Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ko morda slepi moderator za resnico vrže resnico med teorije zarote

Ko morda slepi moderator za resnico vrže resnico med teorije zarote

……….

Pravna fikcija, sem našel nekaj za vas

Te ni oče naučil razlike med dejstvom in mnenjem?

nova
Uredništvo priporoča

pravna-fik

pravna-fik2

Prevod:

V Republiki Hrvaški ne obstajajo ljudje ampak samo osebe. Če ste človek potem pravno formalno niti spadate v sistem imenovan RH. Nujno je razlikovati termine, ker se v tem skriva prevara. Ko je Bog ustvaril svet je ustvaril tudi človeka ni pa ustvaril osebe. Zato sem človek, oseba pa sem lahko, če to želim, lahko pa tudi ne če to nočem biti. Pravna oseba ali fizična oseba je izmišljena oseba, entiteta,  registrirana pri državi z namenom, da bi se odpovedala odgovornosti živega posameznika ali živega človeka ali živega človeškega bitja. To je resnica.

Pravne osebe, entitete so naprimer vlada, država, mesta, humanitarne organizacije, policija, davčna uprava, podjetja, korporacije,fundacije, klubi, cerkve in lahko obstajajo v raznih oblikah.

Pravo pozna več fikcij. Ne nanašajo se vse fikcije na prej omenjene institucionalne ali osebne ampak tudi druge pojmovne in različno  definirane. Fikcija je tudi nekakšen pojem, ki nakazuje na nekaj ali o nečem govori, na nekaj nakazuje in to prepozna.

Vendar nisem odpiral teh tematik, zato, da bi vam razlagal o mnogih fikcijah ampak bolj o tistih, ki se nanašajo na vas ali drugače se vi, država nanašate na njih in se vas,kot človeka,ki živi v sistemskem družbenem ustroju to tiče.

 

Želim, kar se da preprosto in pojasnjeno razlagati,da bi tudi vi doumeli, kaj se dogaja nad nami od prvih trenutkov našega rojstva do naše smrti.

Vsak človek rojen je neponovljiv, individualen, originalen, nekaj posebnega,edinstvenega in kot tak je čudež in edina resnica.

Kmalu po tem, ko se rodimo se naše rojstvo zapiše v matični register. S tem zapisom pa se ustvari pravna fikcija, po domače povedano še eno bitje, ki pa SPLOH NI BITJE, SPLOH PA NE ŽIVO DEJANSKO.

Od tistega trenutke dalje se nas, kot živega rojenega človeka iz mesa in krvi ter z dušo ne vidi, ne sliši več niti ne upošteva . Praktično, kot da smo z dnem registracije, zapisa našega rojstva tudi že umrli ter ne obstajamo več. Od tistega trenutka dalje se upošteva, vidi, sliši samo tisto namišljeno bitje, ki to sploh ni. Dejansko se potem upošteva, kot nekoga, ki obstaja ,samo tisto bitje na papirju, ki pa je izmišljeno. Rodili smo se mi iz mesa in krvi in ne bitje, ki je na papirju napisano.

 

Verbalna diareja v besedi in občasno tudi sliki….

Pred zakonom so vsi državljani enaki.

Vam to kaj pove?

Povedal sem in bom ponovil malenkost spremenil ter dodal: Vsak človek rojen je neponovljiv, individualen, originalen, nekaj posebnega,edinstvenega in kot tak je čudež in kot tak, živa resnica.

Ko je človek edinstven ne more biti enak, niti isti. Saj človek ni samo tisto, kar je zunaj njega ampak tudi kar nas sploh človeka odraža. Torej tudi naša duševnost, jaz, vest,zavest itd.

Državljan pa je pravna fikcija, kot izmišljena figura in zato so državljani lahko enaki pred zakonom.

Od malega nas učijo, programirajo v tej smeri, da se poistovetimo, da sprejmemo, da smo državljani, osebe itd. Po domače povedano, da sprejmemo vse drugo, DA SMO le tisto ne, kar smo dejansko.

