ko poročen moški vara super ženo
mi lahko prosim kakšen moški razloži naslednje, dobrodošla so tudi mnenja žensk: poročen moški z lepo in pametno ženo, s katero se odlično razume, tudi seks je v najboljšem redu, bi si tu-pa tam privoščil kak priboljšek. to, da je zakon 1A pravi on, ona pa takoalitako misli, da ima najboljšega moškega na svetu.
Lahko sta res oba super, ni pa to zagotovilo, da se tudi skupaj super.
Danes gre z nekaj truda tudi veliko nezdruzljivih kombinacij skupaj, ampak meni recimo, sta rdeca in modra obe lepi barvi, samo skupaj mi ne gresta. Pa recimo rada imam kislo zelje in mandarine, samo skupaj tega ne morem jesti. Pa ni nic narobe ne z enim ne z drugim, samo skupaj se znata tudi dva plusa tepsti.
lahko bi bila …[/quote]
verjetno si, to ti govori iz enega samega razloga in sicer, da si zagotovi garancijo, da ne boš čez čas začela težit, da se loči. Tako ti je pa že na začetku dal vedeti, da si češnja na tortici…., bo dovolj jasno?
To pomeni, da je zakon v določenm trenutku nehal biti popoln, prav tako žena in seks z njo. Pomeni, da je zakon kot tak samo na papirju, obroček na prstu…odnos in spoštovanje med zakoncema pa na dnu.
Pomeni, da je vse skupaj metanje peska v oči.
Za srečo v zakonu je treba delati vsak dan. Iskreni pogovori delajo čudeže. Nikoli odnehati.Oba morata biti za to. In če je to to, ni nobene želje po varanju in begu od doma, niti ni opravičila za taka dejanja. Nobenega.
Lep pozdrav
Če ima res oh in sploh ženo, se lahko počuti manjvrednega in išče potrditev drugje. Takim kot si ti, se pa zdi zanimivo oz. skrivnostno, zakaj ta moški vara žensko, ki je “boljša od tebe”. V bistvu imata oba, TI in ON zelo nizko samopodoba, edina vajina skupna močka točka je lepa in pametna ženska, ki jo nekako presegata samo v nečem-za njenim hrbtom ljubimkata.
Če je ženska res pametna, ga bo kaj hitro diplomatsko nogirala. Bo zate še zanimiv?
Nisi ne prva ne zadnja češnjica ki si jo je privoščil s to taktiko večnega kurbirja, ki je do žene maximalno ustrežljiv da slučajno kaj ne posumi, če pa že, jo s svojo ustrežljivostjo v nulo zmanipulira tako da mu kakšno češnjico privošči in tako ostane z njim dokler ju smrt ne loči..
Ljubezen do udobja vse prenese.
Tudi ljubico.
Ljubice se menjajo, žena ostaja.
Kakšna sreča.
Zanj seveda.