Ko prva pristopi ženska
Spodaj sem zasledila temo kako ženske doživljamo situacijo ko k nam pristopi moški, pa se mi je zazdelo vredno odpreti novo temo in sicer; kako pa moški doživljate situacije, ko k vam prva pristopi ženska? Oziroma ko se ženska prva opogumi in naredi korak naprej, v smislu povabila na prvi zmenek? Kolikokrat, če kdaj, se vam je to že zgodilo? In kako ste se takrat počutili? Se vam zdi to od ženske privlačno, samozavestno in je zaželjeno? Ali pa se vam zdi obupano, neprivlačno? Vem da je veliko odvisno tudi od načina pristopa, ki ga izbere, pa vseeno. V kakšnem primeru bi žensko povabilo sprejeli in kdaj bi ga zavrnili?
Pa vprašanje za ženske: ste same že kdaj storile prvi korak? In kakšne so bile okoliščine?
Se veselim vaših mnenj in pogledov na to, tako moških kot ženskih. Lep pozdrav.
Skoraj v vseh primerih če žendka do mene pristopi prva je take sorte k mene ne zanima…just my luck haha.
Jaz nimam nič proti temu da ženska prva vpraša … glavno je, da se sorodne duše “najdejo”, kako pa do prvega stika pride pa niti ni važno
Če ti do nečesa je, pač naredi kolikor se ti zdi vredno, da do tega prideš. Če ne uspe, pač ne uspe.
Se je pa treba zavedati razlik med spoloma. Če si tipu vsaj kolikor toliko fizično všeč, karakterno pa ga ne odbijaš, boš z ne-pretirano lesenimi z relativno lahkoto, skoraj ne glede na pristop, prišla vsaj do seksualne zveze. Da se razvije kaj več, pa je že bolj kompleksna zadeva.
Pristopajo samo kurbe in grde ostarele babe.
In marsikatera med tistimi, ki svojega “izbranca” nekje “pobere”. 😀
Če sta si 2 simpatična, bosta prišla do željenega cilja – da pristaneta skupaj, le tako, da čim manj komplicirata, kako in kaj, zato ni pomembno, tudi ne, kaj si nekdo drugi misli(mo). Veliko preveč vprašalnic si postavila.
Goldfish, ti pa nimaš težav v direktnih pristopih, a ne, še posebej ne v verbalnih? 😀
Kaj pa če sem to jaz na sliki, premlad zate? :-\
Vem, da se že dolgo nisva slišala, a še vedno imam nekje tvoj album s slikami:). Pač ne zdi se mi prav, da kradeš slike tujih ljudi, nič hudega slutečih, nedolžnih fantkov. Če nimaš jajc obesiti svojo sliko, daj gor magari limono.
A nisem kot nedolžen in neškodljiv fantek, s čimer takoj nagovorim in raznežim ženski materinski nagon, da bi me dala na kolena in pocartala? 🙂 Sicer pa se ne spominjam se, da bi ti kakšne erotične pošiljal. 😉
Meni se še ni zgodilo, da bi kdaj pristopilla ženska, razen če me je vprašala za prižgat cigareto. Tako, da mislim da so to zelo redki primeri, ko ženska pristopi.
…redki primeri. Meni se je to pripetilo dvakrat. Prvič sem odreagiral povsem narobe in to dojel skoraj kot žalitev… problem nesigurnosti in krhkega ponosa najstnika.
Drugič sem bil sicer že poročen, a počutil sem se počaščenega. Žensko, sodelavko sem sicer zavrnil, a na lep način.
Kot je Rasputin napisal. Pomoje se mi vizualno ne bi zdela dovolj privlačna. Potem je pa še odvisno kako to poveš. Ker če je za deca samozavest, direktnost the way to go, potem pri babah valja ravno obratno.
Takle je.
Sam nimam nikakršnih problemov če ženska pristopi. Rad vidim da imam opravka z ljudmi ki niso cagavi in imajo jasne in čiste namene.
Pristop še ne pomeni nujno obveznega datinga itd. kot vsi narobe mislijo. Pristop je samo prebijanje ledu da lahko osebo spoznaš oz. dobita priložnost da navežeta stik. Potem se itak kmalu ugotovi koliko obema paše družba. Ponekod lahko resno zašteka če sta si osebi všeč ponekod nastane zgolj prijateljstvo (lahko dobro ali slabo z izkoriščanjem) lahko pa ne nastane nič ker sta osebi tako razkični.
Zato bi rad nekaj poudaril: Zelo zgrešeno je ko ljudje pristopajo in imajo v glavi samo eno, kako bo na koncu vse skupaj ena pravljična zveza. Na koncu to ni več spoznavanje ampak vsiljevanje samega sebe nekomu pred nos.
Torej pristop neznani osebi ki se pojavlja izven naše rutine ni nič drugačen kot naprimer navezovanje stika v službi, društvu itd. le da je navadno treba najt nek butast ali sorazmerno smiselen razlog da sploh začneš debato. Zelo pogosto opažam, da ko načnem pogovor z neznankami (z neznanci je drugače gre bolj na kolega varianto 😀 ) se hitro vse skupaj napak razumek kot dating game pa v bistvu sploh ni. Očitno je družba tako zaprta vase da je navezovanje stika že nekaj čudnega. Pa v bistvu ne bi smelo biti, ljudje smo socialna bitja.
