Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kobe Bryant – umrl v helikoptrski nesreči

Kobe Bryant – umrl v helikoptrski nesreči

No ja, če bi bil pošten, bi rekel: “gospodična, jaz sem poročen in ne bom seksal z vami” namesto da je slekel hlače 🙂

Glede žene pa, lažje je kdaj zamižat, kot pa se ločit od miljonov. Kolk vas je tukaj, ki vas je mož kdaj prevaral, pa sta še skupaj, pa vaš mož nima miljonov, statusa…

No ja, če bi bil pošten, bi rekel: “gospodična, jaz sem poročen in ne bom seksal z vami” namesto da je slekel hlače 🙂

Glede žene pa, lažje je kdaj zamižat, kot pa se ločit od miljonov. Kolk vas je tukaj, ki vas je mož kdaj prevaral, pa sta še skupaj, pa vaš mož nima miljonov, statusa…
[/quote]

Leta 2011 je vložila papirje za ločitev, 2013 sta preklicala postopek. Tudi če bi se, ne bi ostala brez.

E točno to, greš na FB in vsi pišejo RIP, me zanima koliko od teh ljudi, je na njega pomilslilo ko je bil živ, polovica jih sploh vedlo ni da obstaja. .. Ne privoščim, da ne bo pomote. Samo zakaj je treba zdaj tega trapastega dončiča zraven štult?!
[/quote]

A ti moraš v vsaki temi to ponavljat? Že zadnjič v temi o pevki od Roxette si utrujal točno s tem. Zakaj pa ti tako bereš te teme in razmišljaš o teh ljudeh sedaj, ko jih ni več? A preden je umrl si tudi razmišljal o njem?

Ta hči, ki je umrla in je imela 13 let, ni njegova najstarejša hči. Imel je tudi 17-letnico. In triletnico. In dojenčico.

[/quote]
Take zadeve so stvar dveh, sicer pa ni bilo predporočne pogodbe in s polovico bi krasno živela. Tako da se zamisli nad svojim klevetanjem.
Sicer pa o mrtvih vedno samo dobro, tako da naj duše mrtvih počivajo in potujejo v miru.

Meni je hudo za otroke, ki ostanejo brez očeta, najmlajši dve sta še zelo majhni, ena je stara 2 leti, dojenčica le 7 mesecev:)))

Leta 2011 je vložila papirje za ločitev, 2013 sta preklicala postopek. Tudi če bi se, ne bi ostala brez.
[/quote]

Ne, ne bi ostala brez, ker nista imela podpisane predporočne pogodbe, bi dobila ogromno.

Se opravičujem, mišljeno je bilo:(((((

Ne, ne bi ostala brez, ker nista imela podpisane predporočne pogodbe, bi dobila ogromno.
[/quote]

Ja, kaj pa sem napisala? Tudi če bi se ločila, ne bi ostala brez. Al čemu ta odgovor?

Še v tej temi se vidi vsa patetika slovenske mentalite, pa kar eni komentarji, češ da se on tudi ni brigal za vaš lajf in podobno. samo Slovenec gre v vsako zadevo z logiko “kaj imam jaz od tega”. Tako foušljivega in zlobnega naroda zlepa ne najdeš nikjer.

dober dečko, otroštvo je preživel v italiji in je dobro poznal jugo košarko.. Po konstrukciji telesa je bil podoben M. Jordanu, katerega je tud edini od igralcev v igri dost uspešno kopiral. Jst bi rekel M. Jordan 2. Takšnim ljudem je življenje v užitek in veselje in seveda vse kar spada v ta način življenja, posebej z ženskami.
Škoda ga je, naj počivajo vsi tragično nastradani v miru.

Tudi jaz prvič slišim zanj, ker ne gledam športa.

Včasih je dobro koga poznati in kaj vedeti tudi zaradi splošne razgledanosti. Potem pa gledaš papke na kvizu Lepo je biti milijonar. Saj ni čudno, če danes večina Slovencev ne vidi dlje od svojega nosa in je bolestno egoistično usmerjena samo vase.

Zelo simpatičen in dober človek. Nekje sem prebral, da bi letos prišel v Slovenijo. Zaradi Luka. Res je včasih se zavida tem ljudem, ker imajo tako strast do življenja, do svojega dela so karizmatični samo na pogled….naj uživa kjerkoli že je.

