Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko mrkne šef…

Ko mrkne šef…

Aha…tudi pršutek…suh in pa kuhan…za Veliko noč…tašča in tast…svaka jima čast (vsaj tokrat) naredita suuupeeer kuhano pršutko! mmmmmm

No lepo da se izdaš, ha ha :))))

Te bom osvajal z aviacijo :)))))))))

Mi imamo pršutke….V soboto smo klali…in pustili za doma tri pršutke…

Ja….ma glih s kakšno glavo ni treba…mislim z glavo od aviacije….

Hja…jaz bom ravno te dni spihal plemenito plesen in zarezal v tistega, ki je šel lani na zrak…letos bo šel pa na krožnik. njamsi…mmmm kako ima šaško rad praznike :))))))))

Komaj so eni mimo…so že drugi tu.
Po novem letu, bo pa spet kmalu pust, pa krofi, pa prekajene krače, pa bo spet kmalu tu velika noč……

Ja to se pa strinjam ja.

Čisto depresivno izgleda. Anti afrodiziak :)))))))))))

Madona jaz sem komaj malico pojedla pa že sanjam tudi od nekih piščancev, pa prascev…

In danes bom imela prascev še polno glavo, ker je doma za delat še salamčke, pa klobaske….itd

Nimaš kej, zvezdica…človeka vedno neki žene naprej :))))))))))

PS.
Fajn uštimite te šalaminčke ipd…

Ojej !!!!
A v testu ?

Nikita se ravno odloča , kam bo šla najprej na obisk – ali k Šaškotu ( ma , se mi zdi , da če bo te dni spihal plesen… bo prvi on :))) ali k zvezdici … ej , k tej gremo za Veliko noč , ecco :))))

Ne v testu….skuhano…ma je tako dobra….

Ja, zdej je mal kažina s temi prasci…ma pa potlej, ko je za jest…mmmm

… v tem vrstnem redu , nas ženeta naprej !

Ej , šaško , a smo dali vetra majonezi , kaj , he , he … samo se je bogi Posavc neki ustrašil za svojo prihodnost … ne zna on Nikite :))))
btw. kje se pa Gabro danes drži, je prepustil fronto Zinki 🙂

Niki….včasih bi lahko ta vrstni red tudi zamenjali…hi,hi,hi

Ja , se strinjam , ja , samo jaz sem že tam v tistih letih , ko mi velja uni taprvi vrstni red :)))
Še malo , pa bomo rekli , klinc pa še seks , se je treba preveč matrat , dejmo raje kaj finega pojest :))))

Niki zdej samo čaka , da se ji omoži tastarejša hči ( je reku Jani , da se ne spodobi , da bi šla na ohcet debela ) potem pa pozabim na vse zavore , greeeemo nad pršutke , paštico , pastičo , pečen krompir , pico , saher tortice , štrudlčke , salamčke z domačim kruhcem , italijanska hrana , kitajska hrana – ni važno , sam da bo dobro …
okej , samo tolko se bom šparala , da me bodo spustili na konja – zgornja meja je 90 kil , juhej :)))

A ohcet bo? No, to je pa lepo…Kdaj pa?

Ja ja….Gaby ima veliko dela zadnje dni, pa tudi….on je že realiziral tvojo izrečeno željo meni….30.12. dela zadnji dan tam kjer je. Odlazi.

Majoneza pa…he he…čisto mu je počil film…piše poste VSAKOMUR in to kilometerske, me spominja na leteče perje v najboljših dneh :))))

Jebemti život, al imaš žlajf, ej :)))))))))

No ja…glede sexa…sam da ne boš kot una teta ko jo je mož vprašal…Mami…a čva?, pa je rekla, ah, klinc, sej sva lani :)))

Kaj ste zatežil s tem svinjarijam fuj…1 Ljudi božji a sploh veste iz česa so krvavice narejene..sveža kri..pa srček zmeljen(Bogi pujsek) eh nam pisala k se mi v grlu dela cmok..fuj!
sam še žolco mi omente pa grem lahko bruhcat! BEH:(((((
Fuj in fej…..
Sory boh vam požegnej,saj ne vedo kaj jejo!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

dej nehi muca, a srce tudi ? matr ej, pismo kaj jest jem ):

Ma mislim,da,ker pravijo,da so take krvavice najboljše..ma eni kosi taki veliki strdki bljek so! Ma sem gledala veš kaj vse so mešali še kot otrok moja stara mama v tist velik lonec ..brr mene kar zmrazi…Definitivno je pa nene 10 litrov krvi….:))) fuj!
Pečenice so bolj ljudske če mene prašaš..tud iz lepega meseka se delajo..to je svina..ne pa krvavice bleki…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

madona, ej, jaz zbirčna ko sam satan malo stvari jem, ampak krvavice pa imam rada . Heheh, ma me je minilo zdej . Uf, sranje joj. Pečenice so pa mastne, a veš tisti beli kosi noter. Nč , pa ne bom jedla ne eno ne drugo, še to se mi manjka, da so kje noter mleta še kakšna ušesa…moj bog, zajček …ne žri..

hahah ušesa so pa v žolcii…pa parkeljčki tud..pa repek more bit! Ha…Moja dva starša sta in še obožujeta žolco-domačo seveda…zato jo delata he pa se spomnim,kak sta jo delala in kaj vse not metala..opol pa grickala tista uha pa kremplje..fej…..

Ha, uf, no tega pa le nikoli nisem jedla . Pr men ne sme met šnicl nobene masti, še kuro olupim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ajme život, boh ve kaj vse pojem kje drugje ko ne vem :))))

He viš,,jest sme prau zato nehala krvavice jest..no…sicer pa kakor kdo…eni nemorejo iz vampirske kože..hehehe spet en hec! ha!

Veš , saj je veliko res kar praviš . Ha, ha, vampov pa tudi videt ne morem, pša eni dajo življenje za njihov zos :))))))))))))))

New Report

Close