Ko komunist razkrije svoje pravo lice…
http://med.over.net/forum5/read.php?186,4090149,4099760#msg-4099760
Re: DAN MLADOSTI
Napisal: Boom ()
Datum: 30.05.2007 23:43
Navedeno:
benaflek
Komunisti so nam samo pripeljali in kupe pobitih, izgnanih in zaprtih sonarodnjakov. Da ne govorim o splavu.
Edina stvar, ki jo zamerim bivšemu režimu je ta, da se je delalo precej, ampak nobena stvar ni bila opravljena temeljito.
———————————————————————-
Not only life’s a bitch, it has puppies too.
Dejstvo je, da je tule vsaka nadaljna debata odveč. Ne samo, da zagovarja pobijanje drugače mislečih, še celo obžaluje, da se ni pobilo vseh.
obračun z domobranci, ustaši, četniki, plavo gardo, belo gardo…je bilo zadnje dejanje 2. SV ki se je zgodilo z privolitvijo tebi tako ljubih zaveznikov- anglež so točno vedeli kaj se bo zgodli z vrnjenimi domobranci ki so jih zajeli oz so se jim predali na avstrijskem koroškem- in ni jim bilo mar, tako kot jim ni bilo mar ko so bombardirali Dresden ( eden največjih zavezniških vojnih zločinov nad civilnim prebivalstvom kot prikat brezobzirnega maščevanja in demonstracija moči njihovega letalstva).ŠE ENKRAT TI PRAVIM IN RAZUMI ŽE ENKRAT PREGOVOR KI SO GA POZNALI ŽE STARI RIMLJANI- GORJE PREMAGANIM- v človeški naravi je da se maščuje in to nima veza s političnim prepričanjem
Seveda boš to mojo izjavo razumel tako kot jo sam hočeš, zato je niti slučajno ne mislim dodatno razlagati.
Komunist pa nisem bil nikoli, niti nisem zdaj. Ne bom pa rekel, da mi nekatere Marxove ideje niso všeč. No, ne bom rekel niti tega, da kdaj ne bom, vendar je to predvsem odvisno od nadaljnjih dogodkov ter od stopnje oblasti, ki si jo bodo v bodočnosti prisvojile določene strukture. Če bi ta hip živel, recimo na Poljskem, bi verjetno bil :-)))
In še tole: v času pred osamosovjitvijo in po njej sem bil privržen pristaš nasprotnikov prejšnjega sistema. Ko pa sem enkrat dojel kakšen “pofl” vse se nahaja v nasprotnih strankah in kakšen je (bil) njihov pravi namen, sem se malce premislil. No, tudi danes o nekaterih od teh strank nimam ravno dobrega mnenja.
Mogoče Zmago Plemeniti? Takrat bi najraje vse neslovence ven nagnal in še zdaj je isti… ampak uspel pa ni ne takrat in ne zdaj… vsaj v nekaterih primerih bi bilo bolje, če bi mu uspelo 🙂
L.P.