Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Knjižni sejem

Knjižni sejem

Jutri se začne v Cankarju knjižni sejem… Boste kaj kupovali, glede na to, da bodo cene verjetno nižje kot v redni prodaji? Kaj želite imeti še v domači knjižnici? Jaz grem pogledat kakšna bo ponudba in se šele nato odločila. Prevladovale bodo novejše knjige, morda se najde še kakšna druga….

LP!

Sem bila včeraj na knjižnem sejmu. Mislim, da je bil ta dan rezerviran za otroke, ker je bilo zanje res dobro poskrbljeno. Če jih niso pritegnile knjige, sta jih pa Maček Muri, pa še en ogromen zajec, ki je bil prava faca.

Polno nasmejanih obrazov, dober izbor knjig, znižanja pa niso bila najbolj konkretna (vse cca 10%), saj bi človek pričakoval kakih 20%…

Vseeno je bilo lepo. Priporočam!

Sejem je mimo, dobre knjige pa so še na prodaj. Veliko energije in entuziazma sem potrebovala, da sem v slovenščino spravila knjigo Formule ljubezni_Kako ne uničiti lastnega življenja ko iščete pravo ljubezen. Psihoterapijske študije, vse zelo realistično in preseneča bralca, ko se sooči z lastnimi zmotami v življenju. Knjiga vsebuje še psiho test. Zeeeeeelo zanimivo in bo na tvoji polici imela pomen Biblije za to kruto življenje. Lep pozdrav.

New Report

Close