Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ko pride ženin po nevesto

Ko pride ženin po nevesto

Drage nevestice,

povejte mi, kaj je moral vaš ženin ob prihodu k vam domov postoriti, da je lahko odkupil svojo nevesto.

Rada bi čimveč izvirnih idej.

Maja

nič! to je mani tako trapasto….

nekaterim pa ni, nekaterim je trapasto morda kaj, kar si imela ti. meni običaj prevzema neveste ni trapast (to je tradicija) in tudi če bi se mi zdela npr. tvoja Prima obleka “trapasta” ti tega ne bi napisala, da te ne bi užalila. Tako ravnaje v primeru , če se ti zdi kaj “trapasto” svetujem tudi tebi, da potem raje molčiš, da ne bi koga užalila.vsak bo imel namreč poroko kakršna se mu zdi, žalitve in soljenje pameti “komu je kaj trapasto” ali kaj je lepo in podobne vrednostne sodbe so pa res “trapaste”.

Tocno tako!!!

LP

najprej se ga seveda sploh ne sme spustiti v hišo, stanovanje, če je ograja na dvorišču niti na dvorišče. Potem, pa se ga po korakih spušča bliže-odvisno od tega koliko je časa. Ponudi se mu še kako nevesto “v letih”, kako visoko nosečo ali z otročkom pa še eno-mlado in lepo, ki je tudi ne bo vzel(upajmo), potem pa v vsem blišču pride taprava… Vmes pa kot sem že rekla 100 malih šal in prietljajev, odvisno od časa in izvirnosti…

kaj pa če pred tem živita skupaj? 😉

bo pa hišnik zacolal!

ideja ni švoh-hišnik mislim

Pripravit plinsko bombo v samokolnico, ter krilit z vzigalnikom okol in grozit da bo sla nevestina bajta v zrak, ce ne pride ven! – to je kul. Vsaj pri nas na vasi se tako dogaja :))

New Report

Close