Ko ti vse narobe gre ……
….. in ko ……
pozna kdo to pesem? Prosim za besedilo,
kajti, meni……. gre vse narobe:
– pralni stroj je crknil in ……. perem na roke, obkuhavam v enem loncu ….
– vse plinske bombole prazne …… ampak, stvar rešila, šla po plin, plin
menjala in …… ena za rezervo …..
– vrt tako poln pridelka, da se venkaj ne vidim in ne vem, kaj naj najprej
v roke primem in kaj naj najprej obdelam …. štorija fižola sicer rešena,
ostaja štorija paradižnika, blitve, zelja, …………ne bi … ker je predolgo …..
– razumevanja ???? pojem, ki mu še v slovarju slovenskega knjižnega
jezika niso upeli najti prave definicije? Kdo lahko razume človeka, ki naredi
vse, enkrat pa ene same malenkosti ne in je ….. svet za vse druge …..
sesut, podrt, konec je sveta ……… ????????
– prijateljstvo ??? Kje, kdo, s kom, kdaj, zakaj ? Vprašanje “zakaj” je brez
pomena, ker prijateljstvo baje nima nikoli “zakaj” in nikoli “oprosti” …??
– ljubezen ??? neuslišana, nerazumljena, nemogoča ????? ljubezen, ki se
kaže kot bolezen ??? Bom res zbolela od hrepenenja, od pričakovanja,
od dopovedovanja ??????
Kako ravnate vi v situaciji, ko ne veste kam, kje, kdaj, zakaj, čemu, kako ??? Kako se upreti nečemu, čemur niste več kos,ne glede na to, da ste na dopustu, na katerem bi naj se odpočili, bi naj vam bilo lepo, naj bi se naužili miru, spokoja, veselja, sreče, zadovoljstva, notranjega ravnovesja????? Kako, kako, kako ????
Ampak – sej bo, sej bo: res enkrat bo ….. a da le ne bo prepozno ??????
Draga Mariči, oštja, pamet u roke… sej te prime, pa te mine… žalost in skrbi… v hladni pivički jih Mariči utopi…. jebelacesta ja…. hihi…
Sem ti pa najdla eno drugo pesmico, tako od Smolarja, da te malo razvedri….
Skrbi pej u škrtoc zavježi jn vrži u smeti… ;))))
cmoka
Kupu sem si avto,
avto kupu pa ga zbil,
se popravit ga ne da.
Tolažim se da tko al tko
skor nč ni vreden bil,
ko grem se avtoštoparja.
Kdo drug bi se sekiru,
jaz pa sem še kar vesel,
morda se vam to čudno zdi.
Avto je razbit
a glavno je, da jaz sem cel,
če to ni sreča, sreče ni.
Škoda cajta je, da bi se živciru,
brezveze je, da bi obupval.
S slabo voljo ne bom nč profitiru,
raje rečem easy come – easy go.
Škoda cajta je, da bi se živciru,
brezveze je, da bi obupval.
S slabo voljo ne boš nč profitiru,
raje reci easy come – easy go.
Mel sem dobro žensko,
žensko mel sem pa je šla,
našla si je drugega.
Pojstla prazna je,
brez nje je prazna kuhinja,
nč več luštno ni doma.
Kdo drug bi se sekiru,
jaz pa sem še kar vesel,
morda se vam to čudno zdi.
Jem po oštarijah
in s prijatli se dobim,
če to ni sreča, sreče ni.
Škoda cajta je…
Če vse ti gre narobe,
če ti vse narobe gre,
se ne splača žalovat.
Če gre ti kaj po gobe,
če ti kaj po gobe gre,
se žalosti ne smeš predat.
Se človk rodi, en mal živi,
živi, nato umre,
res dokaj hitro si mrlič.
Če dopustiš, da te v življenju
vsaka stvar potre,
od vsega skupaj nimaš nič.
