Najdi forum

Lep pozdrav,

ker imam ze vse zivljenje ravne lase,sem se odlocila,da bi si lahko omislila nekaj novega. Pred nekaj dnevi sem srecala znanko,ki je imela po mojem mnenju zelo lepo,a preprosto frizuro.Lase oz. konice je imela navite,skodrane,kodri pa so bili res lepi.Zanima me,kako naj dosezem,da bom imela skodrane konice? Ravno danes sem v trgovini kupila navijalke oz. taksno stvar,ki je iz pene,in se spne skupaj.Rada bi si sama naredila kodre,da bi bilo cimbolj preprosto in da ne bi bilo treba hoditi k frizerju.Upam,da boste odgovorili.Zahvaljujem se vam ze vnaprej!

Penaste navijalke si naviješ na oprane posušene lase.Da se lažje navijejo jih mogoče samo malo pošpricaš z vodo, ne fajn, ker se potem ne posušijo kmalu. Tudi ne navijaš na gosto, pobiraš bolj poredko pramene. Lahko pustiš na zraku ali daš malo pod toploto.
lp alenka

jest sem si kupila figaro in se kar obnese, naredi res lepe kodrčke (lahko si nakodraš samo konice ali celotne lase). Lase si posušim in razdelim na ene 8 pramenov in jih nato zvijem. Sem probala že vse živo za kodranje, ampak to daje nalepše kodrčke.
ti pa ne priporočam, da to delaš več kot 1x na mesec, ker se ti bodo lasje verjetno uničili.

Kaj pa uporabljate za bolj obstojno pričesko? Peno? Meni pena zlepi lase. A mogoče obstaja kaka ki ne zlepi?
Hvala!

Pene pač lase povežejo skupaj in delujejo bolj trdo. Trenutno so mogoče manj v trendu, so bolj aktualni razni spreji ali npr. curl jam od Tigija. Poizkusi pa boš videla kaj odgovarja tvojim lasem.
lp alenka

New Report

Close