Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koča Star maln nad Vrhniko

Koča Star maln nad Vrhniko

Z nekaj sodelavci (cca 15) bi šli nekam na druženje/kosilo/piknik – med tednom sredi dneva za nekaj ur.

Našla sem

Mogoče kdo pozna, je primerno za manjšo družbo, hrana OK, ni tri ure vožnje nekam gor v hrib?

Za priporočit ali ne?

Star maln – meni prijeten ampbijent z dobro hrano a za moje pojme malo drago. Bi rekla, da je primerno za manjšo družbo, oddaljeno pa je nekako 3 km iz Vrhnike. Pot do tja – lep kolovoz (ni nekam gor v hrib :o))) )
Vseeno pa predlagam, da greš prej sama tja in si ogledaš lokacijo, najbolje boš vedela ali je za priporočit ali ne.

Zelo OK lokacija, senčna ali sončna (oboje, kar želiš), zraven je potoček, kjer se lahko korajžni tudi malce ohladijo in tudi hrana in postrežba je zelo solidna, cene pa so čisto primerne, nikakor ni drago. Toplo priporočam.

Osebno priporočam Pekel pri Borovnici. Možnost je vzpon na slapove, ni nujno do vrha, igranje badbintona. Gostišče nudi vsak dan sveže postrvi (priporočam), tudi dunajce in ostalo hrano, njihov pečen krompirček je zakon, sladica Peklenšček rahla kot pajkova mreža. Možnost postrežbe zunaj in znotraj.
Druga primerna destinacija je Bisra pri Vrhniki. Ogled gradu in kratek sprehod okrog njega nato pa pogostitev v bližnji gostilni.

R

Morski galeb, res je, tudi tam je zelo lepo, ampak mislim, da so cene vsaj v Peklu kar zasoljene, razen, če organizatorke to ne moti in ji je vseeno, potem pa seveda, tudi ta lokacija je enkratna.

New Report

Close