10€ v Mladinski knjigi – Fifty Shades of Grey. Če ti bo všeč, sta potem še 2. in 3. del. Jaz že glodam tretjo 🙂

Hvala vsem.

Kafetarka, hvala. Žal mi finance trenutno ne dopuščajo dodatnih stroškov, tako bom treba v knjižnici kaj poiskat. Kot sem pa na cobissu videla bo bolj slabo…

lp vsem

Meni najljubša Marian Keyes – The Other Side of the Story. Poskusi tudi Under the Duvet, Angels.. Odsvetujem This Charming Man, ker ni tako “ljubka”.

Poleg zgornjih avtoric še Jane Green, lahko še Bridget Jones v angleščini.

Najlaže bo, če kar na google odtipkaš Chick lit, pa ti bo našlo nekaj avtoric. Osebno so mi najljubše irske oziroma angleške, moram priznati, da ko sem se navadila, težje berem ameriške.

Če si iz Lj, imajo knjižnice kar veliko izbiro.

SUPER!! najlepša hvala! Nisem iz Lj, a nekaj se bo našlo :).

Res hvala vsem še 1x.

Jaz ti lahko kakšno podarim, če želiš. Imam jih cel kup, tako da bom kmalu naredila eno prodajno akcijo, kakšne, ki sem jih kupila že rabljene, pa lahko tudi dam kar tako.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

New Report

Close