Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko smo že pri šinfanju spletnih trgovin: Merkur.

Ko smo že pri šinfanju spletnih trgovin: Merkur.

Vedno so problemi z njimi. No ja, prvič sem naročila res nekaj težkega. In so bile težave z dostavo. Ampak že takrat so mi 2x poslali predračun. Kot, da predračune delata 2 osebi ali pa je 1. predračun avtomatski, 2. ti pa pošlje oseba.

In naročim v soboto. Plačilo preko spletne banke, plačano v ponedeljek dopoldan. Seveda vsi izdelki na zalogi, tako je pisalo na spletni strani. Danes dobim drugič predračun. Pa danes je četrtek! A oni sploh ne pogledajo na svoj trr večkrat dnevno?!
In potem bo nekaj, kar nujno rabim, prišlo v ponedeljek, če sploh. V soboto je pošta zaprta.
Tako, da ta Merkur res ni normalen. Pa rečmo, da bi plačala po povzetju. Ampak ne, sem po predračunu, oni imajo že moj denar, pa nič od nič. Vsaj opravičili bi se.

Merkur razpada pri živem telesu, tudi z novim lastnikom. Zahvalite se pavlihi Kordežu in njegovemu pohlepu.

Zakaj niso v zapor poslali še ostalih, ki so Kordežu držali štango – nadzorniki, savčani, iskratelovci, perutninarji, hidrijani, gorenjski borzniki, gorenjski bankirji, probankovci?

Naročila in plačala po predračunu ob podobnem času kot avtorica teme. Podobno dobila nato še en predračun. Sem jim odgovorila nazaj da sem že plačala. Naslednji dan sem dobila sporočilo, da so izdelki odposlani.

Malo je treba brat tudi njihove pogoje. Piše da si vzamejo dva do 7 delovnih dni da odpošljejo, kar je precej, VENDAR je poštnina izjemno poceni, če je nakup nad 180 eur pa je zastonj. Tudi spletno trgovino imajo zgledno urejeno.

Imam vsaj kar se tiče nakupov v njihovih centrih izjemno pozitivne izkušnje. Imajo kvalietno robo, so prijazni, znajo svetovati in pri zaposlenih, ki imajo pisarno sredi trgovine se, da zmenit za popust. Sama izkušnja nakupa je proti izkušnji nakupa v Bauhausu kjer zaposlujejo same južne nevedne blokovske idiote in prodajajo škrt robo, v Merkurku vrhunska.

V Merkurju so ze prodajalci slabi. Neznanje , lenoba, neprijaznost. Cene do pa v Merkurju itak visoke.

Sem narocil več artiklov na njihovi spletni strani. Dva tedna sem čakal, da odgovorijo.Odgovora nebi dobil, da jih nisem spomnil za  naročilo ki je oddano dva tedna nazaj. V odgovoru dobim razlago, da zbirajo artikle po vseh poslovalnicah. Nato mi čez čas sporočijo, da nimajo vseh izdelkov torej polovica manjka. Za piko na i dobim od teh dostavljenih izdelkov polovico poškodovanih. Spet razlaga, da jih ne pakirajo oni temveč poslovalnice katere so imele artikle na zalogi. Vse lepo zapakirano embalaža nepoškodovana artikli poškodovani. Torej so jih zavestno poslali poškodovane. Nikoli več ne opravim nakupa na njihovi spletni strani.

New Report

Close