Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ko pogledam na uro, so iste številke

ko pogledam na uro, so iste številke

tudi moja je 22.22

vedno

mal za šalo, mal za res 😀

00:00–>ljubi tvojo prijateljico
01:01–>sledi ljubezen
02:02–>srečala se bosta
03:03–>zelo te ima rad
04:04–>nikoli te ne bo pozabil
05:05–>resno se bo zaljubil vate
06:06–>pobotala se bosta
07:07–>vara te
08:08–>ljubosumen je
09:09–>čaka te telefonski klic
10:10–>nekdo te želi videti
11:11–>blondinec te ima rad
12:12–>položil te bo
13:13–>črnolasec te ljubi
14:14–>želi si tvoj poljub
15:15–>želi si začeti znova
16:16–>nekaj se bo zapletlo med vama
17:17–>poljubil te bo
18:18–>dolgo te bo imel rad
19:19–>nekomu si včer,pa tega ne opaziš
20:20–>čaka te
21:21–>včerš si fantu na katerega misliš
22:22–>videla ga boš
23:23–>predlagal ti bo zmenek
24:24–>he want´s to fuck with your best friend

Pozabila si : 25.25 splošni alarm, vesoljčki napadajo!

Res pa je da 22.22 bolj pogosto opazim, odkar se je ob tej uri rodil sin.
Mimo 21.21 pa mirno odkorakam, ne da bi kaj opazila.

jaa jst tut zadnje čase pa sploh, pogledam na uro ko je: 10:10,11:11…in to se dogaja čez cel dan…kadar pogledam na uro so skoraj vedno enake cifre…rahlo smešno…mal prevečkrat da bi blo naklučje ?

…ravno sem prišel domov…rahlo potolčen…malenkost drugače in nebi bil več med živimi…prometna nesreča, avto totalka ….pridejo policaji in me vprašajo kdaj sem poklical 113…pogledam na mobitel in…22.22…what the fuck…nebi pršu na ta forum če se mi nebi to skos dogajal….rad bi se poglobil v ta pojav…

…ravno sem prišel domov…rahlo potolčen…malenkost drugače in nebi bil več med živimi…prometna nesreča, avto totalka ….pridejo policaji in me vprašajo kdaj sem poklical 113…pogledam na mobitel in…22.22…what the fuck…nebi pršu na ta forum če se mi nebi to skos dogajal….rad bi se poglobil v ta pojav…

moja isto 22:22 že nekaj let res me zanima kaj to pomeni obstaja kakšna knjiga ali kaj podobnega?

Lp sem 22 let star fant in morem povedat da se to meni tudi dogaja in vsako dnevno po veckrat npr. danes sem pogledal pa bla ura 23:32 al pa je 22.00 ali 22.22….. nvm jaz sem ze zivcen zaradi tega…. dogaja pa se mi to od kar sem sel z prvo punco narazen mislim da nekje pol leta za tistim…. zdaj se ze to ponavlja 4 leta! znova in znova opozarjam o tem prijatelje ali pa ce je kdo zraven mene mu pokazem uro da sam pogleda…. ker mi vec ni jasno zakaj prihaja do tega …. nebi rekel ce bi na uro gledal vsakih 5 min!

lejte pac maste sreco alpa nesreco odvisno ku gledaste na to re ne se prewc sekirat k idrija ma se prosta mesta

Lp, evo še ena ki se ji to dogaja! 😉 Tudi meni je to že malo čudno, da pa bi to prinašalo srečo…nevem no, meni se zdi, da prej nesrečo oz. oboje hkrati. Sem pa našla tole stran, če koga slučajno zanima oz. je še ni pogledal.
http://www.numerologija.net/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=81

http://www.numerologija.net/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=81

tudi meni se to dogaja že več ko tri mesece, kadar pogledam na uro, večkrat na dan se mi obe številki na uri pojavita enaki, 13.13, 18.18. 22.22. itd, res se mi zdi malo čudno, ker kaj takega se mi ni dogajalo še nikoli, v 28 letih. tud mene zanima kaj pomeni.

http://www.numerologija.net/angelska-stevila/

222 – Zaupajte, da se vse ureja natanko tako, kot je prav, in da bodo vsi vpleteni blagoslovljeni. Sprostite se in zaupajte.

jaz pogledam skoraj vsak dan ob 8:11 ali 20:11
obenem je to moj rojstni datum…
mi ze gre tudi malo na zivce

tudi meni se to dogaja in je prav zabavno

tudi meni se to dogaja in je prav zabavno

Se zezaš, ali pa ne razumeš. Ne gre se samo za št. 20:20, pač pa to sem dala kot primer. Danes je napr. bilo 16:16, nato 17:17, nato 20:20 … Ura je pa na laptopu oz. na digitalni električni uri.
[/quote]
To pomeni, da boš umrla!
Ostali bomo tudi škripnili!☺☺☺

to zihr nekaj pomeni ☺
btw: meni se vsaj 5x/dan zgodi, da ko pogledam uro sta kazalca pokrita ☺

To zna biti znak za seks!

To pomeni, da boš umrla!
Ostali bomo tudi škripnili!☺☺☺
[/quote]

če pogledaš na uro ob 12:12, boš umrl naravne smrti ☺

če pogledaš na uro ob 12:12, boš umrl naravne smrti ☺
[/quote]