Ko se nabere preveč vsega
Ko sem bila par mesecev nazaj čist na tleh, sem vzela ena par Persenčkov, ko sem se umirila in bila še vedno žalostna, pa sem kupila Deprim forte. Meni je zelo pomagal. Če bi šla k dr.-ju bi pa sigurno kak apaurin fasala. Tko je bilo prehodno, tko je minilo. Zakaj si ne bi pa človek s tem pomagal. In ne, kot večkrat pravijo tukaj, po Persenu nisem bila nič zaspana, če sem ga vzela pred službo – ki mi je delala pač probleme.
Korak za korakom – ravno to počnem. Vem, da brez reševanja ni nič.
In ravno to me stane preveč.
Ne domišljam si, da sem fizično Martin Krpan, vem pa, da mene podre predvsem psiha. Neurejeni medsebojni odnosi, metanje polen pod noge, nezadostna samozavest. Delam na tem. S polno paro!
In zato potrebujem, vsaj občasno, berglo.
“Meni je dal” – hvala. tudi jaz nisem za apaurine.
Jaz sem si malce pomagala s temi, http://www.dominor.si/ so malce boljše od persena ipd. Sicer pa če je tako hudo priporočam obisk pri zdravniku. Za lajšanje psihičnih težav ter depresije je še xx drugih zdravil manj škodljivih od apaurina (pa ne posataneš odvisen).
Lahko pa se malce obrneš tudi na kakšno alternativo recimo, meditacija tudi pomaga.
Sama sem imela precej stresno obdobje, služba, bolezen, prijateljica je zbolela za rakom in še in še se mi je nabiralo, potem pa kar naenkrat izbruhnilo. Bilo je hudo, ampak se počasi pobiram. Precej pomaga tudi, če imaš koga s katerim se lahko iskreno pogovarjaš o svojih težavah.
Boš videla, da boš zmogla!
Že tle na svoji strani, ki jo ima dominor, kar men drugega ta forum ni – pravijo da so učinki Dominorja na dolge proge. Ker je kar precej drag, malo tablet notri, to ni rešitev za kratko obdobje. Ti je pomagal, odlično, dominorju tudi. Men pa ne, ker imam plitko denarnico. Kar preberem na tistem forumu : da, seveda, ampak ob dominorju…blab.,bla bla