Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ko je…

Ko je…

… glih Razo napisal v eni temi, da kaj pomeni globoko, če si samo tehničar…

Kaj torej ; dolžina, obseg ali sama tehnika?
No, kaj je torej tisto, kar je pomembnejše ?

Predvsem pa me zanima, zakaj ste moški toooolk obsedeni z dolžino svojega penisa ?

Ker v bistvu gre za to, da je načeloma ženskam pomembna oseba kot celota in ne samo mere določenega organa.

Se motim?

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

obsedeni smo..zaradi vas…

a ne vzdihujete babnce ko vidite neega obdarjenega..)))

bi bilo pa zanimvo, kaj bi naredile ko bi ga res srečale…)))

večinoma pa se motiš…..hvala bogu….večina punčk ne želi celote….na začetku…))

daj no evi….a ženske imate pa vse isto vagino?

leta letijo - iščem stevardeso

A zakaj smo tok obremenjeni z dolžino? Ker ševilke nekaj pomenijo v moškem svetu…kubiki, konji, širina gum, diagonala televizorja, dolžina jahte, čtrice na pasu…

Pa vendar, po drugi strani ne moreš trditi, da pa dolzina orodja pa ni čisto nič pomembna…zamisli si recimo 6 cm dolgega in mi poizkusi opisat tehniko… Jaz lahko tukaj občutim le spoštovanje do takega lastnika, ker mu uspeva zadovoljevati ženske. Pa ne zato, ker bi moja domišljija stradala tehnike in inovativnosti, ampak zato ker z žepno raketo pač ne moreš med zvezde…

Kaj je pomembnejše? Eva, saj veš…eno z drugim, vedno!

… s šestimi cm nobena tehnika ne pomaga. preprosto ne verjamem. prej prsti in kakšna igračka.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ampak resno, kaj je pomembnejše, dolžina al tehnika in zanima me predvsem kaj o tem misli ben , razo , ondi?

Sem sicer že napisal… Kaj pa misliš ti, flash? Na kateri strani Tehnika/dolžina ti kompenziraš?

fantje, vam povem po pravici? iz ženske strani (no moje)? ampak samo, če ste pripravljeni slišat resnico!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok, številke nekaj pomenijo, se strinjam. Tud tistih 6 cm je ekstremnih, no.
Ampak če vzamemo zlato povprečje (baje je 15 cm), je za ženske boljše to in nekaj tehnike pa seveda obsega, kot to, da bi bil daljši npr za 10 cm, ker imamo lahko potem ženske specifične težave.

Ne govorim torej o tem, da dolžina nič ne šteje, ker seveda da, pač pa o tem, da preveč tud ni dobro. In da je večina moških z zlatim povprečjem nezadovoljna.

meni znana oseba, dela v erotični prodajalni in baje si moški zadnje čase kupujejo na veliko podaljševalec penisa. Že z ovitka je videt, kot mučilna naprava,…torej zakaj že?

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Predolg pa tudi ne sme bit. Kaj ti nuca, ko pa mu gre vsa kri v tamalega v glavi pa jo nič ne ostane in revež pade v nezavest. Kaj si pa čmo z takim junakom pomagat.
Zato vse v meji normale.

Khm…izvoli…sem si dal čelado na glavo, za vsak slučaj… ))))

Khm…izvoli…sem si dal čelado na glavo, za vsak slučaj… ))))[/quote]

povprečna dolžina zna bit čist ok, če moški ve kaj more počet. torej tehnika JE pomembna. če moški ne ve kaj počet z žensko, če ne zna razbrat njenih odzivov … hja … a je kaj lepšega, kot drget ženskega telesa pod vašimi rokami?

No ja, seveda je zelo pomembno sodelovanje obeh.
Torej branje odzivov enega in drugega in drget obeh, a ne japki.
Sej se razumemo, me ženske 🙂 a ne?

pač tako je , krajšega ko imaš ,bolj zagovarjaš tehniko in obratno)))

sicer pa , a ni ben enkrat razlagal, da je bolj tehnični tip?l le kaj je s tem mislil?))

Ja, če si moški najbrž res. Ženske pa vemo, da ni vse v dolžini.

[/quote]
kje pa? v širini?obsegu?

Ti pa se mi zdiš bolj teoretični tip…ali kako?

Ja tud to šteje, med drugim.
Sem pa že rekla, da lahko dolžina celo povzroča težave. Resno.

[/quote]
kje pa? v širini?obsegu?[/quote]

Ti pa se mi zdiš bolj teoretični tip…ali kako?[/quote]
bo kar držalo

Ti pa se mi zdiš bolj teoretični tip…ali kako?[/quote]
bo kar držalo[/quote]

Potem bolj spadaš v razotov klan, ali kako? Teniški komolec, pa to…?

men ni treba zagovarjat tehnike. ker ga nimam. samo povem, da mi paše, če se moški potrudi zame. povprečje je dovolj, tisto okoli 5-6 sm pa absolutno premalo.

men ni treba zagovarjat tehnike. ker ga nimam. samo povem, da mi paše, če se moški potrudi zame. povprečje je dovolj, tisto okoli 5-6 sm pa absolutno premalo.[/quote]

Sej pravim, najbrž je težko z žepno raketo it med zvezde…s tehniko ali pa brez… ))))

men ni treba zagovarjat tehnike. ker ga nimam. samo povem, da mi paše, če se moški potrudi zame. povprečje je dovolj, tisto okoli 5-6 sm pa absolutno premalo.[/quote]

Sej pravim, najbrž je težko z žepno raketo it med zvezde…s tehniko ali pa brez… ))))[/quote]

kaj težko? nemogoče!!!!!!

Sej pravim, najbrž je težko z žepno raketo it med zvezde…s tehniko ali pa brez… ))))[/quote]

kaj težko? nemogoče!!!!!![/quote]

No, ne vem. Ne morem probat. ;-))))

A ti pa to ziher veš?

bo kar držalo[/quote]

Potem bolj spadaš v razotov klan, ali kako? Teniški komolec, pa to…?[/quote]
prej bi rekel, rokometna dlan

New Report

Close