Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko je v Sparu 25 % popust na 1 izdelek, večina da na pivo

Ko je v Sparu 25 % popust na 1 izdelek, večina da na pivo

Res smo dežela alkoholikov … 🤮

Zalostno, da gledas drugim v vozicke.  Se potem pocutis bolje ?

A res? Jaz ponavadi vzamem šteko mleka. 😇

Odgovor na objavo uporabnika
Dežela alkoholikov, 30.11.2021 ob 12:30

Res smo dežela alkoholikov … 🤮

Kakšen trebuh pa nosiš, če je za tebe pivo alkohol?

Senza736, 30.11.2021 ob 12:46

A res? Jaz ponavadi vzamem šteko mleka. 😇

V Mercatorju, ampak tudi šteko mleka. Vsako soboto.

popust ne velja za alkohol in tobak.

Ne drži, 30.11.2021 ob 13:30

popust ne velja za alkohol in tobak.

Za tobak res ne velja, za pir pa.

.nabijate napamet

NE velja! Ne na pivo ne na noben alkohol se na radler ne! In ne na tobak…pa se na kaj ne.

Tako da 🤮 na take kot je avtor. Lazove dezinformatorje.  Hujsi kot vsak alkoholik !

Jaz pa vzamem skatlo Terana. 6 flas je notri.   Na kupon seveda.

kuponi za popust izključujejo alkohol. spet nakladate

Spar je edini, ki dovoljuje, nakup piva z 25% popustom, na določene dneve v tednu. Moj nasvet, pusti ljudem živeti, naj vsak sam izbere, za kaj bo porabil kupon, oziroma popust.

Jaz sem včasih slučajno v trgovini na ta dan, pa prav ne vem, kaj naj vzamem… včasih kavo, kako meso, sirup od medexa, če lih rabim.

Tudi mi na kuponček vzamemo pir v Tušu ali Sparu,v Mercatorju pa žganje. No poleg tega pa tudi kaj za cunje prat,tol.papir,mleko….

Glede na to, da je praktično vojna okoli nas z nevidnim sovražnikom in fašizem deluje na polno, se sploh ne čudim, da si ljudje množično lajšajo občutek napetosti in brezizhodnosti s pivom. Lahko bi bilo še huje in nikogar ne obsojam, vendar stran od volana.

nebodržalo, 30.11.2021 ob 18:47

kuponi za popust izključujejo alkohol. spet nakladate

To pa ne drzi. No, ne vem sicer za Spar, ampak v Mercatorju se lahko kupi pivo, viski….

Omb, 30.11.2021 ob 19:12

To pa ne drzi. No, ne vem sicer za Spar, ampak v Mercatorju se lahko kupi pivo, viski….

V mercatorju velja za eno enoto, pomeni eno pivo, ali vez, oziroma 6 piv, v sparu lahko, kušiš en plato, oziroma 24 piv, z 25% popustom, kar je seveda velika razlika.

Plavi, 30.11.2021 ob 19:31

V mercatorju velja za eno enoto, pomeni eno pivo, ali vez, oziroma 6 piv, v sparu lahko, kušiš en plato, oziroma 24 piv, z 25% popustom, kar je seveda velika razlika.

Tudi v Mercatirju lahko kupis cel plato. Ampak moj odgovor se je nanasal na to, da se tudi za alko koristi kupon.

Avtor a ti to sodiš po sebi?

Mi ta popust po navadi porabimo za prašek, tablete za pomivalca, meso, parmezan, oljčni olje, tune,…. Za nekaj kar je dražje. Še nisem videla da bi kdo na ta račun kupoval pir.

Prašek in tablete za pomivalca se dobi tudi 40% ceneje, ko so v akciji. Jaz vedno na to počakam.

Tud midva največkrat plato pira. No, kdaj pa tud v Mercatorju.

Ne me basat a res, 30.11.2021 ob 19:04

Glede na to, da je praktično vojna okoli nas z nevidnim sovražnikom in fašizem deluje na polno, se sploh ne čudim, da si ljudje množično lajšajo občutek napetosti in brezizhodnosti s pivom. Lahko bi bilo še huje in nikogar ne obsojam, vendar stran od volana.

Mah, veš kaj – tudi jaz sem proti pijančevanju – ampak edini alkohol, ki ima nekaj benefita je pivo – vtamini in minerali. Scer si belifrei kupim, da ne bo pomote… Všeč mi je, ko se lahk “zrigam ” po pivu -prav nagraužno včasih da odmeva od sten – pa sem ženska,  rada dama urejena od las do podplatov – tak poseben fefetiš se je zrigat  v različnih tonih:)    “sarkazem off”.

Qrc, samo jednom se živi – v tej korona vojni si pa moraš malo življenje popestrit.

Res ste pijančki, ponosni pijančki!

Sami alkoti, 01.12.2021 ob 00:29

Res ste pijančki, ponosni pijančki!

brezalkoholno o,o % pivo?  Zatorej sem pijanka po tvoje? Dej ne vse v en in isti koš, prosim……

New Report

Close