Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ko samo njemu pride…

ko samo njemu pride…

Ona: sveža mamica, močno željna seksa. On: od poroda si seksa želi precej manj kot prej. Realnost: seks dvakrat mesečno. Izgovori: on je utrujen, otrok je v sosednji sobi, ona mu ne daje dovolj vzpodbude. Njeni zadržki: želi si, da bi dal kdaj on prvi pobudo, naveličana, da mora vsak večer čakat (prosit).
In ko se končno zgodi velik dogodek: njemu pride pred njo. Konča. Se uleže in gleda TV ali zaspi. Brez debate. Če mu ona kaj reče je njegov odgovor: sama si si kriva, kaj pa nisi pohitela… Večkrat mu je že omenila (brez očitanja), da obstajajo še drugi načini, da njo po tem, ko njemu (prehitro) pride, pripelje do orgazma. Ampak nič.
Je to normalno?! Kaj storit, ko odkrit pogovor ne pomaga?
🙁

ej… katastrofa… ponavadi je zgodba ravno obratna…

V rit ga brcni….

Pol se pa še čudite, da ženske varajo….

To mora biti res grozno, nimam nobenega pravega nasveta ker nisem bila v podobni situaciji. Svetujem lahko le resen pogovor, pa ne po seksu, kdaj kar tako ko bo priložnost.

ja, maš prav to, glede primernega trenutka… Kar tako, enkrat, ko se vsedeta in si vzameta čas in se malo pogovorita

povej mu, da se bojiš, da boš postrežbo morda začela iskati drugje, če ti ne bo pomagal…

hvala za odgovore. Žal pogovor tudi v off seks terminu ne pomaga. V bistvu sem želela vprašat še naslednje: kako pa reagirate pri vas v takih situacijah (verjamem, da ji nimate, ampak se verjetno zgodi, ne…), če njemu pride prej.

Če njemu prej pride, se malo igram z njim (oralno) in potem je pripravljen na novo rundo!

mislim da pri vama ni sproblem samo da njemu prej pride… očitno sta fuuul odtujena, če je vse brez debate… kakšen odnos imata pa drugače? kako je bilo pa pred porodom?
si že pomislila da ima mogoče drugo žensko in se mu ne da s tabo ukvarjat? sliši se kruto, se pa preverjeno to ravno tako odraža…

ja… pol pa kr poišči drugje, če ne bo bolje :))))

sem pisal o tem par postov spodaj. Poglej malo. (sicer pa… če pimpek ne stoji, so še usta tu, a ne???)

Opa..tole je pa ze hudo..kje je ljubezen vajina???
Menda ja ce ljubis imas rad, ne bos rekel nekomu sama si si kriva..kva pa nis pohitela..ja madona kva pa je tem tojmu moskem..mi vse tko deluje kot da je ob tebi le zato še ker pač tko je otrok in to, vse ostalo pa uziva nekje drugje.Pogovorta se, resi kar se rest da, ker tole pelje le se v vecjo krizo in nezadovoljstvo.

ha ha to mi je pa všeč da moraš prositi.
ponavadi ste teške frajerice prov ti je ful ti privoščim.
boli njega zate važno da je njemu fino, vsaj vidiš kakega bebota si vzela.

sploh ni problem v sexu, problem je v odtujenosti in predvidevam, da on to zelo strastno počne, samo ne s teboj

LP!
Meni se zdi to čudno… ne vem sicer kako se drugače razumeta med sabo, kako se kaj lahko kej zmenita… ampak meni je najpomembnejše to, da se lahko pogovoriva prav vse, zmerej! Zgleda, da se vidva ne moreta.
Kaj vem… js v takem primeru ne bi mela niti želje do sexa.
Ko se pri naju kdaj zgodi tako, da njemu pride prej kot meni… včasih zaključiva, včasih me zadovolji na drug način. Ampak moram priznat, da on bi se me zmeraj pol še lotil z jezičkom al karkoli pa mene kako bi razložila, saj ne vem… me zadovolji to ko vidim kako je on doživel tisti vrhunec, mi je včasih že to dovolj… ker uživam itak v celem sexu (od začetka do konca in še pol ko se crkljava), ne samo tedaj ko mi pride!!
Tak, da JA, meni je full čudno, če se pol spravi gledat tv in podobno, ti boš pa sama zase najbolj vedela kako in kaj.
Midva se pol zmerej še pocrkljava, kej pomenima… sej to ne gre tako – not, ven pa konc. Vsaj pri naju ne!

Malo ste me prestrašili s predvidevanjem, da on uživa kje drugje…dvomim. to bi verjetno čutila, opazila, ugotovila…probmem je v tem, da je on precej zadržan; mislim, da je problem v tem, da mu je na nek način nerodno, ko njemu pride prej in se ne zna sproščeno lotit zadeve, da mi mene pripeljal do konca.
Zgleda, da smo res samo pri nas tako čudni……………

New Report

Close