Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko bi tele babetine še svojim copatarjem toliko pozornosti posvečale,

Ko bi tele babetine še svojim copatarjem toliko pozornosti posvečale,

kolikor imajo opravka vsak dan z nami, ki jih imamo za tepke. Tiste, ki jih trenutno sploh premorejo – svoje osebne papučarje. Okoli nas se vrtijo kot sestradane mačke okoli klobase pod pokrovom. Ni čudno, da še tiste uboge in obupane fehtarje izgubijo, če raje na forumu visijo, kot da bi se malo njim posvetile. Prav potrjujejo pravilo, da se baba najraje vrača k tistemu, ki jo po moško ponižuje. Svoje bebkote pospravijo v kišto med ostale igračke, da se lahko z El Fidelitom in ostalimi “moškimi kreteni” na netu prerekajo po cele ure, nikdar dovolj site njihove pozornosti. Ampak tudi če mi naenkrat izginemo s prizorišča, to ne bo rešitev za babja partnerstva. Ravno nasprotno. Svoje loleke – uplenjene za potrebe videza v soseski – prenašajo samo dokler smo na netu desci, ki jim v sprijenih konverzacijah za nekaj trenutkov zapolnimo praznino dolgočasnih življenj s svojimi brezkompromisnimi vsebinami. Vsaj ta čas jim ni treba gledat svoj obupen izbor moških nadomestkov, ki jim ždijo po kotih. Sem se hodijo kregat z desci, da za nekaj časa ubežijo svoji kilavi realnosti.

Jaz sem svojega dragega za dober teden v tujino poslala, tako da se mi ne zdi prav nič prikrajšan. Mu bom pa sporočila, da “nekomu” ni vseeno zanj. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zdaj boš imela pa sploh čas za kretene. Kar povej dragemu, da naj ne skrbi preveč, kako hudo ga boš pogrešala. Lahko komot še kakšen teden dlje dol ostane.

A tako to gre. On gre v tujino, ti ga pa pošlješ.

Misliš, da si me predstavlja kot 15-letnico, ki travmira, če ga dva tedna ni? To bi bilo pa res zaskrbljujoče…

.
Ja, najprej ni bil čisto prepričan, če bi šel, pa sem ga vzpodbudila. Saj si zasluži.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Misliš, da si me predstavlja kot 15-letnico, ki travmira, če ga dva tedna ni? To bi bilo pa res zaskrbljujoče…
[/quote]
Misliš 15-letnika ? 🙂

“Misliš, da si me predstavlja kot 15-letnico, ki travmira, če ga dva tedna ni? To bi bilo pa res zaskrbljujoče…”

Ma, kaki. Predstavljam si ga kot figuro, ki jo nadomestna mati pošilja na dopust, da se bo lahko posvečala nesramnim descem na forumu.

Kot da si 30+ letnica forumašica upa priznat da je samska. Večina jih je itak v namišljenih zvezah.

Ja, ja, vse za to, da sem lahko na forumu. Počasi bi lahko kakšno člansko izkaznico dobila.
Všeč mi je, da si uporabil besedo “posvečala”, ker … le kaj bi vi – nesramni desci – brez pozornosti? Nekdo mora, pa naj bo tisti oz. tista, ki ji je najmanj odveč.

Ja, ja, vse za to, da sem lahko na forumu. Počasi bi lahko kakšno člansko izkaznico dobila.
Všeč mi je, da si uporabil besedo “posvečala”, ker … le kaj bi vi – nesramni desci – brez pozornosti? Nekdo mora, pa naj bo tisti oz. tista, ki ji je najmanj odveč.[/quote]

O, bi ti bilo odveč, če bi imela s svojim kaj bolj pametnega počet kot v kot ga postavit in raje El Fidelita nadlegovat.

Ko se kregaš z babo je zmeri samo vprašanje časa, kdaj bo zinla, da ma enga ful zajebanga tipa, al pa kok lepotcev se grebe za njeno pozornost. Potem pa vidš tko eno žgoljavo, na pol plešasto šunko sedet za računalnikom, lol.

Kaj bi ti dal za minuto pozornost v živo s strani ženskega spola. Ampak to si moraš zaslužit! Samo mati ti ostane. Kaj bo, ko nje ne bo več.

Ne vem za ostale, ampak meni ne bi bilo težko. V mojem vesolju biti vezan ali biti samski nima nobenega slabšalnega prizvoka. Ti pa … po želji.

Všeč mi je, da si uporabil besedo “posvečala”, ker … le kaj bi vi – nesramni desci – brez pozornosti? Nekdo mora, pa naj bo tisti oz. tista, ki ji je najmanj odveč.[/quote]

O, bi ti bilo odveč, če bi imela s svojim kaj bolj pametnega počet kot v kot ga postavit in raje El Fidelita nadlegovat.[/quote]

Hja, najbolje, da me tožiš zaradi nadlegovanja.

Sicer pa, tip je šel sredi poletja na 14°C. Zadnja stvar, ki jo tam rabi, sem jaz, ki mu težim, da me zebe.

O, bi ti bilo odveč, če bi imela s svojim kaj bolj pametnega počet kot v kot ga postavit in raje El Fidelita nadlegovat.[/quote]

Sicer pa, tip je šel sredi poletja na 14°C. Zadnja stvar, ki jo tam rabi, sem jaz, ki mu težim, da me zebe.[/quote]

Eden gre na 14°˘C, brez babe, ker njo vročinski val doma zadovoljuje. Neka ostra kompatibilnost. Ponestaje mi goriva. Pivo in žganjička me nekje blizu čakata …

Ko faušija udari, udari fejst. Eh, saj bo minilo Fido. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bo ga minilo, ravno v tem je frka. Je drugačen, kar ne pomeni da je poseben. Le drugačen in zamorjen.

Pa dobro lej, trenutno ded rabi tolažbo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ta ded bi skoz imel tolažbo. Vpije po tolažbi. Ampak naj te ne skrbi. Ima mamo in flašo.

Evo, že prihajajo na dan spolno in čustveno doma zadovoljeni, da nam ponoči darujejo kake nove iznajdbe iz tega naslova.

Za sprejemanje moraš prvo kaj dati. Tega ne zmoreš.

Pejte sprejemat, dodajat, odvzemat in jemat babe domov svoje troleke. Kaj se z nami ukvarjate? Potem bomo spet mi krivi, da so vam zakoni propadli, ker ste se bolj za nas zanimale, kot za svoje zakonske može in koruznike. Dajte malo pameti pokazat, babe. Ne samo nek bes in upor proti ne vem nečemu.

Umir svoje ženske hormone. Kriv si samo za svojo usodo in nč druzga. Ne si prisvajat nekih kvazi zaslugic.

Sicer pa, tip je šel sredi poletja na 14°C. Zadnja stvar, ki jo tam rabi, sem jaz, ki mu težim, da me zebe.[/quote]

Eden gre na 14°˘C, brez babe, ker njo vročinski val doma zadovoljuje. Neka ostra kompatibilnost. Ponestaje mi goriva. Pivo in žganjička me nekje blizu čakata …[/quote]

Ti se čisto preveč sekiraš, še dobro, da si našel kombinacijo za sproščanje.

dobro zastavljena temica
z (Ž) dokazi, da je EF zadel žebljico na glavico

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close