Najdi forum

Punce gotovo ima kakšna naravne konde in me zanima s čim si osveži čez dan ali zjutraj te kodre.
Jaz sem uporabljala od Pantena vodico za skodranje ampak je šla ven iz pridaje.
Zdaj pa me zanima imate vi kaj drugega. Ne maram pa vodic ki vsebujejo alkohol, ker imam potem čisto trde lase vsebujejo neke vrste trdivc, vosek mi jih pa samo zlepi.
Hvala za odgovor!!

lp Alja

jaz uporabljam olje Dikson (ki ga imajo najveckrat samo pri frizerjih ali pa v zelo dobro zalozenih trgovinah) in si z njim skoraj vsak dan,praviloma pa vsak drugi dan osvezim kodre (oziroma,jaz imam bolj valovite kot kodraste lase,ampak problem s suhostjo las je enak).Brez tega olja sem imela skoz suhe kodrcke,zdaj pa so lepi.Aja pa to olje tudi sciti lase pred zunanjimi vplivi.
Drugace pa sem za skrajno silo uporabljala Fructis za kodre (na pumpico),ampak to samo takrat,kadar nisem imela olja.

LP!

Jaz pa uporabljam peno Frizz&Ease od Johna Friede. Kupi se v Mullerju. Meni je ful dobra, ker da lasem vlago.

Kdaj pa naneses to olje? Po umivanju las? Kaj pa vmes – med enim in drugim umivanjem las – a se lahko nanese na suhe lase?

Veš to olje me pa res zanima. Kje si olje Dikson kupila? Ali ga lahko uporabljaš vsako jutro?
Imela sem olje od Frizz&Ease ni glih za dol past. Saj je ampak predrag. Vseeno hlava.

lp Alja

jaz kupujem to olje v drogeriji na Vrhniki-sicer mi je rekla,da se dobi sam pri frizerju se tko da nevem.Pomoje bi ga nasle tudi se v kakih bolje zalozenih drogerijah

jest sicer nimam naravno skodranih, kadar pa si jih sama navijem, uporabljam Fructisovo vodico za skodrane lase. Je čist “lahka”, ne obteži ali zlepi las… u glavnem men je fajn.
lp

Hm… js si pa dam samo subrino na lase pri umivanju… pa pošpricam pol z vodico za skodrane lase-Taft… men je čist ok 🙂

LP, Anita …….pa SREČNO!! 🙂

New Report

Close