Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko ženska z umetnimi vkoraka

Ko ženska z umetnimi vkoraka

…na bazen in vsi pustijo oči na njenih joških.
Sama sem doživela kako je imet v tej nasi dezelici na sebi nekaj drugacnega, umetne silikonske joske. Zahojeni slovenclji vsi popadajo in izbujlijo, ko se jim v kopalkah pokaže taka ženska..zenske zacnejo pa susljat, vkljucno z mano. :))))Kako se pocutite tiste, ki jih imate, ste ves casv srediscu pozornosti, vs to kej moti, ste vedele da bo tako preddn ste si jih nardile?

Nikoli nobene ženske ne opazujem tako pozorno v joške, da bi vedela ali ima prave ali ne.
Tako, da še nisem opazila, da bi imela katera umetne. Verjamem, da jih imajo, samo opazila pa nisem nobene, nobena mi ni o tem razlagala.
Tako, da dvomim, da kdo dela tako dramo iz tega kot jo ti omenjaš. Namen takih posegov je med drugim ta, da ni očitno, da so umetni.

A zdaj si pa še temo o joških odprla debeluharca starunklja?
Koliko imaš normo, pet novih tem na dan al ka?

In ti si si jih dala narest samo zato, da boš manj opažena, a ne?

Pa ne ona, preberi še enkrat

Nič ni bolj ogabnega od plastičnih jošk. Tok zgledajo fejk, da jih že na km prepoznaš.

Po tem bi rekel, da glih ona.

Nikoli nobene ženske ne opazujem tako pozorno v joške, da bi vedela ali ima prave ali ne.
Tako, da še nisem opazila, da bi imela katera umetne. Verjamem, da jih imajo, samo opazila pa nisem nobene, nobena mi ni o tem razlagala.
Tako, da dvomim, da kdo dela tako dramo iz tega kot jo ti omenjaš. Namen takih posegov je med drugim ta, da ni očitno, da so umetni.[/quote]

Umetne joške /zame drek na palici/ so takoj “vsaj zame negativno “uočljive”.

Se mi zdi, da je ona doživela bolj tole: 🙂
[/quote]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mojo pozornost dobijo samo tiste, ki se naslonijo na mene, mi ga med njimi posvalkajo … ☺

Ce se zenska … isprsi, potem seveda izvablja poglede 😉

Uf, m111, tole je bila pa znanstvena izjava.

Prec izpadel razgledan.

Ojoj kakšno žensko ljubosumje.

Pa menda nisi sedaj s silikonskimi vkorakala sem? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa menda nisi sedaj s silikonskimi vkorakala sem? :)[/quote]

Ne potrebujem silikona.

Pa menda nisi sedaj s silikonskimi vkorakala sem? :)[/quote]

Ne potrebujem silikona.[/quote]

Jst tut ne….. 😀

Fovš so ti pa vseeno, a ne? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

glupo pitanje, a misliš da bi bile ženske nezainteresirane (in moški glih tak), če bi se pojavil na bazenu tip v kopalkah s kakim 15cm pitonom v mrtvem stanju ( =2x več v pokončnem)?
Umetne pa še toliko bolj govorijo o osebi, ki si je na ta način “dvignila” zunanjo samopodobo in s tem pritegnila več pogledov, pa saj to je namen, mar ne? Znajo pa kelnarce z umetnimi povedati, da so napitnine znatno večje kot prej. Pa eden najbolj inovativnih in uspešnih novih izdelkov so silikonske bradavice, tudi na isto vižo, več napitnih, ker izgleda, da je ženska razpaljena, dojemljiva in to moške gane. Iz istega razloga si kar nekaj južnih pevcev pred koncertom da v hlače mandarine, da ženske lažje sanjajo, koliko ga je v hlačah.

Nekatere zenske investirajo v plastiko in nekateri tipi v pleh. Razlog je seveda isti. Res pa je da moski lazje blefiramo. Lazje je namrec verjeti tipu da je kupil npr. bmw x7 zato ker ga potrebuje (zakaj ze ;)) Pri “ekvivalentnih“ zenskih investicijah pa ni niti najmansega dvoma. Ampak ce imas-ce lahko investiras-in ce ti uspe-zakaj pa ne.

Še na otip je težko 100% ugotovit ali so silikonske ali naravne, kaj šele, da bi kar s pogledom in še to v kopalkah… Babja favšija in nič drugega

Najprej oceniš konstitucijo, starost, potem pogledaš v faco in joške, ki bi naj bile spravljene samo v modrcu, ali dekolteju in v 95% vidiš in oceniš, da so predelane.

Sicer pa so mnenja predelav vedno osebna in edino kar velja je osebno zadovoljstvo. Če.

Dan danes pa to ni več nobeden tabu. Jaz jih poznam 6, ki so si jih naredile in če nisi posebej pozoren ne opaziš. So pa večinoma vse pridobile na samozavesti, no nekatere so si tudi omislile nove moške.
Sem pa se enkrat res smejala na morju, ko se je ena zgoraj brez sončila in je ležala na hrbu ter sta ji štrleli v zrak kot dve gori. Za crknit smešno.

Jst sem model, pa jih takoj prepoznam.

Apel podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi.

Ja, imam umetne pa se ne vidi, da so umetni. Še nihče ni posumil, da so umetni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close