Če bi vzel nek primer, ki bi bil več kot očiten in bi nakazal na absurd dogajanja bi npr. dejal, da ko se rodimo in se zapiše naše rojstvo s tem dnem postanemo nogometaš, fuzbaler pa čeprav nas sploh nihče ni vprašal ali bi to želeli, hoteli biti sploh pa še nismo v stanju sami o sebi odločati. Kot lahko sklepamo iz življenjskih izkušenj, da tudi, če bi lahko odločali o sebi že takrat in bi nas nekdo vprašal ali bomo nogometaš bi mnogi dejali, da ne in nočejo biti nogometaši.

No to je le primer absurdnega dogajanja.

Zato je ena od velikih goljufij in nemoral, ki se odvija nad nami ta pravna fikcija, ki se ji reče državljan.

Saj nismo rojeni,kot državljan, niti kot nogometaš ali kaj drugega, kot le to,kar smo.

 

 

Avtoriteta

Če delno obrazložim besedo avtoriteta potem vam del nje,ki je avtor pove, da je nekdo nekaj ustvaril in je avtor ustvarjenega. Slišali ste že za avtorska prava,avtorsko pravo itd. Torej, če ste vi nekaj ustvarili ste vi lastnik tega in o tem kar ste ustvarili tudi odločate. Imate avtoriteto nad lastno stvaritvijo.

Živega človeka ni rodila niti ustvarila država. Zato država NIMA avtoritete nad njim. Nima avtoritete,ker ni ona avtor njega niti on ni njena stvaritev.

Ko pa država ustvari pravno fikcijo, iluzorno entiteto, iluzorno bitje, ki sploh ne obstaja drugje, kot opisano na papirju pa ima nad tem avtoriteto. Ji pripada avtorsko pravo saj je avtor te entitete, figure, iluzornega, bitja, ki bitje sploh ni, saj se bitje nanaša na bit, se pravi nekaj, kar je dejansko in ne iluzorno, namišljeno.

Ko se nas potisne v to, da verjamemo, da smo pravna fikcija in je za nas v tem naša samopodoba pa se zgodi, da nam država postane avtoriteta. Avtoriteta je tisto kar odloča o nečem, o nekom.

Zato se govori, da postanemo sužnji, saj suženj ne odloča o samemu sebi ampak sužnjelastnik odloča o njem.

Tako gledano je država sužnjelastnik in avtoriteta sužnju,ki je ob enem tudi državljan. Torej državljan je suženj državi v kateri je registriran, kot državljan.

 

 

pravna-fikcija2

pravna-fik3

pravna-fik4

pravna-fik5

Kaj hočeš? Si dobil premalo klikov za tvoj ego, da linakš tvojo temo v druge teme?

Ko vas vprašajo, ste vi oseba, ste državljan, ste vi gospod, gospa ta in ta, ste voznik, ste starš itd. in če odgovorite z DA je čas, da se zbudite. Saj se niste rodili, kot omenjene pravne fikcije ampak, kot živi človek.

Avtomobil, ko ga registrirate dobi registrsko označbo, tablico prav tako pa vi, ko se vas registrira dobite listino o registraciji (rojstni list) kasneje pa osebno izkaznico, ki je prav tako enaka zadeva, kot pa registrska tablica vozila, avtomobila. Če je osebna izkaznica, manjša, kot registrska tablica vozila, avtomobila ne pomeni, da potem ni registrska tablica.

Ste stvar ali ste živ človek?

Odgovor na objavo uporabnika
Sitna Muha, 18.10.2021 ob 16:43

Kaj hočeš? Si dobil premalo klikov za tvoj ego, da linakš tvojo temo v druge teme?

Tema se odraža v vseh družbenih dogajanjih. Tudi če jo delim v temo o protestih je to zato, ker iz te tematike izvira družbeno nezadovoljstvo in posledično protesti. Delim pa jo zato, da bi ljudje spoznali, da so ljudje in ne pravne fikcije in da so protesti takšni, kot jih poznamo posledica tega, ker se ljudje ne zavedajo, da so ljudje v popolnosti. To pomeni, da vedo, da so ljudje, ko pa delujejo pa delujejo v okvirjih pravne fikcije in se poistovetijo s pravno fikcijo in niso več ljudje ali živi človek, pa se tega zavedali ali ne.

