Ko bi tele babetine še svojim copatarjem toliko pozornosti posvečale,
a v posebni šoli imajo več nadstropij???
mater, nisem vedla, da je tam taka gužva 🙂
Ene niso nikoli.
če že omenjaš zrelost – tebi so še 20-letnice prestare.
one so že ven iz pubertete, ti pa še ne, glede na to, da ti je idol tom cruise in se navdušuješ nad versko obsedenim plastičnim manijakom in lepiš njegovo lepe srčkane slikice naokrog 🙂 bog vedi kake posterje imaš šele v svoji sobi :)))))))))))))
če že omenjaš zrelost – tebi so še 20-letnice prestare.
one so že ven iz pubertete, ti pa še ne, glede na to, da ti je idol tom cruise in se navdušuješ nad versko obsedenim plastičnim manijakom in lepiš njegovo lepe srčkane slikice naokrog 🙂 bog vedi kake posterje imaš šele v svoji sobi :)))))))))))))[/quote]
Saj bi lahko šla pogledat njegovo sobico, če bi mu mama dovolila, da te pripelje domov 😛
Ene niso nikoli.[/quote]
Sej…leta nimajo nič tu. S tem dedki tolažijo, ker si ne morejo dobit mlajše.
Ene niso nikoli.[/quote]
Sej…leta nimajo nič tu. S tem dedki tolažijo, ker si ne morejo dobit mlajše.[/quote]
Ti mlad pa tut nimaš nič… s čim se tolažiš?
Da boš nekoč pa vendarle dozorel? 😛
Ma ja. Da jst ne bi imel nič, bi glih tko kot ti na forumu osvajal. Pa mi ni treba tega počet a ne 🙂
Le kaj imaš ti ?Da o zrelosti,dozorelosti… sploh ne govorimo dej,dej…..strezni se!((
Le kaj imaš ti ?Da o zrelosti,dozorelosti… sploh ne govorimo dej,dej…..strezni se!(([/quote]
Ta človk (one) ne bo nkol zrel, dozorel bo, ko bo nehu nasvete svoje nedozorelosti talat.
Kako si dobro zadl(a)
Ta človk je zeleni gušter.
Ene niso nikoli.[/quote]
Sej…leta nimajo nič tu. S tem dedki tolažijo, ker si ne morejo dobit mlajše.[/quote]
Ne vem, ti si zgoraj postavil nek časovni okvir, pa niti dedek (še) nisi.
Ne vem, ti si zgoraj postavil nek časovni okvir, pa niti dedek (še) nisi.[/quote]
Časovni okvir se je sam postavu. Nimam jst nič s tem, če se tudi starejšim zdijo zanimive 20 letnice.
Ne vem, ti si zgoraj postavil nek časovni okvir, pa niti dedek (še) nisi.[/quote]
Časovni okvir se je sam postavu. Nimam jst nič s tem, če se tudi starejšim zdijo zanimive 20 letnice.[/quote]
Bluziš.
Tega mi še nobena ni rekla. Si ti ziher, da si ž. spola ?
Tega mi še nobena ni rekla. Si ti ziher, da si ž. spola ?[/quote]
Jaz sem še v marsikaj ziher, pa to ni nobena referenca. 🙂
Le kaj imaš ti ?Da o zrelosti,dozorelosti… sploh ne govorimo dej,dej…..strezni se!(([/quote]
Ta človk (one) ne bo nkol zrel, dozorel bo, ko bo nehu nasvete svoje nedozorelosti talat.
Kako si dobro zadl(a)
Ta človk je zeleni gušter.[/quote]…ki mu ti ne sežeš niti do gležnjev 😛
Kako nikoli nimaš nič drucga za povedat kot to, da se spotikaš ob pisce na tem forumu?
kaj se pa ti tako jeziš?Sem redko tu gor ,ampak tvoje poste pa rada berem ,vidiš,da nisi tako neopažen
El Fideĺito para siempre!
Forum je zaprt za komentiranje.