Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko se Prebujaš …….

Ko se Prebujaš …….

Ko se Prebujaš , že po kavi vse diši , in tvoje dlani pobožajo me , kmalu odsel boš , in sama bom tja do noči , a vem da nocoj in vso noč boš moj,
Srečna sem s teboj , srečna ker te ljubim , ti si moje sonce , moje duše upanje , srečna sem s teboj , srečna ker te ljubim , tebi bom večno zvezda , saj si edini moj .Midva sva eno , nagelj bel in rožmarin , ne pozna jesen , ne veter leden , srca ne shladi . Srečna sem s teboj , srečna ker te Ljubim …… Ljubim te ljubezen moja ……..

……………….če tko rečeš………………………

Je odšel domov k ženi?? Srečna bodi ja, kajti kmalu boš razočarana, žalostna. No želim ti, da le ni tako!

Blagor ti!

Kaj na tem forumu vsi takoj pomislite na varanje. Žal mi je, da imate vsi tako varajoče partnerje.

Iiiiiiiiiiiii, kako lepo! 🙂 Naj traja!

Ne, samo malo čudno piše, da se človek vpraša. Jaz recimo lahko mojemu možu tole povem, zašepetam, konec koncev dam na sms, ali preko e-maila ali ga obiščem v službi… res ne vem zakaj bi to pisala tule, saj tisti, ki mu je namenjeno sploh tega ne bo bral. Ponavadi to delajo ženske, ki nikomur ne morejo tega zaupat, svoje ljubezni…In tudi tale piše tako, kot da si kradeta trenutke ljubezni… Tako sem razumela jaz.

Opravičilo Ljubezni, če se motim, bog daj, da temu le ni tako!

Veneras, merki o tistih besedah, da ti je žal, da imamo vsi tako varajoče partnerje. Nikoli ne reci nikoli in nikoli ne bodi prepričana v 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}! veš koliko je žensk, ki ti bodo potrdile, da je bilo doma res vse vredu, nato pa lepega dne bum, vara me. In tisto doma, res vse vredu, mislijo le ženske. Doma nikoli ni vse vredu, vedno je nekaj in prav je tako, kajti to je življenje in za doma vse vredu se je treba preklet truditi, da se nato res uživa lepo družinsko življenje in nihče ne pomisli na varanje…
Tisti, ki reče, doma je vse vredu, naj ornk premisli, če je temu res tako.

Pa pustite jo, naj uživa! Tega ni napisala zato, da bi ji pamet solile!!!!

Naj ta ljubezen traja večno!!!

Če bi vsak vedno povedal to samo svojemu ljubljenemu, potem ne bi bilo poezije Prešerna, Aškerca, Danteja, in ostalih, ki so čutili potrebo svoja čustva dati ven:)

Ja, včasih človek čuti nekaj, kar mora dat ven, tako ali drugače. In čeprav poveš določeni osebi vse mogoče, tudi tako in podobno izjavo, še vedno človek v sebi čuti, da mora to dat ven na še en drugačen način, da ga ne “raznese”, je prepoln čutenja in občutenj, ki jih mora izpovedovati, izpisati, izrisati, izpeti, izjokati …. in to je eden od načinov, zato Ljubzen, ti kar še naprej …. uživaj in piši o svojih čustvih in občutenjih!

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Je??? ne bodi tako prepričana, da oseba, kateri so namenjene besede tega ne bere :))) in tudi prek prek sms-a, e-maila, telefona in v živo mu lahko zašepetam, da ga ljubim.

Ostalim, ki ste čutile energijo hvala, naj tudi vam ljubezen polepša vsakdan.

Tebi Ljubezen pa … Ljubim te, daj pokliči me no, da ti povem po telefonu …

Ne vem, zakaj ga nato spet tule nagovarjaš, da te pokliče.

Pokliči ga, ljubezen ali ljubezen moja ali bog ve kateri nick si še. Uživaj, ti privoščim, ne misli, da ne, le uživaj dokler bo trajalo*-*!

Sam mal se ti feclja, pišeš eno, na koncu napišeš nekaj kar podre celoto, aja zaljubljena si, ti kar,)).

Jee??? sej ga ni treba nagovarjat naj me pokliče, ne tukaj ne kje drugje, ker me enostavno pokliče 🙂 in jaz njega tudi … Sej uživam verjemi da, sicer pa, če veš kaj je ljubezen, najbrž uživaš tudi ti. Če ne, moje sožalje in več sreče prihodnjič.

A to podre celoto, da sem napisala dej pokliči me ljubezen … sva bla na liniji, ko sem pisala … pač nama je bilo še na forumu izraziti čustva. Če te post dela potrto ali kakršnokoli že se delaj, kot, da ga ni, jaz zase vem, da mi je polepšal dan :))

Ljubezen … ljubim te …

In to napišeš ob polnoči?

Seveda, ko je odhajal od nje, bolje se kradel*-*. In jo je popadla žalost in je hitela to pisat.

Razumem jo, bolje tukaj kot nikjer.

Ljubezen prav zato, ker vem kaj pomeni biti ljubljen, ljubiti, ti vse to privoščim, le konec v tvojem primeru je ponavadi grenak, to sem ti želela dopovedati, da ti bolj privoščim nekoga, kateremu bi lahko nenehno gledala v oči in šepetala take besede in ne nekoga, s katerim si kradeta prepovedane minute in te nato popade taka žalost, da pišeš po forumu sonete… pa vidim, da je ljubezen slepa. Bom nehala;))!

Joj no, saj ni tako hudo. Od kje ti to, da se je kdo kradel od mene??? Če si tako razumela post, potem naj te pomirim, da le ni tako. Je res, da ga ni bilo ob meni, ker je bil v službi in, ker sem si želela, da bi tisti trenutek bil ob meni in on prav tako.

Se pa strinjam, da je ljubezen slepa, tudi zate to velja.

Lep dan še naprej.

Ljubezen … ljubim te do konca in naprej … tvoj S.

Se vdam, zdaj več ne vem kdaj je kdo moški in kdaj ženska, haha, uživajta*-*!

Simba hvala !

je??? a vedno tako hitro vržeš pusko v koruzo :)) ?

Tukajle na netu pa prav zares, se mi ne da, sem šla raje uživat v objem ljubezni in mu šepetat lepe besede..zdaj se počasi pripravljam za noč , mmm, komaj čakam, da se privijem k njemu, če pomislim, da bi mi sredi noči izginil, ne vem, če mu ne bi tudi jaz hitro hitela pisat sms, naj me zjutraj nežno prebudi v svoj objem*-*.

Draga ljubezen, upam, da boš nocoj imela mirno noč in ne spet jutranje blodnje tukaj na netu, haha.

polpaže………

:-)))))))))

New Report

Close