Ko si….
Čau Jani !
Ma saj nima veze. Veš je stanoval nasproti mene, okno do okna . Pa zajček gobčen kot je , beseda da besedo….full sem se mu nasmejala..
Muzika….ne bi o tem…
njegov izgled…? tudi ne bi …niti ni moj tip…ma pa doma akvarij veš polhen rib..pa ženo in dva otroka. Je hodu skoz v vrtec ponju , ojej , kako priden !
Pa zlato taščo ima..
zajček, nej ti ne gre na jok 🙂 enostavno ne razumejo, da se človek lahko heca (in to še ženski zajček), ne da bi s tem mislil kaj.. točno določenega, ali da bi bilo kaj takega zadaj, za besedami. To da z mano nisi mela problemov… hehehehehehehehe, no ja :)))))))))))))))
zajček, velikega cmoka, prov zato, ker te mam tud jest rad in ker sem vesel, da sem tuki gor dobil prijatelja, da se reče Vi!
Dragi moj Seba, zlato bitje, ni ti treba nič
posebej poudarjati, da si ZVEST svoji, ker
smo tukaj gori VSI ZVESTI SVOJIM, ker nam
to, takim kot smo, nalaga naša vest.
In prav in čisto samo zato in prav zato je naše šaljenje tukaj gori in naša zajebancija tukaj gori lahko in sme biti tako sproščena, brez slabe misli, brez slabih namigov. Zato pravim, sto in enrkat, kako sem jaz vesela, ko berem šaljenje, zajeb..cijo in “izpovedovanje” vseh nas…. ki tukaj, na forumu, najdemo nekaj tistega malega zabave in razvedrila in nekaj tistega malega “dviga morale in samozavesti”, ki nam kdaj pa kdaj umanjka! Zato, dragi in ljubi moj SEBA, ti le bodi ZVEST svoji, ji moraš biti, res! A kljub temu se lahko šališ, veseliš, noriš, pišeš vse mogoče neumnosti, ki jih drugod ne moreš ne pisati, ne izreči, skratka, na forumu lahko počneš in počenomo vsi vse, razen žaliti se ne smemo; žaliti !!! Jezimo se lahko, žaliti se pa ne smemo, k temu smo se pa nepismeno OBVEZALI !!!
Zato, ljubi moj Seba, te imam takega, kot si rada, te pocmakam in poobjemam in dovoli si kljub Zvestobi biti z nami norčavo bitje! Prav. Rada te imam!
In rada te ima zajčica, rada! Ne gre za “obešanje in tisto pripadnost”, ki lomi srca in onesposablja duha, gre za “rad imeti nekoga, ki ima tudi tebe rad”, za “rad imeti nekoga, ki ti naredi dan lepše”, ne gre pa pri tem za “ljubezen, ki lomi vse pred seboj, ki ruši tabuje, ki spravlja v nevarnost obstoja obstoječih zvez” in podobno. Nikar te bojazni, tu nismo ljudje, ki bi si to privoščili. Ker sem leto oz. skoraj že drugo leto s temi prijatelji, si to upam iz vsega srca in z vso gotovostjo napisati in za tem stati.
Zato,dragi Seba, je bilo morda tvoje pisanje, da si ZVEST svoji, lahko razumeti kot tihi očitek, česar pri nas ni potrebno. Vsi vemo za svoje obveznosti in za to, komu in kaj polagamo račune.
Veš, Seba, to sem ti napisala samo in zgolj zato, ker se lahko to, kar si ti napisal, razume popolnoma drugače in morda bi koga ob tem zabolelo srce in bi si kdo ob tem morda lahko zamislil popolnoma drugačna pojmovanja in druge reči, kot so bile mišljene, ko si ti to pisal. In to je tisto, o čemer govorimo vedno in velikokrat, ko razpravljamo o tem, ali so nas tile, ki nas prebirajo, tudi prav razumeli. Ta bojazen se pojavlja vedno in v vedno večjem obsegu.
Jaz sem te npr. razumela, da si zvest tistemu, za čemer stojiš, kar rečeš in da pri tem ni dileme, da si zvest svoji družini, svojim prijateljem…. in da si zvezt prijateljem, ki si jih našel tu gori, kolikor je to po tvojem pojmovanju zvestobe to prijateljevanje pač umestno, ker je to konec koncev le forumsko prijateljevanje. Morda kdo tega ni razumel tako in si morda prav ta hip očita stvari in reči, za katere ni potrebno niti razmišljanj, kaj šele očitkov. Kdo bi vedel ? Jaz vem le eno: da te imam rada in da te rada prebiram, kolikor pač imam časa in da rada vidim izpisano na forumu tvoje ime.
In zdaj – veselo naprej !!! V novo popoldne, v sončno jutrišnje jutro, v dan, ki nam prinaša nov čudež!
Hvala Sebi, ker si me prebral!
Eh, Seba, nate se človek res lahko zanese
in prekleto res je, da te imam in lahko trdim –
imamo RADI !! Vesela sem, da si razumel in
da ne grajaš mojega vtikanja. Hvala ti.