ko vam spolni organ partnerja/ke ni všeč
Ali sprejmete in uživate v vseh videzih spolovil vaših partnerjev ali partnerjev/partnerk za seks? Se vam je kdaj kaj upiralo zaradi videza?
Pri moških tista krvavo rdeča glavica, grda kožica, kakšno velko znamenje, nagubana moda…. ali pri ženskah grda oblika zunanjega dela, neenakomerne in extremno povečane male sramne ustnice, tako da zelo štrli ven, neprijeten vonj…
Ali vam se orala upira v takih primerih? Govora je samo o estetskem videzu (ne o dolžini, trdoti, vlažnosti, ozkosti)
Kaj naj rečem jaz, ki mi je pogled na kateri koli spolni organ ogaben. Nikoli v življenju ne noben pogled na penis ni vzburil, od vedno mi je penis grd, svoje pa tudi ne gledam in se mi ne zdi lepa. Ker pa delam v DSO dnevno vidim toliko spolnih organov, da me že iz tega naslova pogled nanje ne vzburja.
Milada, 28.03.2025 ob 05:54
Tudi v DSO naletiš na krepke…
Jaz se ne. Je bil pa na oddelku za demenco en, ki je hotel kar vse po vrsti. Šele meni ga je uspelo umiriti, ker sem bila tolk visoka kot on in približno enako težka ter močna. Po tistem, ko je mene stisnil no nobene več.
hahaha891, 28.03.2025 ob 06:14
Jaz se ne. Je bil pa na oddelku za demenco en, ki je hotel kar vse po vrsti. Šele meni ga je uspelo umiriti, ker sem bila tolk visoka kot on in približno enako težka ter močna. Po tistem, ko je mene stisnil no nobene več.
Te je on stisnil za p”do, ti pa njega za vrat. So ti dediča vsaj kaj primaknili za to humano dejanje.
Tole bi si narava ali pa bog oče ali pa oba res lahko zamislila malce bolj estetsko. Ali kot se je izrazil nek arhitekt: igrišče sredi komunalnega vozla, za kozlat. Res je, spolni organi pri obeh ali vseh spolih so ogabni za pogledat. Plastičarji na veliko služijo z estetiziranjem tega predela, a z minimalnimi uspehi.
No, in kaj potem naredite, ko vidite, da ima vaš partner čuden, neestetski, odbijajoč videz? Če ste spolni organ videli, sta očitno bila tik pred sexom. Kaj zdaj narest… oba pripravljena, njemu stoji, ona vsa mokra, potem pa vidiš spolni organ, ki ni po tvojem okusu… ste zaradi tega s kakšnim izgovorom prekinili nadaljevanje?
čuden, 28.03.2025 ob 08:18
No, in kaj potem naredite, ko vidite, da ima vaš partner čuden, neestetski, odbijajoč videz? Če ste spolni organ videli, sta očitno bila tik pred sexom. Kaj zdaj narest… oba pripravljena, njemu stoji, ona vsa mokra, potem pa vidiš spolni organ, ki ni po tvojem okusu… ste zaradi tega s kakšnim izgovorom prekinili nadaljevanje?
To seveda ni res. Ogromno moških na spoznavnih portalih prej pošlje sliko svojega penisa kot pa svojega obraza, tako da lahko takoj vidiš če je kriv, v katero stran, kakšna je glavca, žile … skratka bruh.
Kar se pa dogodka na oddelku za demenco tiče. Ne, ni me zagrabil za pi*do, ampak me je na prav določen način stisnil k sebi. Tudi če je dementen se tega dogodka a vedno spomni in si je to zapomnil. Potem pa bodo pameten glede demence.
Če govorimo samo o estetiki – in zanemarimo morebiten vonj…
Ja, privlačni predeli. Vedno. Meni je še všeč, če ima kakšno posebnost in tudi posebnosti kot so opisane na začetku te teme, me ne bi motile. Kvečjemu bi povečale zanimivost.
Meni vse to paše v “karakter” oz osebnost človeka. Edina res odbijajoča zadeva mi je človek, ki ne sprejema svojega telesa, pa kakršnokoli že je. Sam v vsaki posebnosti vidim seksi privlačnost – če mislim na osebo ki mi je pri srcu.
hahaha891, 28.03.2025 ob 08:28
To seveda ni res. Ogromno moških na spoznavnih portalih prej pošlje sliko svojega penisa kot pa svojega obraza, tako da lahko takoj vidiš če je kriv, v katero stran, kakšna je glavca, žile … skratka bruh.
Kar se pa dogodka na oddelku za demenco tiče. Ne, ni me zagrabil za pi*do, ampak me je na prav določen način stisnil k sebi. Tudi če je dementen se tega dogodka a vedno spomni in si je to zapomnil. Potem pa bodo pameten glede demence.
