Ko ti moški reče ,da se mu gnusiš.
anonimno727, 22.04.2024 ob 17:21
Moj partner je nekaj let starejši od mene, zdaj ,ko ima že lep čas zdravstvene težave , ko ne more biti več intimen z mano, pa vsakič ko se ga dotaknem ,primem , pobožam pa me grobo odstrani, pa mi zaničevalno reče ,da se mu gnusim. Ali je to obramba ,da ne more več ali kaj drugega ?
Psiho bariera in psiho neupravičena maščevalnost je to, izgubil je namreč tisto, kar moškim zelo veliko pomeni; biti spolno aktiven, potenten. Če so zdravstvene težave ireverzibilne, da mu bo ta hiba morda ostala, potem pa sploh. In ker ne more več početi tistega, kar ti še lahko. Nobene pravice pa nima tako žlehtno in zaničevalno s teboj ravnati, ker je sam hendikepiran – saj nisi ti kriva, da je postal tako hendikepiran – ali pač?
Razmisli, ali si tako poniževanje za zidovi doma skrito pred očmi drugih pripravljena prenašati še naprej – ali je res vredno, da boš s takim človekom še naprej v svojih najlepših letih življenja. Če je res kot pišeš, se začni bolj spoštovati in vedi, da je nekje nekdo, ki te bo spoštoval in imel rad in te ne bo odrival od sebe. Ker nisi dolžna tega prenašati. To je svojevrstno čustveno-psihično-fizično nasilje.
Pa še iščeš razloge za tak odnos s poniževanjem, podcenjevanjem. To ni noben t.i. partner. Povej mu, da se pač ne bo na tak način obnašal do tebe in da je to daleč od spoštljive komunikacije. Če pa že prej nista komunicirala niti o banalnih stvareh, pa tudi o bolj konkretnih stvareh ne bo šlo. Zdej ti pravi to, kasneje bo zgolj obogatil zaklad. Za njegovo nemoć nisi kriva, če ima pa drugo, je pa tudi to lahko odziv, da mogoče pač ti greš.
To je karakter. Gnil karakter. Vidi samo sebe in svojega povesenega kurca.
Verjetno ni edini s tezavami, pocuti se pa tako. Ampak na koncu koncev… ste ob njem, mu izkazujete ljubezen, on pa tako….?!
Upam, da ne mislite tega prenasati. Vsekakor ne bi zelela biti z nekom, ki se mu gnusim. Niti minute.
Spakiram pa grem, da se samo se crta vidi za mano, resno….
Glej, če bi nekdo posilil najstnico, bi vsi skočili. Če hoče nekdo posilit moškega, to je posilstvo. N ajdi koga drugega. Ti jaz povem, kako je. Vidva nista šla v vezo iz ljubezni. Kaj drugega, je bilo bolj pomembno. On je zbolel, kot obramba. Njegova bolezen ti sporoča. Prosim, pusti me na miru. Če se mu gnusiš, se mu pač gnusiš. Poglej okoli, sigurno si komu všeč in je. Vem, okolica, te bo obsojala, zapustila si bolnega. Samo, ne osvobodila si ga. Mogoče on ozdravi. Predlagaj ločitev
Ali vsaj čustveno se odmakni. So pa razni portali, kot je ona on. Pojdi tja.
če nisi premlada zame in bi se rada dotikala in božala mi piši na preprosto1234@gmail.com
meni se nebi nikoli gnusila bi bil vedno vesel tvojih dotikov in božanja