ko vam spolni organ partnerja/ke ni všeč
čuden, 28.03.2025 ob 13:26
hahaha891, 28.03.2025 ob 08:28
čuden, 28.03.2025 ob 08:18
No, in kaj potem naredite, ko vidite, da ima vaš partner čuden, neestetski, odbijajoč videz? Če ste spolni organ videli, sta očitno bila tik pred sexom. Kaj zdaj narest… oba pripravljena, njemu stoji, ona vsa mokra, potem pa vidiš spolni organ, ki ni po tvojem okusu… ste zaradi tega s kakšnim izgovorom prekinili nadaljevanje?
To seveda ni res. Ogromno moških na spoznavnih portalih prej pošlje sliko svojega penisa kot pa svojega obraza, tako da lahko takoj vidiš če je kriv, v katero stran, kakšna je glavca, žile … skratka bruh.
Kar se pa dogodka na oddelku za demenco tiče. Ne, ni me zagrabil za pi*do, ampak me je na prav določen način stisnil k sebi. Tudi če je dementen se tega dogodka a vedno spomni in si je to zapomnil. Potem pa bodo pameten glede demence.
Jaz sem bolj spraševal za normalne partnerje, ki slik svojega orodja ne pošiljajo preko neta. Recimo, da v reali spoznaš prijetnega tipa, se z njim večkrat dobiš in si oba zaželita malo nežnosti. Hlače padejo in tebi takoj pade v oko neka neestetska lastnost. Kaj pa vem, penisi me ne zanimajo, zato se bom zmislil. Recimo da je res neke čudne barve in ima ozko kožico (v erekciji glavica ni v celoti vidna). Boš svojemu partnerju pustila, da ti ga vseeno vtakne noter ali te bo toliko zmotilo, da te bo minilo sexat?
Penetracija je okej, te pa mine oralni sex , če ti je na videz nekaj ful neokusno.
Špeli Špelca, 28.03.2025 ob 13:44
cica6, 27.03.2025 ob 19:54
Ali sprejmete in uživate v vseh videzih spolovil vaših partnerjev ali partnerjev/partnerk za seks? Se vam je kdaj kaj upiralo zaradi videza?
Pri moških tista krvavo rdeča glavica, grda kožica, kakšno velko znamenje, nagubana moda…. ali pri ženskah grda oblika zunanjega dela, neenakomerne in extremno povečane male sramne ustnice, tako da zelo štrli ven, neprijeten vonj…
Ali vam se orala upira v takih primerih? Govora je samo o estetskem videzu (ne o dolžini, trdoti, vlažnosti, ozkosti)
Jaz ne gledam.Jaz ga samo sprejmem in ooooooo, hudiča…prav vsak je zlatko in dober, samo da je not…Božanski občutek!
- BRavo….,tako se piše….