Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko se zjutraj zbudim, sem tako tesnobna …

Ko se zjutraj zbudim, sem tako tesnobna …

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9234, 03.08.2021 ob 13:52

Dej dej, 03.08.2021 ob 13:43

Anonimno 9234, 03.08.2021 ob 13:16

A bi, 03.08.2021 ob 13:02

Anonimno 9234, 03.08.2021 ob 12:51

Neresni komentarji, 03.08.2021 ob 12:43

Aha, ja ..seveda, lej lihkar grem ujagat prvega ki pride mimo in mu bom povedala kaj ste mi svetovali, mora me naskočit, da ne bom tesnobna in zagrenjena. Wtf?! Te ni sram pisat take? A svoji mami tudi rečeš dej se dol z enim, da ne boš sitna? Mislim, resno …? Se norčevati iz tako resne teme se mi ne zdi primerno. Ljudje so v hudih stiskah in potrebujejo pomoč, nasvet, strokovnjake, ki bi jih usmerjali, jim olajšali stiske, ti pa jim rečeš “j… se in boš bolje” ??

No, to so leveli, ki jih nikoli ne želim doseči, ne glede kako ne znam svetovati in pomagati, je sigurno karkoli boljše od tega. Pa tečna gor ali dol, mi je vsaj mar

Pa kva si tok zafrustrirana pička nejevoljna. Dejstva so dejstva in ne dramatiziraj, smo na forumu, kjer lahko podajamo možnosti iz lastnih izkušenj. Jst nisem mislu nič zlonamerno. Moja se je borila z anksioznostjo in strokovnjak nama je svetoval več spolne aktivnosti. To jo je sprostilo, napolnilo s hormoni sreče in pomagalo za nadaljno borbo.

Bi kaj takega svetoval svoji mami? Nisi odgovoril.. a tudi njej rečeš p… nejevoljna? Lahko bi, ona te je tako vzgojila.

Smo na forumu kjer lahko dramatiziram do Oskarja, imaš kakšen problem s tem?

V sosednji temi si preberi kaj je dobronameren odgovor, to tvoje zagotovo ni. Morda zate.

Aja lohka dramatiziraš, jst pa ne smem svojega mnenja podati, brez da mi pripišeš, da pa sem zato smotan. Mamo mešaš zraven, ona je ona jst sm jst. Ona ni nejevoljna pička. Kera luzerka si ti ej, prav moriš zdaj. Tebi bi kur*ca do jajc v gofljo zaril pa bi še kar sikala. Dosegaš pa nobenga nivoja ne. Kar vžigaš se. Ti rabiš pomoč in meditacijo samo pihaš. Fukjeno.

Pejd se dat dol s svojo žensko, da ne boš tako nataknjen

Hahaha, kva si nora. Zdaj si temo posrala, sikaš se sama ne veš kva hočeš povedat, pol bi pa mene za težaka mela. Resno najdi si pomoč, moja je danes bila že nataknjena tko, da sproščeno pohajkuje zdaj s tamalim. Tvoje se pa videti že doug noben ni taknu. Verjetno pri tebi drži, da ti gofljo zafilajo pa še čez pizdo serješ. Tečna ko muha. Nimaš za burek.

..cena mala, saj veš kaj pravijo za take, ki so jih polna usta s… – da samo o tem razmišljajo, ker jim kronično primanjkuje

Lastna hvala, 03.08.2021 ob 14:42

..cena mala, saj veš kaj pravijo za take, ki so jih polna usta s… – da samo o tem razmišljajo, ker jim kronično primanjkuje

Nimaš za burek. Tako bedne argumente ven mečeš, da tudi ‘kreg’ ni zanimiv. Ali si še tako mlada in nevedna ali pa resnično bedna. Kdo bi te razumel. Za nadaljnje komentarje ti bom moral jst že računati.

Anonimno 9234, 03.08.2021 ob 14:47

Nimaš za burek. Tako bedne argumente ven mečeš, da tudi ‘kreg’ ni zanimiv. Ali si še tako mlada in nevedna ali pa resnično bedna. Kdo bi te razumel. Za nadaljnje komentarje ti bom moral jst že računati.

Saj veš kam si lahko svoje mnenje vtakneš 🙂

Računa lahko samo tebi tvoja draga, ker te prenaša. Naj te malo podoji, očitno te matka ni dovolj dolgo.

Sonce, morje, borovci in spanje pod zvezdami preverjeno odganja tesnobo. Žal za nekatere nedosegljivo.

