Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kobe Bryant je bil obtožen posilstva

Kobe Bryant je bil obtožen posilstva

No lažeš. Bereš medije, ki so pisali v prid temu človeku, sto jih je pisalo nevtralno in tu se je videlo vsa zlaganost . Zame si ti obsedene s tem človekom ,ki ga ne poznaš, nikoli videl. Tisočkrat napisano , žrtve se ne lažejo.
[/quote]

Hm, samo Wikipedio? :)) Seveda žrtve tudi lažejo, če imajo interes. Ne bodimo naivni, no. Še jaz poznam primer, ko je mama bivšega obtožila pedofilije, da mu je vzela otroke. Ženske smo hudičevke, če hočemo.

Njemu so kazensko sodili, pa je primer padel, ker ni hotela pričat. Vaginal trauma – ženski so dokazali, da je na pregled za posilstvo prišla v hlačkah, na katerih je bila sperma drugega moškega. Njen izgovor? Pomotoma je oblekla umazane hlačke. Daj no. Zgodba ima toliko lukenj kot švicarski sir. Tudi kri bi lahko bila tam puščena strateško. Nemogoče dokazat nedolžnost.
[/quote]

Joj, pa kaj si ti? Njegova odvetnica? Me spominjaš na tiste zaslepljene vernice, ki ob obtožbi pedofilije župnika ob 1001 dokazu v kamero srepo poudarjajo, da njihov župnik pa že ni tak, da se mu je punčka pa že nastavljala. Glej nisi bila zraven in že zato ne moreš govoriti, kaj se je zgodilo, indici in dokazi govorijo zoper njega, prav tako če poznaš malo psihologijo teh zvezdnikov, veš, da ko jim slava stopi v glavo, mislijo, da si lahko dovolijo vse. Ne bi bila tako prepričana, kot si, draga moja. (ali si nemara moški?) Ista zgodba je bila z Ronaldom. In laiki si jo razlagajo, kot da je bil nedolžen, dejansko pa je samo kupil molk žrtve. Get a life, to so pač športniki. Če bi že našo slovensko sceno malo bolj poznala, bi videla, da se dogaja marsikaj. V ZDA, kjer se v športu vrtijo res veliki denarji, pa je vse skupaj samo še potencirano.

pri vas doma torej velja 1=0.

Hm, samo Wikipedio? :)) Seveda žrtve tudi lažejo, če imajo interes. Ne bodimo naivni, no. Še jaz poznam primer, ko je mama bivšega obtožila pedofilije, da mu je vzela otroke. Ženske smo hudičevke, če hočemo.
[/quote]

Naivna si kvečjemu ti. In verjetno bi tudi možu, če bi te prevaral, verjela, da mu je tista hudicevka, ki ga želi uničiti, nastavila past. Ne bodi naivna.

No lažeš. Bereš medije, ki so pisali v prid temu človeku, sto jih je pisalo nevtralno in tu se je videlo vsa zlaganost . Zame si ti obsedene s tem človekom ,ki ga ne poznaš, nikoli videl. Tisočkrat napisano , žrtve se ne lažejo.
[/quote]
Žrtve ne, lažejo pa preračunljivke.

Ko je po njegovi smrti ena novinarka objavila to novico, je bila takoj odpuščena.

Možno je, da je šlo za posilstvo, nikoli pa ne bomo vedeli 100 %. Na koncu je priznal, da je sexal z njo, da pa je ni posilil. Je pa varal svojo ženo, zato ga je tudi zapustila, vendar sta se potem po letih našla.

Kaj naj rečem? Vsi imamo kje kakšno črno piko, ampak on je bil na svojem področju košarke “genij”.

New Report

Close