Ko je v Sparu 25 % popust na 1 izdelek, večina da na pivo
Omb, 30.11.2021 ob 19:12
To pa ne drzi. No, ne vem sicer za Spar, ampak v Mercatorju se lahko kupi pivo, viski….
V mercatorju velja za eno enoto, pomeni eno pivo, ali vez, oziroma 6 piv, v sparu lahko, kušiš en plato, oziroma 24 piv, z 25% popustom, kar je seveda velika razlika.
Plavi, 30.11.2021 ob 19:31
V mercatorju velja za eno enoto, pomeni eno pivo, ali vez, oziroma 6 piv, v sparu lahko, kušiš en plato, oziroma 24 piv, z 25% popustom, kar je seveda velika razlika.
Tudi v Mercatirju lahko kupis cel plato. Ampak moj odgovor se je nanasal na to, da se tudi za alko koristi kupon.
Ne me basat a res, 30.11.2021 ob 19:04
Glede na to, da je praktično vojna okoli nas z nevidnim sovražnikom in fašizem deluje na polno, se sploh ne čudim, da si ljudje množično lajšajo občutek napetosti in brezizhodnosti s pivom. Lahko bi bilo še huje in nikogar ne obsojam, vendar stran od volana.
Mah, veš kaj – tudi jaz sem proti pijančevanju – ampak edini alkohol, ki ima nekaj benefita je pivo – vtamini in minerali. Scer si belifrei kupim, da ne bo pomote… Všeč mi je, ko se lahk “zrigam ” po pivu -prav nagraužno včasih da odmeva od sten – pa sem ženska, rada dama urejena od las do podplatov – tak poseben fefetiš se je zrigat v različnih tonih:) “sarkazem off”.
Qrc, samo jednom se živi – v tej korona vojni si pa moraš malo življenje popestrit.