Najdi forum

kodranje

imam čisto ravne lase, dolge do sredine hrbta, ki si jih že 7 let barvam na svetleje. lasje so zdravi, vendar daljši ko so, bolj so “polizani”. rada bi si dala kakšno blago trajno, ne ravno kodre, temveč da bi bili malo valoviti, predvsem okrog obraza. slišala sem za trajno, ki prime samo na barvane lase, izvaja pa se z navijalkami, ki so po dolžini različno široke. to izvaja frizerka v idriji, me pa zanima, kje to delajo v ljubljani in ali si je katera od vas dala trajno, ki lase le vzvalovi in ne nakodra, tako da še vedno meho padajo.

živ luča!

nekaj me zanima..sama mam namreč tudi tako dolge lase ravne in si želim kodrov, vendar so moji lasje tudi dokaj gosti in močni…pred leti sem si že dala trajno na pol krajše lase, pa mi ni nič držalo…a je ta trajna o kateri ti govoriš kaj bolj močna? imaš tudi ti močne lase?

Lp, lara

ne, žal imam zelooo tanke in občutljive lase, mislim pa, da ta trajna ni tako močna kot navadna, saj je prilagojena posebej barvanim lasem, ki so na preparate še bolj občutljivi. to trajno lahko daš 2-3 krat na leto, kar je spet dokaz, da je blažja

No, katere zamenja z mano. Jaz imam naravno kodraste, ki mi jih niti likanje ne zravna. Kdo da več?

Anja, povej koliko hočeš??? Jaz imam srednje dolge in čisto ravne, bi pa tako zelo rada imela kodraste. Vsake toliko časa si dam narditi trajno, tako pa mi jo ne bo potrebno, če mi daš svoje lase. Šalo na stran, ti pa kar zavidam, smo ljudje pa res različni.

U to ti pa zavidam:))

Jaz pa zavidem vsem tistim, ki si lahko kadarkoli potegnejo glavnik skozi lase, ne da bi pri tem zavijali kot sirene in si jim ni treba vsak dan umivati las, da se lahko sploh prebijejo do kože.

Nisem vedla, da je tako hudo..se opravicujem.

New Report

Close