Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis knjige za samopomoč

knjige za samopomoč

Rada bi kakšno knjigo za samopomoč. Kaj priporočate????

Mogoče Tapkanje (EFT) Nicka Ortnerja.

Učinki so hitri, večkrat spektakularni. S to metodo se odpravljajo čustvene travme,
bolečine, napačna prepričanja, ki nas hromijo, predsodki …

Vse knjige Sanje Rozman, če si pripravljena zares pogledati vase in trajno spremeniti kaj v sebi. Zadnji, delovnemu zvezku Umirjenost, je priložena tudi zgoščenka z odličnimi meditacijami.
Tudi knjiga Vsemogočni v ogledalu je za začetek prav “ogrevalna”.
Moje mnenje je tudi, da bližnjic ni, vsaj ne takih, ki bi vodile tja, kamor je vredno priti. Zato ne priporočam instantne filozofije tipa “hepi hepi hepi” ipd. in niti preohlapnih zadev, kot je Bucay.

Kerstin knjige od Sanje sem že prebrala vse in pa žal tudi Bucaya. Vsemogočni v ogledalu bo pa zdaj na vrsti.
Hvala za predloge.

Poznaš tega avtorja? Thich Nhat Hanh

Zen budist. Vendar brez skrbi, da je to za naš svet preveč oddaljeno ali filozofsko, da bi ga lahko razumeli – piše zelo življenjsko, poljudno, pristno, prijetno.
Npr. knjiga Mir v vsakem koraku.
Na Cobissu poišči še ostale. Samo nekaj: če ne najdeš pod imenom “Thich Nhat Hanh”, vtipkaj še “Nhõat Hanh”. 🙂

Ima še kdo kakšne predlog?

Rojeni za zmago in Jaz sem v redu, ti si v redu. Sicer še nisem brala, sta pa bili priporočeni tudi meni. 🙂

Bljak. Knjige, ki jih prebereš v eni noči in pozabiš v dveh dneh. 🙁

Molj kaj bi pa potem ti predlagal, da ne bi bilo bljak???

No, res me zanima, katere knjige “Molj” takole sodi. Ker knjiga je knjiga, bralec pa bralec. In knjige, ki sem jih omenila sama, se, to je prva stvar, nikakor ne preberejo samo enkrat. Samo enkrat se prebere “dr. roman”.
Od enkratnega branja pa večina ljudi še ne more biti “pametna”, to vedo že osnovnošolci.

Ola. Pozna kdo.kaksno knjigo ki govori bolj o tem.kako pomembno je da se pogovoris in.pac o odnosih nasploh..

New Report

Close