Jaz sem bolj spraševal za normalne partnerje, ki slik svojega orodja ne pošiljajo preko neta. Recimo, da v reali spoznaš prijetnega tipa, se z njim večkrat dobiš in si oba zaželita malo nežnosti. Hlače padejo in tebi takoj pade v oko neka neestetska lastnost. Kaj pa vem, penisi me ne zanimajo, zato se bom zmislil. Recimo da je res neke čudne barve in ima ozko kožico (v erekciji glavica ni v celoti vidna). Boš svojemu partnerju pustila, da ti ga vseeno vtakne noter ali te bo toliko zmotilo, da te bo minilo sexat?
cica6, 27.03.2025 ob 19:54
Ali sprejmete in uživate v vseh videzih spolovil vaših partnerjev ali partnerjev/partnerk za seks? Se vam je kdaj kaj upiralo zaradi videza?
Pri moških tista krvavo rdeča glavica, grda kožica, kakšno velko znamenje, nagubana moda…. ali pri ženskah grda oblika zunanjega dela, neenakomerne in extremno povečane male sramne ustnice, tako da zelo štrli ven, neprijeten vonj…
Ali vam se orala upira v takih primerih? Govora je samo o estetskem videzu (ne o dolžini, trdoti, vlažnosti, ozkosti)
Jaz ne gledam.Jaz ga samo sprejmem in ooooooo, hudiča…prav vsak je zlatko in dober, samo da je not…Božanski občutek!
Odvratno pa še smrdljivo, 28.03.2025 ob 08:00
Tole bi si narava ali pa bog oče ali pa oba res lahko zamislila malce bolj estetsko. Ali kot se je izrazil nek arhitekt: igrišče sredi komunalnega vozla, za kozlat. Res je, spolni organi pri obeh ali vseh spolih so ogabni za pogledat. Plastičarji na veliko služijo z estetiziranjem tega predela, a z minimalnimi uspehi.
Ja ,so velike razlike v estetiki ,tako pri lulah tako pri lulčkih …
čuden, 28.03.2025 ob 13:26
Jaz sem bolj spraševal za normalne partnerje, ki slik svojega orodja ne pošiljajo preko neta. Recimo, da v reali spoznaš prijetnega tipa, se z njim večkrat dobiš in si oba zaželita malo nežnosti. Hlače padejo in tebi takoj pade v oko neka neestetska lastnost. Kaj pa vem, penisi me ne zanimajo, zato se bom zmislil. Recimo da je res neke čudne barve in ima ozko kožico (v erekciji glavica ni v celoti vidna). Boš svojemu partnerju pustila, da ti ga vseeno vtakne noter ali te bo toliko zmotilo, da te bo minilo sexat?
Če bi bil kriv ali predolg ali predebel mu 100% ne bi dovolila penetracije, ker bi bile zame to zgolj bolečine.
Pa še bi imel pirs na penisu tudi ne, pa kake bradavice tudi ne.
Sej menda vemo kako zgleda normalen zdrav (recimo) penis.
Jaz še nisem imela moškega, ki bi imel meni čuden penis oziroma bi mi ne bi bil všeč. Kar se tiče ženskega splovila, pa sem že od večih moških slišala meni v prid kompliment. Sicer ne vem, ali to samo tako rečejo, da bi me bolje vzburili, ali res tako mislijo….. Tudi, če sem katerga kdaj vprašala kako to misli, zakaj…. pa je rekel, da imam res dobro pičko, da je vse tko kot more bit, da ene imajo pač čudne…. Kako čudne, odgovori: razcvetene, štrleče ven, prevelike ščegije itd….
larica789, 28.03.2025 ob 14:45
A si ga stisnila za jajca? To je bilo vprašanje za delavko na ‘oddelku za demenco’
Ne, seveda ne. On me je z vso močjo objel okoli pasu in svoj spodnji del telesa silovito porinil vame. Za sekundo sem od šoka okamenela, potem pa sem ga objela okoli njegovega pasu in tako močno stisnila, da je ostal brez sape. Tega ni pričakoval, pa tudi moč dejanja ga je šokirala. Ker ga potem nisem takoj izpustila, ampak sem mu mirno rekla, da je konec igranja, da se bova oblekla v pižamo in greva (gre on) v posteljo.
V nekem drugem nadstropju pa je en kao normalne stanovalec stalno otipaval sodelavke, jim delil dovtipe, pa sem tudi jaz enkrat urgirala, ko sem ga peljala v vozičku na telovadbo in me skušal objeti okoli pasu. Sem mu pred vsemi stanovalci pred dvigalom rekla da me zaposlene nismo nobene kurbe, natakarice ali radodajke in da se nas je sme dotikati na tak način. Sem rekla,vsa če se ne samo še enkrat dotakne, mene ali katere druge, da bom povedala njegovim domačim, se pritožila na upravo doma in še novinarje bom poklicala. Nerodno mu je bilo tako, da nekaj dni potem ni hotel več k telovadbi, z mano pa doooolgo ni več spregovoril.