Ko bi tele babetine še svojim copatarjem toliko pozornosti posvečale,
Z Markotom, Onetom ste nas prepričevali, da to velja samo za nezrele ženske, smrklje, pubertetnice in podobne. Kar je pa spet brca v temo. Ker če ženska ni zrela pri npr. 25ih, potem ne vem kdaj je…
Tudi zveze s tipi, ki so kao dobri za zvezo, se babam velikokrat ne obnesejo, ker v taki vezi ni prave vznemirljivosti, adrenalina..
Kar je Robi verjetno že občutil na svoji koži, samo ga je sram govoriti o tem…
A ti si misliš, da ni kurvarije?
Tako je. Še vedno to trdim. Pa saj ni nič narobe s človekom , ki je nezrel, dokler se ne začne pritoževat nad tem, kako so drugi bedni in kako so zanič itn. Do tega pa slej kot prej pride, tako da … 🙂
Ampak ni vsak, ki je v zvezi, že kar apriori dober za zvezo, zato je tvoja trditev nesmiselna oziroma zelo površna. Za zvezo je dober tisti, ki zna v tem tudi uživat, biti srečen in da se enako počuti tudi partner. Ta je dober za zvezo. Ni dovolj želja biti v zvezi. Kot tudi ni dovolj želja po biti dober športnik, da si res dober. Ampak je treba za to marsikaj naredit, se čemu odrečt in imeti poleg tega tud nek talent, pa še kaj zraven vsega tega.
Še bolj verjetno pa je, da imaš ti možgane otroka in se ti še sanja ne o čem govoriš.
Tako je. Še vedno to trdim. Pa saj ni nič narobe s človekom , ki je nezrel, dokler se ne začne pritoževat nad tem, kako so drugi bedni in kako so zanič itn. Do tega pa slej kot prej pride, tako da … :)[/quote]
Problem je ”tvoja” ali katerakoli definicija zrelosti ali nezrelosti, ker nobeden ni ne poklican, nima ne dovolj znanja ne kompetenc niti dovoljenja da bi obče označil zrelost ali nezrelost, torej smo zreli vsi vsak za sebe, če že kdo lahko to obravnava psiholog in/ali psihiater pa še pri njih se porajajo dvomi, ker so od malega vpeti v neki sistem ki vzgaja vse nas v neke kalupe in so tudi oni pod vplivom črednega poučevanja v neki skupnosti ki je definirala ali poskuša definirat neke zadeve kot je bonton in zrelost (nenapisana pravila itd) pa sama ni merodajna za to da bi sodila kakšni so drugi.
Tu je težava.
Ko bodo ljudje razumeli da zrelost in nezrelost ni nekaj kar lahko sami za sebe sodimo kdaj smo in kdaj nismo bomo doumeli da smo zreli vsi in nobeden hkrati odvisno od trenutnega stanja.
Kaj pa, če Marko v resnici babe sploh nima? Meni se ne zdi verjetno, da bi katera pustila copatarju, da visi od jutra do večera na internetu. Baba hoče desca zase, pa službo mora imet, da se ji zdi vreden. Tale pa nima ne službe ne ženske, visi najverjetneje na grbi ostarele mame, kateri se v penzijo zajeda.
Za zadovoljujoč odnos pač moraš bit zrel. Ne narobe razumet tega izraza. Definicija je dokaj preprosta oziroma definicije tukaj sploh ni. So le izkušnje. Nekdo, ki ima težave v odnosu z nasprotnim spolom, pač ne more bit zrel, kot tudi tisti ne, ki je v zvezi, pa je kar naprej polno konfliktov, da ne ve, ali naj ostane ali naj gre in ima probleme s partnerko/partnerjem, za katere ne ve, kako naj jih reši.
Tako kot mora jabolko dozoreti, da je za pojest, mora tudi človek. Ena jabolka prej zgnijejo, druge napadejo škodljivci, tretje veter dol vrže, jih obtolče toča. Vsako pač ne dozori no in enako je z ljudmi. Saj ni treba, da mora vsako jabolko dozoreti. Letina je še vedno lahko dobra, klub temu. 🙂
No vidiš, zdaj si končno začel malo razmišljati. Se ti že zdi sumljivo, da bi copatar imel tolk časa zase. Super ti gre. :))
Problem je, ker imaš še veliko neznank, poleg tega te po mojem daje še faušija (al pa si samo hudo na hece), ki ponavadi krivi oziroma popači realen pogled na svet in stvari v njemu, tako da pravega rezultata še ne pričakujem kmalu. Jaz lahko to vse razumem.
