Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kocke, take kot smo jih imeli mi…

kocke, take kot smo jih imeli mi…

Nečakinji bi rada kupila kakšne fajne kocke za sestavljat. Spomnim se takšnih, kot smo jih imeli mi včasih, ko so bile noter dodane plošče, pa okna in vrata, da si lahko sestavil hiško, pa ograja za vrt….
Pri Lego varjanti se mi zdi da so preveč specifični na eno samo stvar, če pa hočeš imeti več, pa pride zadeva kar na drago….
Kakšne kocke imajo doma vači otroci starosti 5 let? Kaj mi priporočate?

Lego kocke.Imajo moji že od nekdaj.Pa so imeli tudi vratca in okna pa drevesca.

Evo sem zlezla gor na omaro in pogledala: Lego basic 3041. Notri sta dve plati, ene 10×10, dvoja vrata, štiri okna, polkna, drevo, lahko sestavi helikopter, traktor, čoln. Je pa to v plastičnem vedru. Verjetno obstajajo za punčke še kakšne bolj cort zadeve, za naše fante je to zanimivo. Imata še druge komplete, ampak iz škatel. Tole vedro je prišlo pred leti okoli 5 do 6 nekdanjih tolarjev.

O, super! Najlpše hvala za informacije! Se vidi, da se pri takih zadevah ne znajdem najboljše 😉 Sem mislila, da so samo take varjante, kot helikopterji, avtomobili in drugi posamezni deli….

Kaj pa tole
ali pa večja škatla

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close