ko ste slabe volje-žalostne-menstruacija
Kako se relaksirate, ko nimate lepga dneva, ko vam gre kar na jok, ko vas neki muci, pa sploh nimate razloga za kaj takega,ko vam gre vse narobe… meni se ponavadi to dogaja pred menstruacijo, kaksna dva dni so hormoni cist podivjani in lahko pocnem vse zivo,za boljse pocutje, mine sele po dveh dneh ali treh.
p.s.
Pa tud čokolada ne pomaga,hihi.
Ja meni tudi tortica ne, hihihi
Ti, ker jaz rada spim se odpravim kar spat – ko se zbudim pa tistega občutka ni več. Vsaj za nekaj časa. Predvsem pa je važno, da počneš nekaj kar te veseli…tudi branje knjige zamoti.Samo ne kakšne zamorjene seveda..
Veliko sreče..
Ful težim domačim, ful sem sitna, ful se kregam, ker mislim, da imam to pravico, ker sem ženska in ker imam menstruacijo in ker me nihče ne more razumet (pri meni doma). In me čisto nič ne briga, ker če ostale dni v mesecu, letu,…skrbim za vse, da so vsi zlikani in da imajo za jest in da so naloge narejene, imam popolno pravico dva dni v mesecu TEŽIT DO NEZAVESTI in se pri tem čisto kul počutim. Tako! Pa čokolada seveda, to je zakon!!
jaz pa ob takih prilikah uporabim eterično olje RELAX – za sproščanje živčne napetosti, v izparilnik nakapam od 7 – 10 kapljic in smo vsi drugačne volje, ni problem ne televizijski kanal, ne razmetana kuhinja, ne pozne prihod domov, skratka to me zelo pomirja.
Kadar mi gre vse narobe najrajs grem na sprehod da mi kisik pride do mozgan. Da v glavi si misli uredim in se zderem na ves glas ce treba nato pa domov hitro v kad.
PROBAJ zderi se na ves glas pa bo obcutek boljsi.
Forum je zaprt za komentiranje.