Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko ljudje ne plačajo storitve

Ko ljudje ne plačajo storitve

Mene pa nekaj zanima. Ste bili kdaj priča kakšnemu neljubemu dogodku takega tipa, v restavraciji, baru, pri frizerju itd.

Slučajno videno v eni restavraciji, družina 5 je veselo naročala, ko pa pride račun, si pa tega baje ne morejo privoščiti. Nimam pojma kako se je razpletlo. Kdo ve, kaj se zgodi v takih situacijah?

Kako si ne morejo privoščiti? Niso pogledali menija, ko so naročali? Ne znajo seštevat? Matematika 3. razreda osnovne šole!

Nisem še videla takšnih ljudi. Morda lahko odgovori kak gostinec, če je tu gor.

Vidla 1x na pumpi.

Natanku bencin, šou not da kao  plača, ampak nima dnarja. Mirno dau osebno, na blagajni izpovnla en obrazec in hvala in adijo 😀

Meni se je zgodilo tole, gost pride na teraso, naroči kavo in tortico ter gre not na stranišče. Ko sem prinesla, ga ni bilo nikjer. Pač naročil je, da gre na wc. Se, če bi samo vprašal, bi dovolili. Ne eno, ne drugo nisem mogla naprej prodat. Imaš tudi takšno golazen in pol zaposleni plačujejo, bil pa je edini primer.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena južna neprijavljena, 10.01.2025 ob 10:28

Vidla 1x na pumpi.

Natanku bencin, šou not da kao  plača, ampak nima dnarja. Mirno dau osebno, na blagajni izpovnla en obrazec in hvala in adijo 😀

Poznam nekoga, ki se mu je to nehote zgodilo. Prejšni dan je pustil kartico punci, ker je pričakoval paket in jo zvečer pozabil dati nazaj v denarnico, ko je šel naslednji dan tankat pa pri blagajni ugotovil, da nima kartice. Ni bilo nobenega problema, pokazal je osebno in izpolnil nek obrazec, naslednji dan pa šel poravnat račun. Se zgodi.

New Report

Close