Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute KO SE TI CEL SVET OBRNE NA GLAVO…pomagajte

KO SE TI CEL SVET OBRNE NA GLAVO…pomagajte

sej ne vem kje začeti… osebni propad!!! naivno zaupanje _ razultat: s.p. -bankrot, blokada računa, podnajem, brez dokončane mature, prijavljena stalno v tujini,, nobene nepremičnine in nobenih sorodnikov!!!…dolg cca. 20.000,00 eu- mi lahko prosim kdo svetuje kam in kako naj se obrnem,dokler imam še voljo.. stara 25let, delovne izkušnje na področju akviziteranja in trženja, ter gostinstva… mogoče kdo pozna koga za daljše posojilo, da poplačam obremenitve in si postavim stvari na noge. hvala lp,špela

p.s.: mobi št.,v primeru da mi lahko ponudiš pomoč. 031610791

Ojej. 20 000 EUR ni malo denarja.
V kateri državi si prijavljena in kako oz. kot kaj? Kakšne izkušnje imaš in kakšna je bila firma?
Kda je treba vrniti denar? Malo bolje opiši.
Težko boš dobila posojilo glede na to, da nimaš pri nas dohodkov, banke ne zaupajo kar tako.
Tako da ti ostale le dobro plačana služba in vračilo denarja v obrokih.

1 - Prvi

kako bi si pa postavla stvari na noge?

Najprej moraš pri sebi razščistiti v kaj se spuščaš, ker ti ne gre. Posojilo kar pozabi, ker ga itaq ne boš mogla vrniti in boš ša globje zabredla.

Predlagam ti, da sprožiš osebni stečaj in si začneš intenzivno iskati redno zaposlitev.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

sem iz celja in bi tudi sama začela z osebnim stečaj. a mi koga priporočate, sploh nevem kam naj se obrnem? hvala

Obrnete se na vaše sodišče.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Tukaj ti bo zelo pomagala knjiga ” Zakaj sem brez denarja?” od Aleša Babiča
Zelo priporočam. Je prav motivacijska
Predstavitev knjige in mnenja o knjigi si preberi na njegovi strani http://www.alesbabic.com

New Report

Close