kodri

Pozdravljeni!
Sama imam naravno skodrane lase, ampak ker mam dolge čez polovico hrbta, se mi kodri raztegnejo in izgubijo volumen (verjento zaradi teže?). Par x sem že bila na volumnu, vendar vedno ni bil tako narejen kot bi mogo bit (krepki laje in podobno). Da bi pridobila na volumnu si lase navijam z navijalkami in tudi s kodralnikom, da nebi kodri takoj popustili sem si nanašala že žele in lak za lase, vendar ni nič pomagalo, po eni uri so bili lasje ravni. Mi lahko priporočate kakšno zadevo, da mi bodo kodri držali vsaj en dan? Zanima me tudi, če obstajajo strokovnjaki, ki delajo volumen in če mi lahko koga priporočate.
Najlepša hvala za odgovor! Lp, Špela

jaz imam naravno kodraste lase!
a jaz imam zelo goste in se težko razčešejo!zdaj si jih ravnam čeprav vem da to ni dobro!
a le tako jih lahko razčešem!in za frizuro porabim več kot eno uro pa še takrat ni popolna!!!
poskusila sem že z različnimi spreji ,šamponi in kremami a lasje
se ko se posušijo spet zavozlajo!
ali ima gdo kakšen nasvet za moj problem?????????
zelo bi bila vesela odgovora!
lp
Pozdravljeni.
Špela, svetujem vam, da vašim lasem privoščite kvalitetno striženje, namreč obstajajo tehnike striženja, ki so namenjene povdarjanju kodrov in dodajanju volumna. Pravtako je pravilno striženje ključno za dober rezultat volumen trajne.
Tjasika, kvalitetno lasno olje bi vaš problem moralo rešiti, prosim izogibajte se silikonov, uporabljajte naravna lasna olja.
Lep dan vam želim.

Špela lepo pozdravljeni.
Ta tehnika ne temelji na krajšanju dolžine, zato vam glede tega ni potrebno skrbeti.
Oblika je parviloma postrižena nekoliko resasto ključno pa je, da kodre povdarimo z minimalnim redčenjem.
Lp
Naya

Hei.
Imam dolge, ravne in še kar goste lase. Rada bi imela kodre vas za en dan. Ker še vedno hodim v šolo si želim vsaj en šolski dopoldan imeti široke kodre kot naprimer Miley Cyrus. Kodralnika pa nimam. Zanime me ali lahko takšne lepe kodre naredim z likalnikom? Kako drugače bi takšne kodre še lahko dosegla?
Hvala, Ela