Ko ti poročen moški reče….
Če ti poročen moški reče:
“Rad te imam, veliko mi pomeniš”,
kaj bi si razlagale pod temi besedami? Kako bi to sprejele, kakšna bi bila vaša reakcija?
Sem poročena in res dobra prijateljica s tudi poročenim moškim.
Jaz sem te identične besede enkrat rekel sodelavki, sledila je divja noč polna strasti in poželenja. Na žalost naju je zalotil njen mož od takrat me je žena pustila in vzela otroke ( Neža in Jan ). Srečno upam, da je to osamljen primer
Da se ti želi ker doma ne dobi?
Mogoče ima korist in je prijazen, saj si ženska bi že morala vedet kako se obrača nasprotni spol.
Mogoče ga bi pa uprašala ne da tukaj sprašuješ.
mislm, da pr teb so metuljčki, pr njemu gre pa po glavi samo ena stvar….sex. Če ne razumeš kaj on misli s tem, ga čist enostavno vprašaj. Kako neki bi na monu lahko nekdo vedel, kaj on misli s tem? To ve samo on! Saj sta odrasla, vprašaj ga, drugače nikoli ne boš vedela.
Spusti sena realna tla in zacni uporabljat možgane, izrabil te bo, če bo izvedel pa tvoj partner pa boš končala sama in nosila posledice svoje neumne in naivne odločitve in se verjetno tolkla po glavi do konca življenja, ne bodi naivna.
Prijatelja sva že več let. Če bi me imel namen izkoristiti za sex, se verjetno ne bi družila že toliko časa. Pa tudi toliko pozornosti mi ne bi posvečal, ker bi verjetno tudi sam obupal in poiskal drugo, če bi hotel le sex.
Vseeno imam občutek, da mu res veliko pomenim.
To pomeni da se morata dat dol čimprej. Če ej naboj ta prav, boš obžalovala, če ga boš preskočila. Kdo je v vezi al ni sploh ni pomembno.
Moje mnenje je, da te ima rad kot človeka, prijateljico. S tem ti je izrazil, da mu vajino prijateljstvo resnično veliko pomeni. V kolikor bo eden od vaju pokazal tudi seksualno zanimanje bo prijateljstvo razpadlo, kar bi bilo morda obema žal, a časa nazaj ni mogoče prestaviti.
Prijatelja sva že več let. Če bi me imel namen izkoristiti za sex, se verjetno ne bi družila že toliko časa. Pa tudi toliko pozornosti mi ne bi posvečal, ker bi verjetno tudi sam obupal in poiskal drugo, če bi hotel le sex.
[/quote]
[/quote]
gotovo, pa tudi poseksal bi te, pa morda misli, da je nisi taka terna, da bi preveč tvegal s tem.
Sicer je pa že samo z besedami dosegel svoj cilj – ti si mokra in fantaziraš o njem.
Če bo enkrat res hotel seksati s teboj, bo imel teren v celoti pripravljen…..
gotovo, pa tudi poseksal bi te, pa morda misli, da je nisi taka terna, da bi preveč tvegal s tem.
Sicer je pa že samo z besedami dosegel svoj cilj – ti si mokra in fantaziraš o njem.
Če bo enkrat res hotel seksati s teboj, bo imel teren v celoti pripravljen…..
[/quote]
Moj prijatelj se mi že nekaj časa ne oglasi….poslala sem mu nekaj sporočil, pa ni bilo odgovora. Ne vem, kaj naj, ker mi res veliko pomeni.
Ojla, piši mi na [email protected]
Rad bi te spoznal 💋
Jas sem enkrat videl svojo punco kako se je nastavljala drugemu fantu da jo bi seksal .
Vendar meje čez par let moja prijateljica pobožala po trebuhu in rekla kako imam sletni trebušček da bi me zelo rada seksala no moja punca jo to šlišala in je bila zelo huda ter ljubosumna .
Ne vem zakaj punca huda če jas nisem bil nanjo ko sem videl da seje drugimu fantu nastavila .
Sicer ali ni to hudo no lani je sla punca na tabor in ko je prišla domov je skrivala roko in drugim povedala da se je tam z drugim fantom poročila .
Forum je zaprt za komentiranje.