Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Ko naprej stojiš v vrsti za samomor, potem pa si ne upaš izpostaviti

Ko naprej stojiš v vrsti za samomor, potem pa si ne upaš izpostaviti

Kopirano od Simona Hiti Rutar :
Ena od izpovedi, ki me je pretresla, ker vem, da je resnična. Ljudje prijavljajte na NIJZ. Stranski učinki se morajo beležiti.
😪😪😪😪
Moja tašča, zdrava in razgibana ženska, je po cepljenju obležala. Bolečine in ohromelost, zvito telo. Že 3 tedne.
Posledic noče prijavit na NIJZ ali kam drugam, ker se boji izpostavljat in tega, da se bo mogla celo zagovarjat. Žal se veliko, predvsem starejših počuti tako. Mnogi pa sploh ne vedo, da lahko prijavijo. Če pa že, jih zdravniki prepričajo, da to ni posledica cepljenja.
Taščina sorodnica je imela podobne a na srečo šibkejše težave. Enako od prijateljice mama. Od druge prijateljice dedek je po cepljenju umrl. Od sodelavke soseda (cca 50 let) je po cepljenju padla v komo in umrla.
To je samo nekaj primerov, ki jih osebno poznam. Kaj se dogaja?

sosed 94 let 2x astra zeneca, brez stranskih učinkov samo mal slabše sliši če pozabi slušni aparat, sodelavka cca 50 let 2 dozi cepiva 2 dni po cepljenju bolečina v rami ki je 3 dan izginila, vaška samohranilka anticepilka rezervirala dopust zase in šolarčka na HR, vprašala med. sestro če ga drži da ne bo mahal. kaj se dogaja?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Avtor LAŽEŠ

New Report

Close