Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko to tamo pjeva?

Ko to tamo pjeva?

Se mi zdi,da slišim našega SončKa peti nekje…..pa saj ni možno.!?
Je predaleč od tu!
Cmoka žabi!!!!!!!
A se čisto malček nasloniš name…..sam da mal vonj tvojih las okusim…..
RTM!

Enkrat si jih ze..haha..si se napopal na njih..da so se vsi smejali..in opravljali se ne vem koliko casa…ma ja..nasloni se no..in pojem..saj ves kero..in kje si ti..sedaj???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ob tebi sem!Za tvojim hrbtom se igram s tvojimi lepimi lasmi!
😉

Lump..te sploh opazila nisem..le cak se me;))!!! Pa ti pase??In ne izzivaj me, ker ves, da se mi rola..te dni…haha..sploh ko poslusam njega.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti kar njega poslušaj…samo tvoji lasje so zakon!Pripravijo me do….hmmmmmmm…….ne vem,kaj napisat!
Srbi pravijo:ludilo!
In to je to!
In tam za tisto mizo…..ko tako zreš vame……to mi strga gate!!!!!!!!!!!
😉

EJJJJJJJJJ..kva pa je dons..si nore gobe jedu..komu ti to pjevas;))???

TEBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nehaj…brzdaj se..je ze dost..moje norenje kle;))

Zaljubil sem se v deklico……lepih okusnih las……kaj več pa mi ni bilo dano okušat..;-)))

Ti si fuknjen..bi rekel..stumpi…ma nor si ej..sibaj…se skulirat!!!;))

Evo me nazaj!
Skuliran do kraja!!!!!
Mhmmmmmmmmmmmm!!!!kak lep okus imajo tvoji lasje…..pa lička tudi!
😉

Ne seri..k te bom..bemti!!!

Pa če napišem še….da te……
😉

Ves kaj..tam na unmu..muco mece zaradi ljubosumja..kle pa tebe..od ne vem cesa..bemti..skulirajte se in pika!!!

Tega pa Sonči moj…..ne boš mogla ukazat!
Tako je…pa če se na tri dele razdeliš.
RTM!
;-)))))

Skoda da nisi napisal se…cenzura…pa bi me kap;))..haha..ma sibaj..ce ne..bo hudic..ti povem..sibaj..

A si hotla kaj rečt?
malce narobe imam sprejemnik naravnan,…..pa saj ti tega ne zameriš,ne?
RTM!
😉

New Report

Close