Najdi forum

Knjige

En lep pozdrav vsem skupaj! Ker ste tukaj zbrani strastni bralci knjig, me zanima, če ima slučajno kdo doma preveč knjig ter nima kam z njimi in bi jih oddal ali prodal za simbolično ceno. Če je kdo tak, naj se mi prosim oglasi – bom zelo vesela, ker tako kot vi vsi ostali tudi sama zelo rada prebiram knjige. Pa da ne bo kdo mislil kaj posebnega – knjige seveda tudi kupujem v knjigarnah in ostalih knjižnih prostorih. Vendar vem, da obstajajo tudi ljudje, ki so se knjig naveličali, jih ne rabijo, ipd., jaz pa bi jih z veseljem vzela v svoj dom.

Imam kar precej knjig, ki mi v glanem delajo dren. Zato zadnje čase kupujem le strokovne in pooljudnoznanstvene zadeve, prostora pa imam premalo. Problem je v tem, da bom presortirala šele jeseni. Imam leposlovne, starejših izdaj, ki so mi bile tedaj všeč, ne vem pa. če bi mi bile tudi danes. Nekaj Nobelovih nagrajencev imam celo v dveh primerkih, ker so izhajali v različnih zbirka.
LP

Ti boš potem to jeseni prodala ali kako?

…a lahko še jaz zraven pristavim svojo skledo?;)… mene tudi zanimajo tvoje knjige…

New Report

Close