Za zadovoljujoč odnos pač moraš bit zrel. Ne narobe razumet tega izraza. Definicija je dokaj preprosta oziroma definicije tukaj sploh ni. So le izkušnje. Nekdo, ki ima težave v odnosu z nasprotnim spolom, pač ne more bit zrel, kot tudi tisti ne, ki je v zvezi, pa je kar naprej polno konfliktov, da ne ve, ali naj ostane ali naj gre in ima probleme s partnerko/partnerjem, za katere ne ve, kako naj jih reši.
Tako kot mora jabolko dozoreti, da je za pojest, mora tudi človek. Ena jabolka prej zgnijejo, druge napadejo škodljivci, tretje veter dol vrže, jih obtolče toča. Vsako pač ne dozori no in enako je z ljudmi. Saj ni treba, da mora vsako jabolko dozoreti. Letina je še vedno lahko dobra, klub temu. :)[/quote]
Kaj pa če nekdo ni take ”sorte” in je zato zrel na drugačen način? Kdo si ti ali družba, da bodo ali bomo sodili in za zrelost podajali le eno pot?
Kakšno eno pot? Noben ne govori o poti. Govori se o cilju, do katerega lahko prideš le, če si dovolj dobro pripravljen.
Tako je. Zakaj bi živeli, če pa bomo itak na koncu umrli, a ne? :)) Kaj že bil tvoj point?
Kakšno eno pot? Noben ne govori o poti. Govori se o cilju, do katerega lahko prideš le, če si dovolj dobro pripravljen.[/quote]
Zakaj verjameš ali meniš, da je vsem cilj enak ali celo identičen? 🙂
Marko, ko boš ti nehal utrujat z “visenjem poleg babe” kot edino obliko zrelosti, se bo tudi druga stran malo umirila. Ampak, ker boš svinjal naprej, tudid rugi malo svinjamo, da je bolj zabavno.
No vidiš, zdaj si končno začel malo razmišljati. Se ti že zdi sumljivo, da bi copatar imel tolk časa zase. Super ti gre. :))
Problem je, ker imaš še veliko neznank, poleg tega te po mojem daje še faušija (al pa si samo hudo na hece), ki ponavadi krivi oziroma popači realen pogled na svet in stvari v njemu, tako da pravega rezultata še ne pričakujem kmalu. Jaz lahko to vse razumem.[/quote]
Aha. Mi je že takoj nekaj v tvoji zgodbi manjkalo. Ustvaril si svoj virtualni imidž, s katerim nastopaš. Saj bi te pustili pri tem in te ne razkrinkavali, če ne bi bil nesramen do ljudi, ki ne delimo tvojega mnenja.
Kakšno eno pot? Noben ne govori o poti. Govori se o cilju, do katerega lahko prideš le, če si dovolj dobro pripravljen.[/quote]
Zakaj verjameš ali meniš, da je vsem cilj enak ali celo identičen? :)[/quote]
Kje sem pa to napisal? Ciljev je več. Tukaj pa govorimo o le enem, ves čas, to je o odnosih med moškim in žensko.
Pošteno. 🙂
In ker se bojiš zgniti, se bojiš dozoreti ? :)[/quote]
Logično, ker potem nikoli ne bo zgnil. Pač njegova logika. :))
Problem je, ker imaš še veliko neznank, poleg tega te po mojem daje še faušija (al pa si samo hudo na hece), ki ponavadi krivi oziroma popači realen pogled na svet in stvari v njemu, tako da pravega rezultata še ne pričakujem kmalu. Jaz lahko to vse razumem.[/quote]
Aha. Mi je že takoj nekaj v tvoji zgodbi manjkalo. Ustvaril si svoj virtualni imidž, s katerim nastopaš. Saj bi te pustili pri tem in te ne razkrinkavali, če ne bi bil nesramen do ljudi, ki ne delimo tvojega mnenja.[/quote]
Eh, to ne bi bil noben izziv, če me ne bi noben razkrinkaval. Dolgčas bi bil. 🙂
Ta dva me še kr isto sprašujeta, ma kot v šoli s prilagojenim programom. Niti zabavno ni več.
A tam so te tud take spraševali? Mogoče bi te dali višje, če bi jim kdaj odgovoril. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.