Stari vidis kako je blentava? Zakaj se ukvarjas z njo? Ticnari pa ne ve kaj zeli, kar udriha po drugih, nima vseh pik, pusti tako. Ni vredno. Stroka sama razlaga, kako je seks dober za zivot, da oba zdej nori, pa njen problem. Bolnica nezadovoljna. pusti tako. Avtorica vse mine, za vsakim dezjem posije sonce. Ne se predati. Se bos sijala. Vsi smo kdaj na dnu. taki ti je zivot.

Neumnica je, 03.08.2021 ob 14:52

Stari vidis kako je blentava? Zakaj se ukvarjas z njo? Ticnari pa ne ve kaj zeli, kar udriha po drugih, nima vseh pik, pusti tako. Ni vredno. Stroka sama razlaga, kako je seks dober za zivot, da oba zdej nori, pa njen problem. Bolnica nezadovoljna. pusti tako. Avtorica vse mine, za vsakim dezjem posije sonce. Ne se predati. Se bos sijala. Vsi smo kdaj na dnu. taki ti je zivot.

Citiral sem anonimno 9234. Koza se kar napada in to zelo podlo. Izpades kar lepo ti nedonosena ves.

Haha, pol nisem samo jst tega mnenja. Ne vem užgala se je in žali. Le kdo tu deluje bolan??? Haha. Se lohka sam smejem. Tko izgubjena, da misl, da je huda, ko mamico omenja, rofl.

Anonimno 9234, 03.08.2021 ob 14:55

Haha, pol nisem samo jst tega mnenja. Ne vem užgala se je in žali. Le kdo tu deluje bolan??? Haha. Se lohka sam smejem. Tko izgubjena, da misl, da je huda, ko mamico omenja, rofl.

Nekaj jo zuli. Ne ukvarjaj se z njo. Zenska pac.

Če si potrjuješ z različnimi vzdevki, še ne pomeni, da se kdo strinja s tabo LOL kakšen bednik. Get a life. Pa naj te žena nauči bontona, če te že mama ni

Neumnica je, 03.08.2021 ob 14:57

Nekaj jo zuli. Ne ukvarjaj se z njo. Zenska pac.

Bom zaključu. Thanks. Ženska res, eni za svoje dobro poskrbimo in ne sikajo tko.

Si samo ti, 03.08.2021 ob 14:58

Če si potrjuješ z različnimi vzdevki, še ne pomeni, da se kdo strinja s tabo LOL kakšen bednik. Get a life. Pa naj te žena nauči bontona, če te že mama ni

A zdaj pa tako. Pateticno. Jaz sem komaj zdaj pogledal temo. Pa kaj bi lahko drugega od bolnika pricakoval aneda.

Kortizol, stresni hormon je na vrhuncu nekje ob pol devetih zjutraj, potem malo pade in potem je spet visoko okoli pol dvanajstih dopoldne nato začne padat.

90% serotonina (hormon sreče) se procesira v želodcu. Zato imate verjetno tudi slab spanec, serotonin se pretvori v melatonin, ki je ključen za spanec.

Veliko ljudi ne ve kako zelo škodljiva je kava, ki je v večini primerov kriva ( kofein) za stres, anksioznost, napade panike, nespečnost.

Kofein tudi uniči črevesno floro, dvigne pritisk in je lahko tihi krivec za ogromno psihičnih težav.

Detox of kofeina zna biti grozen, ampak po dveh tednih je najhuje mimo, po parih mesecih pa si drug človek, brez stresa.

Tukaj imate tisoč pričevanj ljudi, ki so morali nehati piti kavo/kofein, njihove izkušnje z detoxom, itd.

https://www.menprovement.com/benefits-of-being-caffeine-free/

Anonimno 9234, 03.08.2021 ob 15:00

Bom zaključu. Thanks. Ženska res, eni za svoje dobro poskrbimo in ne sikajo tko.

Za druge morda res, pa vam zmanjka zase 😉 zato ste non stop nataknjeni in vas lahko vsaka mona s spleta ima za norca he he…

Pa boš veliko boljša.

… tukaj ste sami poHOTneži, ejga?

Še nisem sreču koga, ki bi sexal 5krat tedensko in bil poklapan.

Racionalisti, 03.08.2021 ob 15:27

Še nisem sreču koga, ki bi sexal 5krat tedensko in bil poklapan.

seveda ni poklapan, ampak izčrpan. preveč športanja tudi ni zdravo!

Če bi uporabljali pravo glavo in dejansko razmislili, bi ugotovili da morda ženska nima partnerja, lahko je vdova ali kaj in vi ji vsiljujete s… kot zdravilo. Pa kaj ste pili danes?! Tako se bo še bolj tesnobno počutila, mar ne? Nisem videla, da bi se kakšen junak oglasil in dejansko ponudil, da jo spravi v boljšo voljo in počutje, ali?

