Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija ko boš moja

ko boš moja

Spet se mi je zgodilo:

Gledam celo nadaljevanko (več ali manj) potem pa zamudim zadnji del. Ali je kdo gledal in ve kako se je končala nadaljevanka Ko boš moja?

Poroka.

Vsi so se poročili (Diego + Paloma, Danijela + Harold, Diana + Jeremy, mama + tisti, ne vem kako mu je že ime). Imeli kup otrok…ja, kot vsaka limonada. Končati se mora lepo.

LP!

No torej… najprej so se znebili Fabiana, potem je Barbara zapadla total v krizo, ker je noseča…
potem priprave na poroko in potem veliki trenutek
nato pa smo preskočili sedem let in Diego in Paloma sta bila še vedno srečno poročena, ….bil je ravno trenutek, ko se je cela familija zbrala na nekem praznovanju. Kup otrok, vsi srečni in veseli….

Samo nekaj me zanima……ali se je že kdaj v kateri latinski nadaljevanki zgodilo, da se ne bi končalo s poroko? Resno vprašam.

lp

Jaz sem gledala skoraj vse telenovele (samo kakšnih dveh nisem, ker mi ni bila zanimiva vsebina), ki so se vrtele na Popu (in to od samega začetka, ko so prvič vrteli Esmeraldo) in vedno so se končale s poroko glavnih dveh igralcev :))

Mislim da se ona Salome ni koncala s poroko!? Se ne spomnim vec dobro, samo mislim, da sta bila ona dva ze prej porocena pa se je koncala z nastopom njene najboljse kolegice. Nekaj takega. Ce se motim, me popravite 🙂

ja pa ena se tud ni, ko je bila na Gajba tv-samo imena se pa ne spomnim, je že nekaj let nazaj.

New Report

Close