Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko ima hudic mlade jih ma

Ko ima hudic mlade jih ma

na celi crti..se strinjate al ne..in kaj naj zdaj naredim..le kaj..ma svetim naprej..saj sem soncek..aneda..polna energije in se ne pustim..ne..in pika!!! Evo mene..tukaj sem..in hvala tebi..SP..in njej..moji..I, klicala me je..na tleh je…..ker me potrebuje sedaj bolj kot kadarkoli v zivljenju, da mi na rokah ne umre..zaradi nje moram bit spet mocna, da bova preziveli njenega raka..in zato rabim tudi vas kletka moja, ker mi dajes sreco v oceh, moc, energijo..in se kje drugje..moja..moja..kletka!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

To so besede SončKa,ki ga poznam,ki so mi všeč,ki pritičejo samo njej!!!
Zato SončeK:mi smo prava družba!
Po smrti Ines(včeraj je bil en mesec) držim vse kar morem držat za ostale,ki se borijo s to zajebano,kruto boleznijo!
Prenesi ji moje pozdrave,čeprav je osebno ne poznam.In če je treba se zapelji do nje!
d.

Bolecina nikdar ni tako trdna, da je cas ne bi zmehcal, pa tudi zbrisal.

in malo nasmeška:

Brusenje daje sijaj zeni in diamantu

haaaaaaaaaa

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja pijancu pa brušenje vzame sijaj…a ni to oštja?!
;-)))

Zabavajmo se klapa…jutri nas lahko ne bo več na tem svetu!!!ZABAVA!!!!
🙂

Sonči………jaz ti stojim ob strani………..in držim pesti………… CMOKA…vse bo še O.K.

A ti še kar delaš, zvezdička?

Jaz se grem pa zdejle ….. brusit !!! Pismo rosno,
da bom zasijala v vsej svoji grdosti !!!!

Razo, lubčka!
Sp, lubčka,
punce, lluuuuuuubbbbbbččkoooooov sto in še objemčkov!

Sonce, ti pa sij z močjo, kolikršno premoreš. Glede tvoje prijateljice, bolne prijateljice pa samo to… pojdi k njej, zdaj, takoj, če le lahko, bodi ob njej, poslušaj jo, samo za roko jo drži, bodi z njo, beri ji, piši ji, opisuj ji vse, kar ji lahko … ker bo trajalo malo časa. Verjemi, da ni hujše bolečine, tudi izguba sama ni tako zelo boleča (sprva seveda zagotovo, potem se omili tudi ta bolečina) kot je bolečina zavesti, da morda nismo storili vsega in predvsem tistega, s čimer bi prijatelju pomagali, mu lajšali odhod, naredili zanj vse tisto, kar smo želeli narediti zanj in tudi … zase. Te bolečine, ki je porojena iz naše notranjosti, iz našega občutka, da nismo storili vsega, kar bi lahko, ta bolečina je težja, dlje traja, zlepa se je ne znebimo, spremlja nas povsod in kot tihi očitek nas gloda in razžira … zato naredimo danes za vse naše prijatelje tisto, kar želimo narediti, naredimo vse tisto, za kar menimo, da moramo narediti, da si želimo narediti in da si naši prijatelji to tudi zaslužijo.

Lep dan vsem! Tebi SončeK še dosti dosti teh …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

men si dva pripopala, kajne????!!!!

mariči, a te kaj zebka…

ufffffffff…….če ne boš dobro zbrušena…..povej…hiihih..vem za pravi svedrček….

lp

Razo, čist tkole na levo uho … pst, pismo,
ne vpij, dej glavo sem, pa potiho … tkole glej,
zdejle sem se tako nežno stisnila k tebi, te
objela in ti dala še enega lubčka. In … dišim po
novem parfumu, sam tok, da veš !!! Ne boš me
pozabil, kot se ne pozabi …. raja !!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

novi parfum????

Za SončKa in njeno prijateljico še tole:

“Bog, daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti…”

Bog je v srcih tistih,ki ga rabijo.

Hvala..in hvala predvsem moji I..ker je ona mene postavila nazaj na noge ta trenutek…ko sem bila se vceraj na tleh…jaz pa njo danes..zopet pokonci…ko je odhajala od mene. Lepo je imeti ljudi ob sebi, ki so te vredni.
Vem, da bova premagali tega hudica, ga bova in pika!!! Hvala..za vse besede…hvala.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No lepo!
Zdaj se pa lahko že malo meni posvetiš.
😉

Pejva..daj mi roko;))

A tisto ta umetno?
😉

Ej, fante, a maš le roko umetno ?????

hmmmmmmmmmm…kaj ni dobro umetno???????saj je tudi trdo!!hihihiih

mariči, a se ti kaj meče…

Ma kako, ti niti ne veš, jest sn’ že čist out!
Me vrže tkole ob tla, pa me fejst ubriše, pol
me vrže u luft, pa prbije na stol inu .. usta
ima od ušesa do ušesa in vsi mislijo, da sem
doma nekaj počela … kot da je dobra volja
in nasmeh odvisen od tega …. ne de ??

Ne sem že napisal,da imam stekleno oko,pa sam eno jajce,pa plešo…pa še uhelj mi je mož od ljubice odgriznil….;-)))

Mariči moja!Šta bih dao…jao meni!
😉

New Report

Close