In to neki moški pfff.. pohotneži se ne kregajo na spletu s ženskami temveč jih zapeljejo v svoje brloge

Anonimno 4811, 03.08.2021 ob 09:48

Meni je pomagala samo natempirana rutina brez izjem… Ki jo že dolgo pogrešam.

Enkrat sem nekje slišala, da rutine niso za dobre dni, gradiš jih med dobrimi dnevi zato, da zdržiš slabe. Eni pač že dolgo nimamo luksuzna dobrih dni, pa moramo graditi med slabimi in upati, da pridejo dobri…

Opomba: traja ene dva meseca, da uveljaviš navado tako, da ni rešitev čez noč. Je pa zmožnost dobiti zanos za dan na avtopilotu zlata vredna lastnost.

Veliko sreče.

Žal je natempiran tempo samo obliž na zelo krvavečo rano. Človek se bo moral prej kot slej soočiti sam s sabo. Zato je npr. tudi korona tako obremenjujoča za veliko ljudi.

Lažje začnem z dnem, če se takoj, ko se zbudim, spravim pod tuš. Kortizol niža telesna vadba, sprehodi, tek.

Tvorbo serotonina lahko spodbudiš, če se ne skrivaš pred sončno svetlobo in če se ne skrivaš pred ogljikovimi hidrati.😃 In dovolj beljakovin, triptofan na nas deluje hipnotično.😉 Tudi vse ostalo, kar je bilo že omenjeno, fermentirana živila, gibanje, tudi spolnost.

Pri spolnosti smo z moškimi navzkriž, ker smo na račun estrogena bolj dovzetne za sintezo oksitocina. In potem se tkooo dobro počutimo in pripadamo, zaupamo, čutimo, se zaljubljamo, se želimo povezovati in miljon enih ženskih fint.😃 Oksitocin vpliva na nas tako, da nas umirja in opogumlja. Vodi k druženju, iskanju stikov napram izolaciji. Izloča se med dotikanjem, stikom koža s kožo, masažo, stiskanjem, objemanjem, poljubljanjem… zato bi se skos cartale😁 sprošča se tudi med druženjem s prijatelji in tudi, ko čohamo domače živalce. To, da moramo zjutraj poskrbeti za žival, je tudi fajn stimulacija, kako začeti dan z manj prekladanja.

Meni je, ko sem si predstavljala objem meni ljube osebe, ki ne izpusti, pomagala lažje prestati kakšen nevzdržen moment.

Pri moških velja, da ko so vrednosti testosterona visoke, so vrednosti oksitocina nižje. In obratno. Zato se mogoče najbolj strasten ljubimec po seksu nagonsko ne bi crkljal, me pa cele užaljene pol.😉 Lahko bi bil razlog tudi to. Očetom, ki začutijo svojo družinsko vlogo in skrbijo za otroka, se naj bi nivoji oksitocina zvišali, na ta račun naj bi postali tudi bolj empatični.

Tesnobnost prisili človeka, da se prej ali slej začne ukvarjati z vzroki. Ker drugače je težko živet. Vse ostale mini pomoči so bolj ali manj sprotne regulacije in brcanje v rit, da lažje preživimo. Lahko pa, da se motim.

Buio, 03.08.2021 ob 11:53

Crevesje si zacni filat s probijotiki in prebijotiki.

Al si kupi kapsule

Al pa jej surovo kislo zelje. Vsak dan eno sklecko.

V crevesju se nahaja 90procentov serotonina,hormon srece.

10procentov v mozganih.

Zato moras nafilat crevo s probijotiki da bo crevo polno  dobrih bakterij .

In posledicno se dela se hormon srece.

Res ze po 3dneh zacutis spremembo.

A le, ce se ne bos filala s cukrom,ml.izdelki in moko kruh itd.

Probi 7dni brez teh stvari in pij donat al pac neki da se scistis.

z mlečnimi izdelki ni nič narobe, koristni so, predvsem za ohranjanje mišične mase, ki po 40 letu začne upadati.

Še eno j**eno jutro.

Drugače pa hvala vsem, za vas izjemen in dragocen trud z nasveti.

To mi je pa pričaralo nasmeh na obraz. ☺️

tesnobna 567, 04.08.2021 ob 08:00

Še eno j**eno jutro.

Drugače pa hvala vsem, za vas izjemen in dragocen trud z nasveti.

To mi je pa pričaralo nasmeh na obraz. ☺️

..https://youtu.be/watch?v=dDwIYklhTdw

Zdrži ta hude dni. 😉 Je vredno.

New Report

Close