Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko bo Trump začel udarjat po Putinu

Ko bo Trump začel udarjat po Putinu

Odgovor na objavo uporabnika
močnejša, 11.11.2024 ob 11:41

Nihče, ki ob tej uri visi na Starševskem ni v službi.

A še nisi slišala, da imajo nekateri službe tudi dopoldne, drugi pa celo nočne. Veliko nas dela od doma in si čas razporedimo po želji, važno je, da je delo narejeno. So tudi ljudje na bolniški, dopustu, koristijo ure, živijo od drugih prihodkov.

Sicer pa menim, da sta oba velika ega, ki ravno zato razumeta drug drugega in sta zato lahko uravnovešena ter bosta dobro sodelovala. Seveda ne brez napetosti, a mislim, da, se nam obeta relativna varnost. Če bi zmagala kamela, bi me resno skrbelo.

Tako802, 11.11.2024 ob 11:20

Anonimno 8901, 11.11.2024 ob 10:53

Ni tako enostavno. A želiš imeti jdrsko vojno v Evropi? Potrebno je biti diplomatski in iskati mirno rešitev, sicer ne bo več življenja na Zemlji.

Ja ampak ali moramo zato prenašati te divjake, ki ni pripadajo civilizirane svetu 21.stoletje?

Uredu, razumem glede muslimanov, ki pridejo v Evropo, ampak še pri teh mislim, da bi jih morali razseliti tako, da jih ne bi bilo veliko na enem mestu kjer bi gonili svoje zaostale kulture. Tiste ki so zelo verni pa že na meji zavrniti in poslati domov.

Ampak Ruse, te divjake, zveri moramo prenašati? Da takšna zaostala država, ki ne spada v 21.stoletje jebe cel svet?

Pa to je treba sesuti.

Pa mi je žal za mnoge ljudi v Rusiji, a ne pozabimo, da so premnogi necivilizirani divjaki.

In povem tudi, to da bi jaz z vsakim Rusom, ki pobegne v Evropo ravnal lepo, tako kot ravnam z tistimi muslimanskim migranti, ki so prijazni, ki se trudijo in nimajo nestrpnih muslimanskih pogledov.

Pa kaj še čakaš kokica glupa? 🙂

Ukrajinci stalno jokajo da nimajo ljudi, zakaj se ne javiš da boš razsul dokončno to zlo tvorbo 🙂

WD40, 11.11.2024 ob 12:54

Sem gledal na rusija 1 – rusi oz gerašenko napoveduje da bodo zasedli komplet Ukrajino, potem je pa Evropa na vrsti. Računajo tudi da bodo vključili ostanke ukrajnske armade.

Potem pa kar začni kopati bunker, da te Rusi ne pohrustajo. 😀

Debil. Mora biti hudo, če imaš rusko paranojo.

Največji problem za Putina je da bodo ob zamrznitvi linije vojskovanja to linijo nadzorovali vojaki iz Evrope. Trump je rekel da američanov tam ne bo bo pa vseeno tako v Ukrajini NATO. Mudi se mu tudi v Kursku, ker bo linija z NATO vojaki potem tudi v Rusiji. Težko bo tako zmago predstavil domači javnosti

robi9, 11.11.2024 ob 19:08

Potem pa kar začni kopati bunker, da te Rusi ne pohrustajo. 😀

Debil. Mora biti hudo, če imaš rusko paranojo.

Bedak, saj se nisem jaz zmislil, glej Vesti od Skabeeve, maš posnetek.

WD40, 11.11.2024 ob 20:08

Bedak, saj se nisem jaz zmislil, glej Vesti od Skabeeve, maš posnetek.

Saj ne pravim, da si si ti izmislil.

Želim povedati, da verjameš bedarijam.

robi9, 11.11.2024 ob 20:10

Saj ne pravim, da si si ti izmislil.

Želim povedati, da verjameš bedarijam.

Zaradi bedarij se že 12 let klofajo.

New Report

Close