Velikokrat umrejo zelo dobri ljudje prehitro, hudobni živijo dolgo časa. Mogoče da je bog, ker dobri ljudje uživajo v življenju, ljudem dajo veliko dobrega in bog reče pridi k meni, ker nočem, da trpiš samo sekundo v tem nepravičnem svetu, slabi naj kar trpijo, dolgo, dolgo let na Zemlji.

A ti moraš v vsaki temi to ponavljat? Že zadnjič v temi o pevki od Roxette si utrujal točno s tem. Zakaj pa ti tako bereš te teme in razmišljaš o teh ljudeh sedaj, ko jih ni več? A preden je umrl si tudi razmišljal o njem?
[/quote]

O čem ti to bluziš???? Čisto nič nisem o nobeni pevki komentirala. Mislim da rabiš psihijatra

Včasih je dobro koga poznati in kaj vedeti tudi zaradi splošne razgledanosti. Potem pa gledaš papke na kvizu Lepo je biti milijonar. Saj ni čudno, če danes večina Slovencev ne vidi dlje od svojega nosa in je bolestno egoistično usmerjena samo vase.
[/quote]

Poznavanje športnikov pa res ni splošna razgledanost, lepo te prosim! Tisti, ki spremlja šport ve za koga se gre, tisti ki ga ne pač ne bo vedel, to pa še ne pomeni da je zabit, pač ga zanimajo druge, pomembnejše stvari…. Sicer pa naj počiva v miru

Noro dober športnik, pa mimogrede ni bil učitelj Gorana Dragića….

Vujačić je z njim igral od naših.

Zanimivo mi je tole, ko vas ženska zavrne, imate moški en kup grdih stvari čez bosance, srbe povedat, takrat so “vaši”, ko pa znan športnik z njimi špila, so pa takoj “naši” a ne da

Odprem spletne članke in evo ga drončič zraven. Lepo bi bilo, da je tema Kobe, ne pa ta luka, je že k vegeta, vse povsod ga mešate

Ni res.
Poznavanje športnikov je promocija za državo, a ni tako ? :-).
Res je edino, da Kobi Bryanta ne pozna ravno vsak, ker so ga naši zasenčili z uspehi in Kobi ne seže do kolen Tini Maze, Ilki Štuhec, pa Prevcem…. Njih pozna ves svet, oni delajo promocijo za svojo državo, treba jih je še bolj plačat, saj zaradi njih kar trjo turisti v slovenijo, gospodarstvo pa sklepa posle. To so strici iz ozadja ki predstavljajo državo 🙂 ne pa nek Kobi, za katerega so v svetu slišali samo tisti, ki spremljajo NBA, pa še to zato, ker se je slikal z Dončičem. 🙂

Zanimivo mi je tole, ko vas ženska zavrne, imate moški en kup grdih stvari čez bosance, srbe povedat, takrat so “vaši”, ko pa znan športnik z njimi špila, so pa takoj “naši” a ne da
[/quote]

Vujačić je Slovenec, rojen v Mariboru, samo to mene zanima, ko rečem “naši”, ne neke igrice.

Pocivaj v miru legenda. Kobe,Shaq pa Jordan, moji TOP 3 košarkarji v NBA..

Poznavanje športnikov pa res ni splošna razgledanost, lepo te prosim! Tisti, ki spremlja šport ve za koga se gre, tisti ki ga ne pač ne bo vedel, to pa še ne pomeni da je zabit, pač ga zanimajo druge, pomembnejše stvari…. Sicer pa naj počiva v miru
[/quote]

Seveda je! Stvar splošne razgledanosti je tudi, da poznaš recimo vsaj en album Beatlov, pa tudi če jih ne poslušaš. Ni point v tem, da poznaš čisto vse igralce NBA, aktualne in upokojene, ampak, da poznaš nekaj največjih pa že. Tudi v drugih športih. In na milijon drugih področjih je stvar splošne razgledanosti, od kulinarike do znanosti, geografije, do ne vem česa vse! To je splošna razgledanost. In na žalost v Sloveniji marsikomu primanjkuje. Se vidi tudi po tem forumu. Eni so fah idioti, eni pa samo navadni idioti.

New Report

Close