Ko ima VM mlade
To se je za razpocit, to je norooo…
Ko ima vlaska magija mlade!!!
Pride izvajalec pogledat za vrtno ograjo da babura not ne uletava…zmeri…poslje racun da te kap.
Ko izmeri gre proc, ona zmece urocen kruh in potem imas scene al je previsok predracun, ali izvajalec cudezno izgine, …
Skratka mucim se tako ze nekaj mesecev…
Razpocila se bom od besa…
Danes jo preklinjam da crkne, … pa ne uspe, nihce je noce namahat…
Tisti ki na lastni kozi ni okusil te magije, naj bo tiho.
Toliko sem se znervirala da…
Stran, 16.06.2025 ob 18:30
Osredotoči se na cilj, da se umakneš stran, če le moreš. Ampak a je ta vlahinja tvoja neposredna soseda? Če prav vem, si se preselila kakšni dve ali tri leta nazaj.
V maminem bloku je.
Napor ki ga dajem za vsako stvar je 10 000%, uspeh pa 0.
Ze 6 mesecev se borbam za ograjo.
Da ne govorim za druge stvari.
Dolgo let nisem postekala kaj je ta kruh, kao za ptice. Pa ni tako.
Šnelca_783, 16.06.2025 ob 18:08
Ne. Drugi ne dajo nic gor…pa vseeno stece “komentar”
10m ograje, 1 vrata tako za racunat 1500 eur.
Ampak se vlaski babi gre da ni ograje, in da lahko uletava pa odmetava uroke.
Saj sploh ne vemo, kaj vse in za koliko si dobila ponudbo
Samo zneski brez tega, kaj naj bi to bilo, ne pomenijo nič in s tem nič ne dokazuješ!
Šnelca_783, 16.06.2025 ob 18:33
V maminem bloku je.
Napor ki ga dajem za vsako stvar je 10 000%, uspeh pa 0.
Ze 6 mesecev se borbam za ograjo.
Da ne govorim za druge stvari.
Dolgo let nisem postekala kaj je ta kruh, kao za ptice. Pa ni tako.
Bodi v svoji hiši vendar, zakaj rineš tja? Še bolje, da, se preseliš na drug konec obale ali pa v Trst. Žal sama, rineš v težave. Kaj imaš za iskat tam in celo delat neke ograje? Vesela bodi, da imaš svojo hišo tam in svoj mir.
Ampak oprosti, ti prav iščeš težave. Ne razumem kako lahko en xy človek pred nekim blokom postavi ograjo. Niti ne živiš tam in tudi če bi živela tam ne moreš. Si ne predstavljam da pred naš blok pride hčerka neke stanovalke z mojstri in začnejo zidat ograjo. Potem lahko npr vsak od stanovalcev in celo njihovih sorodnikov zida po dvorišču. Kaj pa pravijo drugi sosedje?
Mogoče pa lahko vse te težave vzameš kot namig vesolja, da opusti vse skupaj. Prihranila boš denar in živce. Zganjaš se v nekaj, kar ne bo imelo haska. Če ti hoče metat uročen kruh, ga bo tudi čez ograjo, razen če ne bo visoka več kot 2 metra. Naj omenim, da se pri nas vrtičkarjem ne dovoli kaj dosti spreminjati, sploh pa ne zidati. Si sigurna, da je vse legalno glede ograje?
Šnelca_783, 16.06.2025 ob 17:35
To se je za razpocit, to je norooo…
Ko ima vlaska magija mlade!!!
Pride izvajalec pogledat za vrtno ograjo da babura not ne uletava…zmeri…poslje racun da te kap.
Ko izmeri gre proc, ona zmece urocen kruh in potem imas scene al je previsok predracun, ali izvajalec cudezno izgine, …
Skratka mucim se tako ze nekaj mesecev…
Razpocila se bom od besa…
Danes jo preklinjam da crkne, … pa ne uspe, nihce je noce namahat…
Tisti ki na lastni kozi ni okusil te magije, naj bo tiho.
Toliko sem se znervirala da…
Zmešano Šnelo! Ti, da imaš faks končan? Iz česa? Iz okisanih možganov? Da neka odrasla in zrela oseba verjame v vlaško magijo in “bacanje urokov” in podobne traparije??!
Pejd se zdravit na psihiatrijo že enkrat. Če je tvoji norosti sploh mogoče pomagati.
WTF, 17.06.2025 ob 07:19
Zmešano Šnelo! Ti, da imaš faks končan? Iz česa? Iz okisanih možganov? Da neka odrasla in zrela oseba verjame v vlaško magijo in “bacanje urokov” in podobne traparije??!
Pejd se zdravit na psihiatrijo že enkrat. Če je tvoji norosti sploh mogoče pomagati.
Izvoli sam na psihiatrijo.
Spoznaj se z vlahinjo, pa da te vidimo junaka kako bos pol piskilo kri v vseh svojih naporih.
Meni nagaja ze 30 let!!!!
Narocil sem vlaško magijo za šnelco že pred leti, hodim redno k vlahinji. Zakaj? Nisem prenesel da je bila lepa in mlada, da je študirala več faksov, se ukvarjala s športom, cvetela v zdravju, imela očeta ki je bil skrben in zidal hiše. Ko mi je rekla da veliko hodi peš sem šel za njo. Potem sem vlahinji to povedal in vlahinja je dejala: videt češ ti kako če se njoj vrtit, nikada više neče tamo hodat. In tako je bilo.
Ko se je imela za poročit sem to povedal vlahinji. In je ona uredila da ji bi mož umrl in da bo za vedno sama.
Vse vsa z vlahinjo uredila. Da nima službe, da nima denarja, da je bolana, da se njemu bratu zmeša.
Midva živiva od te hudobije.
Včasih je bila šnelca moja dobra prijateljica, pa me je ljubosumje odpeljalo k vlahinji.
Šnelca ne laže.
Šnelca bo doživljenjsko v krempljih vlahinje in ga ni eksorcista ne Boga ki bi to uredil.
Mate Vitulić, 17.06.2025 ob 07:36
Narocil sem vlaško magijo za šnelco že pred leti, hodim redno k vlahinji. Zakaj? Nisem prenesel da je bila lepa in mlada, da je študirala več faksov, se ukvarjala s športom, cvetela v zdravju, imela očeta ki je bil skrben in zidal hiše. Ko mi je rekla da veliko hodi peš sem šel za njo. Potem sem vlahinji to povedal in vlahinja je dejala: videt češ ti kako če se njoj vrtit, nikada više neče tamo hodat. In tako je bilo.
Ko se je imela za poročit sem to povedal vlahinji. In je ona uredila da ji bi mož umrl in da bo za vedno sama.
Vse vsa z vlahinjo uredila. Da nima službe, da nima denarja, da je bolana, da se njemu bratu zmeša.
Midva živiva od te hudobije.
Včasih je bila šnelca moja dobra prijateljica, pa me je ljubosumje odpeljalo k vlahinji.
Šnelca ne laže.
Šnelca bo doživljenjsko v krempljih vlahinje in ga ni eksorcista ne Boga ki bi to uredil.
Daj no, ne piši tako, bo Šnelca res verjela!
Šnelca imaš problem. In sicer ta problem je, da si nočeš pomagati. Ti uživaš v teh problemih, ker sicer ne bi vedela, kaj početi s svojim življenjem. Če ti še 100 x napišemo, da imaš možnost, da se odseliš (ker, iskreno, če imaš 19.000 € za neko ograjico), ti ne boš upoštevala. Ker se s tem hraniš. Hraniš se s problemi.