Škoda cajta je…
Ko me doleti tak dan..ja kaj..takoj si grem polnit baterije..delat nekaj samo zase..za svojo duso..in ko se vrnem..mi vse leti..je urejeno na en dva tri..daj Mariči..pejd..se ti posrkat energijo..in potem bo res vse lazje…in boljse..je treba vcasih tudi malo sprect…ne bit skozi v elementu.
Upam, da si pravilno razumela moje besedke…poljubcek…da te dvigne..jao ..se smejim..Marici..pa popapaj vsaj en Tiramisu..ves kaj to pomeni v Italijanscini…upam, da te bo res dvignilo…cmoka draga moja..jutri bo ze bolje..garantiram!
Recept Marija, ki stoprocentno rži… ko se ti vse seseuje na glavo… vzemi iz frižiderja neki mrzlo… rdeče al zeleno.. ma je važno da je hmelj.. pejdi u en kot in… ja, ni čudno da pravijo… pivce za živce…
No to je moj recept in… drži.
Sicer pa Marija… nič nam ne more tako narobe iti, da nam ne bi moglo še bolj narobe iti ;)))))
Mariči moja :
Ko gre vse narobe , potem je oki…
Ja , kaj bi pa bilo in kako bi bilo , če se ne bi v danem trenutku vse usulo nate …kar je možno in še tisto kar se komaj še lahko zgodi..
Vendar , je res veš tko , da ko padeš dol popolnoma v jamo , potem gre lahko vse še samo navzgor . Sigurno je to tko veš . Da ti niti ne govorim kako odleže , če se z nekom pogovoriš o vseh pizdarijah , ki se ti dogajajo , pa pustiimo ob strani to , da pač nekateri morajo nositi vedno večje breme od drugih , ker zmorejo nositi več…tko anede ?
In jaz te lahko razumem brez slovarja , kako je kadar narediš vse , pa eno malenkost ne , ker jo pozabiš…ker si samo človek , ki ne moreš vsega naenkrat , razumem kako je hudo poslušat potem take nebuloze , samo veš Mariči …ko je pa dost….potem je dost….potem mi niti to ne pride več do živega in oprosti…ampak se človeku začne šljivit vse skupaj in besede ne zadenejo več tarče:)
pralni stroj je crknil tudi meni..
si predstavljam koliko vrtnin imaš za popedenat…glede na to , da še nisem slišala , da gre zelenjava sama v skrinje in kozarce , se mi poraja vprašanje…komu tam dol ni kaj jasno…mu povem in razložim jaz , prijazno kot vedno…
prijateljstvo….no tuki pa sem optimist . Zaradi vas vseh skupaj tuki :)) ! Tko da ja , to je , obstaja in tako zelo pomaga….imeti prijatelja / ico..
Ljubezen ??
No , mariči tu je pa tkole..
običajno je to tako :))) tebi je všeč nekdo in bi dala vse zanj….ti si všeč nekomu drugemu in on bi dal vse zate , ti vse za onega prvega :))
Lahko je pa tretja varianta….se preizkušata in sta oba trmasta :)) pa se čaka drug drugega…
Kako se vsemu upreti..
Ne boš huda ?? Povedala bom tko ko mislim :))) pa sej me je Saško tko naučil :)) ampak odleže…..vsaj na momente :))
Ko je vse najhuje , ko enostavno ne veš kod ne kam , ker ni odziva tam kjer bi moral biti…sedeš dol in si rečeš…..ma ko jih j….vse skupaj in vsakega posebej :))) nihče ni vreden mojih solz in bolečin…
Veš Jani , včasih zmanjka besed…meni tudi..
pa se spominjam kako si mi stal ob strani , ko mi je un vzel moj nick..
pa ko te je skrbelo kje sem..
pa ko vedno vem in čutim , da ti ni vseeno..tkole pošteno…
veš Jani…si en tko zlat fant , a velik moj prijatelj , ne po velikosti , merjeno po tvojem srču….full ja te imam rada !!!!!!!!!!!!!!!!!!