Ko ste nadieti vi, je partner tudi?
ma moj da bi jedel to kar jem jaz še ko nisem na dieti, bi izginil. po moje bi se posušu.
on poleg hrane, ki jo skuham za oba, dobi ali si vzame še dodatek. recimo, če jaz skuham zelenjavno mineštro, si on naredi še kako meso. če za večerjo jemo solato, si on zraven naredi še kaka jajca,…
tako se mi zdi najenostavnejše.
malo prilagodiš kuhanje, pa je. Narediš pač zrezek in solato, za otroke ( v tvojem primeru pa za moža) pa zraven še krompir. Saj ni tako težko. RAvno včeraj sem naredila zrezke, midva sva zraven jedla samo cvetačo (skuhano nad paro) otrokom pa sem naredila cvetačo s krompirjem v pečici, z bešamelom in sirom.
Točno tako..prilagodiš pač. Včasih tudi kaj posebej skuham zase, ker npr.brokolija ne jesta niti mož niti hči, drugače pač testenin nimam s polivko, pa več solate pojem, pa krompirja ne jem, pa…..če njima cvrem, sebi samo popečem na olivnem olju,….
Oba sta vitka, pa res ne vidim smisla mučiti ju z mojim načinom prehranjevanja. In tudi sladkarije normalno kupujemo, pečem peciva,….ker sta sladkosneda. Jaz pač ne jem. Vse je v glavi!
hvala lepa za tazga egoista..namesto, da bi ti rekel, bravo draga, te podpiram, spodbujal te bom, on začne jamrat da noče tko jest in hoče uno kot ponavadi, ti uboga reva pa bos na dieti in cvrla snicle..mislm, jaz bi ga sunla v rit!!!
En nasvet, praviš, da je tudi on debel, torej kaj zdaj, ti si gadza kuhinje in gremo lepo na novo prehrano, ne na dieto, temveč na nov način prehrane, da vaju prej kap ne rukne…
torej začni z ločevanjem..ločuj OG in beljakovine in po mescu dni verjemi, da bodo zelo vidni rezultati in ničemer se vama ni treba odpovedat..le pomfri bo ob skledi solate in pohan snicl enako..ne bo to dvoje vec skupaj in tako res lahko zvis do konca zivljenja ane, pravilno kombinacije hrane in gre..za zacetek pa po kosilu jej le se sadje in kile bodo letele dol, mal sprehoda se al telovadbe, velik pit , mal pomasirat dele telesa, ki so out;)) in po mescu dni bosta oba srecna;))
bodi diplomat no, saj znaš…
No, pri meni je bil pa pred leti moz na dieti in si je sam pripravljal hrano. Jaz sem nekaj casa kuhala sama zase, potem se mi pa ni dalo vec in sem jedla tisto, kar je pac jedel moz. Oba sva shujsala, ceprav jaz nenamerno. Moz je dobil kg nazaj, jaz pa ne :)))