Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko pada sneg,me spomin veze tja..na nagajivo noc;)).

Ko pada sneg,me spomin veze tja..na nagajivo noc;)).

Pogled skozi okno me zapelje tja u najino koco..mmmmmmmmmm;))…

In zunaj sneg..mraz..midva pa notri ob zakurjenem kaminu..na tleh koza…in moje golo telo…ti sedis tam…na fotelju..in me gledas..kako se igram sama s seboj..tvoji pogledi so tko pozeljivi…da me rajcas in sem
se bolj zapeljiva,lepa in strastna.Lumpa sem..in se pocasi razkazujem moja roka me boza..po prsih…po mojih bokih..riti..zvijam telo…bradavicke so napete..moja usta ti nakazejo da hrepenijo po tvojih poljubih..vidim kako se skozi hlace dviguje tvoj korenjak,to me podzge..da mi noge hitijo narazen..in pred teboj se pokaze moja muca…mokra je..zapeljiva kot se nikoli.Hoces ze vstati in si jo vzeti..pa ti ne dovolim..zelim te se malo matrat…z roko si jo bozam..prstki moji uidejo mal not pa ven..in v moja usta..mmm..disi in tko je sladka…moja muca. Zaslisis moj krik naslade..ki ti daje znak da si te zelim noro..in recem ti vzemi me..pofukaj me.Splazim se k tebi..na brzino odpnem hlace..pas..in si ga vzamem..mmmmm…kako je trd..in moj..ko hiti v usta not in ven..in ko si drkam pred mojimi usti..ti znoris do konca…zagrabis me…za boke od zadaj..in me napicis…zakricim od uzitka..in ti recem..ja..dej me..napic me do konca..pofukaj me… kako ga cutim in ti mene..slisi se le najino sopihanje in udarjanje teles.Ampak seveda ne zelis se koncat..polozis me na kožo…moje noge dvignes siroko v zrak..in pred teboj je izdajalka..ki te je rajcala ves cas..ko si sedel u fotelju..kaznoval jo bos..no mene;))…zalizes se vanjo..o bog kako je to lepo…in z jezikom jo rajcas…moji boki se dvigujejo spuscajo..in sepetam..ja tko mi pase..daj se.Nato me objames..poljubljava se…in mi nezno zarijes u muco korenjaka…objameva se..tako..da jaz sedim na tebi..ko sva tako objeta..in se ljubiva..sva eno…gledas me..kako spuscam svoje telo not pa ven…kako mi prsa poskakujejo..in pravis mi..tako si lepa draga moja in v tvojih oceh vidim solze…in takrat se zavem..kaksno sreco imam ,da te imam..mili moj..da se imava!!!Da imava tako najino ljubezen..kot jo ima malokdo…
In ker strast seveda dela svoje…se izljubiva dalje;))

Tam v kotu stoji miza..in porodi se ti ideja..da bi me tam..;))…seveda zakaj ne..dvignes me v narocje..polozis na mizo..moja rita je cist na robu..in dvignes mi noge visoko v zrak..to naju zrajca oba do konca..moja muca te caka..ti jo lizes..poljubljas..jaz si jo rajcam se z roko..in prosim te..ponovno..pofukaj me..mmmmmmmmmm…cutim ko je korenjak nabit..zrajcan..in se malo pa me bo posprical…Pocasi..mi ga dajes v muco..cist pocasi not in ven..in hitrejsi tempo naju oba zapelje u sanje…prihaja nama..in jaz si ga vzamem v usta..in ti me pospricas..mmmmmmmmm…kako pase..posrkat tvoj sok.Pogledava se..in pogleda povesta vse..ENO sva…in to za vedno.

No kletka, lepo jutro..lep dan! Zelim vam..da imate ob sebi nekoga s katerim si delite ljubezen..sreco..strast;))…veselje in konec koncev zalost skrbi..saj nihce nima popolnega zivljenja…in zavedajmo se tega…zato uzivajmo vsako sekundo ..vsak dan…lubcka..;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pa si mi obljubila, da ne boš…opssssssss….

zdaj pa sem ga najebal…………..ehheheh

ampka fino pa je, kajne…hehehehhehehh

leta letijo - iščem stevardeso.....

biti jeben je pa ja lepo;))ej stari sta se mora treba se..i nije tezko…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close