Pravno fikcijo je ustvarila država in država ima nad svojo stvaritvijo pravico,da z njo počne kar hoče. Če ti verjameš, misliš, da si  ta stvar, ki jo je ona izmislila, storila potem je logično, da država bo s teboj počela, kar hoče.

Ti, ki se meni zoperstavljaš v tem pa to meni pove, da se niti približno ne zavedaš o čem govorim niti ne doumeš lastnega sebe niti mene niti ne ločiš pojmov po resnici ampak jih pojmuješ, kot ti je bilo predstavljeno pred mojim posegom v svet preko katerega komunicirava.

Če že linkamo, pa dajmo link do dokaza da Darmun ali laže, ali je pa glup. Verjetno mešanica obojega.

VOJNO STANJE

fac

( https://forum.over.net/forum/tema/pravna-fikcija-in-ti-zivo-bitje-2-22353397/ )

( https://forum.over.net/forum/tema/mnogi-se-vedno-ne-razumejo-pravne-fikcije-22330732/ )

(Čovjek nije pravna fikcija i nije unutar pravne fikcije, to jest te države, stoga čovjek nije niti rezidentan u toj državi, samo umjetni entiteti i pravne fikcije mogu biti biti rezidenti te države, pardon, korporacije.)

Prevod:

Človek ni pravna fikcija in ni znotraj nje, se pravi znotraj države. Zato človek tudi ni rezident (prebivalec) v tej državi. Samo umetne entitete in pravne fikcije so lahko prebivalci te države ali drugače,korporacije.

..https://youtu.be/Kbl0aSRzvKg..

Kako nas držijo pod kontrolo:

Pod kontrolo nas držijo preko pravne fikcije. Pravna fikcija, pravni termin se nanaša na umetno zakonodajo, umetna pravila, izmišljena pravila, pravni, sodni sistem v svojih okvirjih. Okvir pomeni, da je nekaj omejeno, saj je v okvirju je v mejah,ima meje.

V pravnem sistemu postavljenega prava ne obstajaš, kot živi človek ampak obstaja pravna fikcija.

Pravna fikcija, kot slamnati mož (strawman) obstaja zato, da se jo lahko trži, izkorišča, ukazuje, ter se jo ima pod nadzorom. Pravna fikcija, kot slamnati mož, ni živi človek niti nima svobode živega človeka ampak ima avtoriteto državo.

Živi človek nima avtoritete nad seboj razen, če verjame v Boga stvarnika. Tako je hierarhična lestvica avtoritet v primeru vere v Boga takšna:

Bog (stvarnik) , živi človek in šele potem država.

V primeru ne vere v Boga stvarnika je hierarhična lestvica takšna:

Živi človek potem pa država.

V obeh primerih živi človek nima avtoritete nad seboj ima pa v obeh primerih lahko državo pod seboj ali z drugimi besedami je živi človek avtoriteta državi in ne obratno.

Ker je živi človek izmislil, tvoril državo je zato on nad njo. Kar pomeni, da je živemu človeku država podrejena ob enem pa mu je lahko neko orodje ne pa obratno.

Pravna fikcija, slamnati mož, ki je izmišljena entiteta pa je ustvarjena s strani države, kar pomeni, da jo je država ustvarila in kot taka ima avtoriteto države.

V tem primeru pa je hierarhija avtoritete takšna, če se ob tem verjame tudi v Boga:

Bog, živi človek,država (kot pravna fikcija-izmišljena entiteta),pravna fikcija (kot slamnati mož-izmišljena entiteta).

V primeru ne vere v Boga, ne priznavanje Boga pa tako:

Živi človek, država (kot pravna fikcija-izmišljena entiteta), pravna fikcija (kot slamnati mož-izmišljena entiteta)

Torej iz vsega opisanega lahko ločimo, da pravna fikcija nismo živi ljudje ampak je pravna fikcija izmišljena figura. S to figuro pa nas,kot žive ljudi zamenjujejo in mi sami se zamenjujemo z njo, ker so nas učili na takšen način, da bomo to ne vedoč in brez zavedanja, kaj počnemo tudi storili.

New Report

Close