Pristop ni nič slabega. Če ne drugega lahko vsaj spoznaš zanimivo osebo in ni nujno da bo nekaj posebnega iz tega. To je sam tok kot češnjica za povrh. Zato ženske ne čakat če opazite nekoga ki vam je zanimiv ker verjetno ta oseba vas ni opazila in bo vse šlo mimo vas. Enako velja za nas. Jaz sem marsikaj že probal in marsikatero bedarijo storil sem se pa iz vsake nekaj naučil.
Lp!
Ti dam kar prav. Gre pa bolj za to, da sama nimam kakšnih posebnih zadržkov glede pristopa do neznancev, s katerimi nimam nobenih konkretnih namenov. Niti nimam kakšnih predsodkov, ko do mene pristopi kakšen neznanec, v stilu da bi predvidevala da sem mu všeč in me hoče povabiti na zmenek. Pustim da se odnosi razvijajo po svoje in spontano.
Ne znajdem pa se dobro v situacijah, ko mi je nekdo všeč. Takrat vedno zamrznem. Verjetno bo temu tako ravno zaradi tega, ker imam po eni strani v glavi (po tvojih besedah) eno veliko pravljično zvezo (ter kje vse bi se na poti do tega lahko zalomilo), ter strah pred tem, da me bo moški doživljal kot da se mu vsiljujem.
Pa v ozadju ne tiči samo strah pred zavrnitvijo, saj tudi ko sem sigurno prepričana, da sem moškemu ki mi je všeč, všeč tudi jaz oziroma da mojega povabila na zmenek skoraj gotovo ne bi zavrnil, tudi takrat si ne upam storiti koraka naprej. Raje mencam na mestu in govorim o vremenu. 😉
Pa hvala za odgovor, mi je dal misliti.
meni bi bilo super, če bi ona prva pristopila. če bi bila vsaj približno simpatična, bi sprejel. se pa to zgodi tako redko, da bi verjetno mislil da ima nekaj za bregom (drugega kot spoznavanje)
Jas mislim če bi punca zagledala lepega fanta ter urejenega in samega ga bi gotovo začela vgavarjati ter se ugledovati .
Vendar ponavadi se ženska začne topiti od lepote lepega fanta ter začne farbati kjer ima tremo pred njim .
Če vidi punca veliko skopino fantov se izbere premernega frajerja zanjo .
Ko se kolegice lepo napravijo ter zrihtajo gredo na kakšni ples .
Vendar če nimajo fantov za ples se uzirajo za njim ter se jim nastavljajo .
Če pridejo zraven kakšni fantje ki so malo že pijani se punce topijo ter vprajo fante za družbo ali za prvi ples z njim .
Ko se fantje stinjajo potem se ena od kolegic izbere enega fanta za ples .
Vendar če je plesalec vsako noč pijan se med plesom punci nasmehne zato jo vpraša zakaj je tako lepa ter diši in če mu dekle odgovori da išče fanta za prvi poljub z njo .
Če je plesalec vesel potem punco poljubi na lice ter jo vpraša če bi se z njim družila da se bi bolje spoznala .
Nakoncu ko je pavza se tudi kolegice napjejo tako da se fantje naslanjajo nanje če sekakšni fant vorenk napje prime kakšno punco za roko ter jo pelje v park tam se pa začneta lizati ter močno poljubljati .
Še vesel sem da zenska prva naredi korak. Ker jst sm ponavadi taka picka da neupam. Samo to se zgodi zelo redko pa še takrt ko se so bolj grde.Valda lepe pac vejo lepa sm pa še fantje morjo nrdit prvi korak in samo cakajo in se ogledujejo in upajo da bodo ujela kaksnega leva. Dugace punce kar pogumno iz moje strani najhujse kar se lahko zgodi je da vas bom res res lepo zavrnil. Drgac pa ja vn pa mal zurat mal spit pa je pogum za pristop ce negre drugace pa tako.
Ženska ponavadi dobro v kako je stopiti do fanta ki ji je všeč .
Vendar so pa tudi fantje korajžni tisti ki prvi naredijo korak pred puncam .
Sicer ponavadi jas pristopim in dam punci možnost da gre z menoj na kakšno pijačo sicer sva oba pametna .
Zelo je vesela da jo častim zato je strašno name ponosna in tudi drugim ljudem pravi da sem zelo nežen do nje ter da se iskreno ljubiva .
Ja če pristopi je kul ker veš da je izkušena in veš kaj sledi.
Zanimiva tema, meni se to predvsem zadnje čase pogosto dogaja da punca k meni pristopi in ne obratno…mi je pa zelo všeč, da nekatere imate ”pogum” za kaj takega, si upate izraziti zanimanje za nekoga – namreč jaz sem glede pristopanja malo lesen…in pri vsem tem sploh ni tako pomembna fizična privlačnost kot samo dejstvo da si upaš stopiti iz množice za nekoga
Ponavadi se dekleta zberejo na kakšni veselici ter iščejo fante .
Če dekleta vidijo pri sosednji mizi same fante se kakšna od punc prepriča ali so samski potem stopi do njih ter jih vpraša za družbo .
Vendar če so fantje malo že pijani se kakšni od fantov nasloni na kakšno punco ter jo prosi za roko .
Ko je glasba fant dekle povabi na prvi ples .
Vendar če je dekle zato fanta prime za roko ter gresta skupaj na prvi ples .
Če so punce tudi pijane se fantu med plesom stisne v objem ter ga vpraša za nežni poljubček .
Ko se fant prebliža ustnicam se dekle nasmehne in se oba poljubita na ustnice ljubezni .
Forum je zaprt za komentiranje.