Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko bi tele babetine še svojim copatarjem toliko pozornosti posvečale,

Ko bi tele babetine še svojim copatarjem toliko pozornosti posvečale,

Ja, ful. Sam lajšto je zgrešil. Ampak se trudi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja, ful. Sam lajšto je zgrešil. Ampak se trudi.[/quote]

kure čepite na gredi ☺

Ja, v svojo koleno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsi tu smo samski. eni to priznamo, drugi pa si izmišljajo neke zveze, ker so nekje prebrali, da si bolj privlačen, če si v vezi. Ampak dlje kot vztrajajo tu, dlje so od cilja, ki ga propagirajo. Poleti hočejo punce-žene copatarjev na morje, čez vikend na izlete…kdo bo verjel nekemu tipu, ki cele dneve tu predava in trdi, da je v vezi?

Babe pa tudi, če bi s svojimi pisarijami resno mislile, bi si copatarje nekako poiskale, če drugje ne, na spletnih portalih. Raje se tu z moškimi svinjami kregajo. To jih nekako vzburja, jim dviga adrenalin, očitno..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bla-bla-bla.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

resnica boli, vem..

Kakor tudi laži in izmišljotine. 😛

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakor tudi laži in izmišljotine. :P[/quote]
Boli, ko se podira lažen svet, ki si ga je ustvaril ego in v njega vložil toliko truda.
Človek zato še bolj obupuje, ker dobi občutek, da nima nič smisla.

Tko je, ko ženska odpre usta, vse kar pove, je en sam dolgčas. Lahko bi si dal zamaške v ušesa in jo samo gledal in bi blo isto. Itak večino stvari preslišim…

Kakor tudi laži in izmišljotine. :P[/quote]
Boli, ko se podira lažen svet, ki si ga je ustvaril ego in v njega vložil toliko truda.
Človek zato še bolj obupuje, ker dobi občutek, da nima nič smisla.[/quote]

Mah daj se napihovat nekaj. Ti dost bolj jamraš kot jaz recimo. Moti te vse, od družbe, do politike.

Itak, da po potrebi zaigraš na strune, kako si v dobri vezi in srečen, v resnici pa si še kar tukaj, kot jaz in ko bom jaz malo utihnil, boš dalje jamral na svojo vižo o pokvarjeni družbi, ki zatira tebe, dobrudušneža..

Človek zato še bolj obupuje, ker dobi občutek, da nima nič smisla.[/quote]

Mah daj se napihovat nekaj. Ti dost bolj jamraš kot jaz recimo. Moti te vse, od družbe, do politike.

Itak, da po potrebi zaigraš na strune, kako si v dobri vezi in srečen, v resnici pa si še kar tukaj, kot jaz in ko bom jaz malo utihnil, boš dalje jamral na svojo vižo o pokvarjeni družbi, ki zatira tebe, dobrudušneža..[/quote]
Ampak to je res, ko ti utihneš pa on začne s tistimi svojimi, lol. Važno da forum laufa, da je čim več obiskovalcev oz. multinikov 🙂

Itak, da po potrebi zaigraš na strune, kako si v dobri vezi in srečen, v resnici pa si še kar tukaj, kot jaz in ko bom jaz malo utihnil, boš dalje jamral na svojo vižo o pokvarjeni družbi, ki zatira tebe, dobrudušneža..[/quote]
Ampak to je res, ko ti utihneš pa on začne s tistimi svojimi, lol. Važno da forum laufa, da je čim več obiskovalcev oz. multinikov :)[/quote]
Ta dva sta oba podkupljena, ti rečem. Če nista ena in ista oseba celo. Ni sumljivo, da ko eden zgine, drugi pride? 🙂

Zdaj si ga pa spet čisto zmedel. Danes je že sam sebe imel za debelo starunkljo.

Samo zato, ker ti verjameš, da je tako, še ne pomeni, da se sklada (tudi) z mojo resnico. Resnica boli pa samo takrat, ko z njo prekineš iluzijo, po drugi strani zna biti pa tudi zelo osvobajajoča.

Kaj boš ti babetina

Marsikaj. Ampak se tebe ne tiče.

En članek o razlogih, zakaj ženske izberejo barabe in zakaj jim je pozneje žal. 🙂

http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/seksi/zakaj-padamo-na-slabe-fante

Ti pa spet s temi članki jao jao, daj poišči še kakega ko zanika globalno segrevanje, ko zanima naravne pojave, pa še kakega ko dokazuje obstoj boga itd.

Kr neki

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zakaj si moral iskat članek ki pove to kar je jasno kot beli dan….. samo kaki Markotom in še komu pač ni, valda nas ženske hočejo zaradi karizme, nastopa, samozavesti, ker se občuti da se nam jebe če jo dobimo ali ne, ko pa ženska ”zavoha” ”kri” ali drugače povedano, da tip cinca, da mu je všeč pa lahko izkorišča, če ji takoj daš vedet, da če ne bo bo pa druga, pa ni več tako vsemogočna, ker zgubi edino moč ki jo ima nad moškim, mahanje s svojo pičko pred nosom…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nisem iskal članka, ampak se povezava do njega pojavi na forumu, med ostalimi članki.
Zato sem dal gor povezavo, ker se glih debatira o tem.

Upam da se pobriše moj komentar zgoraj, ker sem bil po nepotrebnem nesramen do Senze. Uboga reva, res si ni zaslužila tega…

En članek o razlogih, zakaj ženske izberejo barabe in zakaj jim je pozneje žal. 🙂

http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/seksi/zakaj-padamo-na-slabe-fante%5B/quote%5D

Vse to je bilože zdavnaj podano tudi iz moje strani, a zavrženo s tvoje strani kot neutemeljeno, zdaj pa se naenkrat strinjaš..

Ja pa saj to kar v članku piše je jasno, to smo mi že povedali ”100” let nazaj, Robi pa zdaj prlima ko outsourca, a dobo je inside info od nas….

Ni bilo ravno zavrženo z moje strani. Vedno sem trdil, da so barabe velikokrat bolj zanimive za ženske, vendar pa to ni dober povod za dolgotrajno zvezo.
Ampak jih je veliko takšnih žensk prej ali slej razočaranih zaradi omenjenih razlogov v članku.

Am, ne nisi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close